קונקשן בערב
-
שלום חברים, אני מגיע לבנגקוק ביןם ב' ב- 14:25, ב 17:30 יש לי טיסת המשך לפוקט עם בנגקוק אירוויס, אגיע לפוקט ב19:00 בערב.
יש בשעות האלה מיני וואנים שמסיעים מהשדה לאזור הבנגלה, למלון ? איך הם נקראים ובאיזו קומה ניתן למצוא אותם ?
אגב, 200 דולר להלוך חזור בנגקוק פוקט זה מחיר סביר ?
-
קונקשן בערביש ואנים, יש מוניות ספיישל ואפילו כמה נוכלים שמפקיעים מחירים.
הוואן עולה בסביבות 20 ש״ח. אבל קח בחשבון שהוא מוריד עוד אנשים בבתי מלון שלהם ואפילו עושה לך עצירת התרעננות באמצע הנסיעה ומכיר לך סוכני נסיעות ״נחמדים״ שינסו לשכנע אותך לקחת עוד חדר בבית מלון למרות שסגרת כבר הכל אבל מה רע בעוד חדר??
יש גם מונית ספיישל שעולה בערך 60 ש״ח. מהשדה ישירות למלון בלי עצירות ובלי קשקושים. קח בחשבון שיש נהגי מוניות שמהירות הנסיעה מהשדה עד פטונג לא יורדת מ-120 קמ״ש (כולל בסיבובים).
לגבי המחיר טיסה, זה די יקר אבל תלוי מתי הזמנת,מאיפה הזמנת וכו׳.
-
הזמנתי 9 ימים לפני בבנגקוק אירוויס, ממה שאני רואהנראה לי שתפרו אותי באיזה 80 דולר
-
הזמנתי 9 ימים לפני בבנגקוק אירוויס, ממה שאני רואהנו בסדר לא קרה כלום, בד״כ ״התפירה״ מגיעה שאתה בתאילנד אז אתה קצת הקדמת. סתם הכל בצחוק.
ניסיון וניסיון ועוד ניסיון. צריך לעשות השוואות מחירים. להיכנס לאתרים של חברות התעופה התאילנדיות ולראות מי נותן את המחיר הסופי הטוב ביותר.
בהצלחה.
-
הזמנתי 9 ימים לפני בבנגקוק אירוויס, ממה שאני רואהכן שילמת קצת מה שנקרא שכר לימוד בטיסה
מבנגקוק לפוקט לא נורא גם הסוכנות צרכיה להתפרנס.....
כן יש תחבורה מהשדה בפוקט לחופים כל עוד יש נחיתות.
קח את המיני וואן לפטונג בסביבות 200 בהאט ולא מונית
יקרה אין מה למהר (כלל ברזל בתאילנד) החדר שהזמנת יחכה לך .
כמו שכתב קודמי חשוב להשוות מחירים בעיקר בתאילנד
בכל הקשור לאטרקציות וטיוליי יום לעבור בין סוכנויות
ולבדוק מה הכי משתלם והכי אמין .
-
זה הלוך חזור, לא כיוון אחד, אך בכל זאת יקר,שכ"ל -
זה הלוך חזור, לא כיוון אחד, אך בכל זאת יקר,שכ"ל...תעדכן את המלון שאתה מגיע מאוחר..."Late arrivel"....

-
THANKS