עזרה בתכנונים
-
שלום
כנראה שבסוף נטוס עם אוזבקיסטן אחרי שהחברה האוקראינית ביטלו את הטיסות (דיי מעצבן הייתי אומר, אבל יש עוד זמן לכן נסתדר)
התכנון המקורי היה לנחות בשני בבוקר, ומשם להמשיך ל'צאנג מאי, ולמחרת להתחיל בטיול של רד בריק
מה שקורה עכשיו הוא שהטיסה האוזבקית נוחתת ב12 בלילה, כך שנצטרך כנראה לישון בבנגקוק, ואז בבוקר של יום שני לטוס לצ'אנג מאי, ולהתחיל את הטיול כמו שתכננו ביום שלישי.
השאלה שלי היא מתי מתחיל הטיול בבוקר? האם הגיוני לטוס לצ'אנג מאי מוקדם בבוקר כדי להספיק לטיול של יום שני?
מי שהיה בטיול של רד בריק, יש אומגות במסלול הזה? או שצריך לעשות את זה עצמאי?
תודה מראש
-
עזרה בתכנוניםהטיולים המאורגנים יוצאים מוקדם בבוקר, כך שהגיוני יהיה לדחות את יציאת הטיול ביום אחד ולא לנסות להספיק למועד יציאת הטיול ע"י טיסה בשעה מוקדמת מאוד.
לגבי האומגות - אני לא בטוח, כדאי לשאול את ספק הטיול. כעיקרון, ישנם טיולים שמשלבים במסלולם אומגות, אולם לרוב מדובר במס' תחנות בלבד ולא באטרקציה המלאה. -
עזרה בתכנוניםיש אומגות במסלול של הרד בריק , 7 תחנות עם אני זוכר נכון משהו נחמד אבל לא ברמה של flight of the gibbon
-
עזרה בתכנוניםטיוליי הג'יפים יוצאים ב-08:30-09:00 אם תיקחו את הטיסה
הראשונה ב-06:00 ותנחתו ב-07:00 תוכלו להספיק בתנאי
שתתאמו איתם מראש איסוף משדה"ת בצ'אנג מאי.
אישית לא הייתי עושה את המהלך הזה אבל אם אתם לחוצים
בימים אז תבדקו את האפשרות.
-
עזרה בתכנוניםטיולי הג׳יפים יוצאים בסביבות השעה 10:00 כך שאתם יכולים לטוס בבוקר לצ׳אנג מאי, הרד בריק יאספו אתכם משדה התעופה ותצאו ישר לטיול.
הרבה פעמים מטיילים עשו זאת ויצאו ישירות לטיול משדה התעופה, אני מציעה שתיפני ישירות לרד בריק ואם את ניתקלת בבעיה אני ישמח לעזור לך בעניין.
תיקחי בחשבון שאתם תהיו אחרי טיסה ארוכה ובטיול ג׳יפים הנסיעה היא די ארוכה.
-
עזרה בתכנוניםדרך אגב אם הנחיתה בבנגקוק בחצות עד שתסיימו
ביקורת דרכונים ואיסוף מזוודות ועוד כמה סידורים
יהיה כבר 02:00 לפנות בוקר, הייתי שוקל אם כבר
להישאר בשדה ולקחת את הטיסה הראשונה בבוקר.
כל זה טוב אם אתם לחוצים ולא מוכנים לוותר על יום
החסרון : תגיעו עייפים וביום הראשון של הטיול תהיו
מותשים עד ללינה במלון בלילה הראשון.
-
עזרה בתכנוניםתודה על התגובות
-
עזרה בתכנוניםהיי...
אני לא חושב שזה הכי חכם לעשות טיול ג'יפים ישר אחרי הטיסה מישראל בלי לישון
לילה לפני...
....אתם ביירח דבש לא...?
....אתה יכול לטוס לצ'אנג-מאי בבוקר להכנס למלון להתרענן-ואם לא תיפלו שפוכים
אתם יכולים לצאת לטיול חד יומי בצ'אנג-מאי-ויום אחרי לצאת לטיול הג'יפים..

-
עזרה בתכנוניםמסכים עם דן.