לינה לא יקרה בריילי ביץ'
-
אהלן אשמח אם למישהו יש המלצה למקום לישון בו בריילי ביץ' במחיר זול (הכוונה פחות מ1000 ללילה) ולא דורמס.. תודה רבה!
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'לא נראה לי שתמצא זאת בריילי..
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'אנחנו הזמנו לינה בפרינסס ריזורט. הוא לא פנסי כמו המלונות האחרים שם אבל הוא נראה אחלה וזול משמעותית

-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'אני לא מאמין שהריילי פרינסס פחות מ1000 בהאט
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'נסו לבדוק אופציית לינה לקראבי ומעבר במשך היום לריילי שם המלונות יקרים יחסית
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'אפשר לישון באו נאנג , להנות מהמסעדות\ מלונות .. ומתי שמתחשק- לשוט לריילי..
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'כפי שאני וניסים רשמנו בשרשור אחר, railay viewpoint resort.
חדר בונגלו עולה 1100-1200 באט מחוץ לעונה,מחירים נכון ללפני שנה
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'http://www.viewpointresort66.com/rates.html
שנה שעברה ב low season עלה 1300 באט ליחיד בחדר זוגי(חייבים שמה 2 אורחים לפחות)
כלומר 2600 באט...
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'דן, תגובות מהסוג שרשמת, זאת בדיוק הסיבה שאני ממליץ לאנשים לא להזמין מראש מקום בLow season(למעט לילה ראשון).
אין קשר בlow season בין המחירים הנקובים לבין המחירים בפועל, כל עוד יש חדרים פנויים במלון.
אני הגעתי ללא הזמנה מראש, ותוך דקה סגרנו על 1100 באט לזוג לבונגלו ליד הבריכה למרות המחירים הנקובים באתר שלהם.
זאת אפילו לא היתה התמקחות. אמרתי להם מה התקציב שלי,שאני עומד להישאר 4 לילות לפחות ושאני לא מעוניין בארוחת בוקר והעסקה נסגרה.
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'נכון ב LOW SEASON מחירים טובים אפשר לסגור במקום וככל שלוקחים יותר לילות כך ההנחה גדולה יותר . קחו בחשבון שזה לפעמים מחייב ללכת ממקום למקום עד שמוצאים מה שמתאים במחיר המתאים .
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'בחוף או ננג ישנם מקומות קסומים ביחס מחיר/תמורה שעולה בכמה מונים על מקבילו בחופי ריילי.
בשילוב העובדה שעשר דקות שיט מפרידות בין שני החופים, ממליץ על בחירה בחוף או ננג. -
לינה לא יקרה בריילי ביץ'אני רק אחדד שאני ממליץ לא להזמין מראש בLow season, רק למי שכמובן באופי שלו לא מרגיש שזה יגרום לו לחוסר שקט.
בנוסף, גם כשאני לא מזמין מראש, אני דואג לברר לפני החופש על כמה מקומות מומלצים, וכך כשאני מגיע למקום- אני ממוקד בחיפושים ולא צריך לבזבז על זה חצי יום.
בנוסף, לא הייתי ממליץ לעשות זאת במקום בו אפשרויות הלינה מתפרשות על שטח רב .
לדוג', לדעתי אין בעיה לבצע חיפוש רגלי בריילי ובהאדרין, מאחר ואלו מקומות קטנים שניתן לכסות אותם ברגל ב10-15 דקות.
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'אופס חשבתי 1000 שקל. לא באט
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'
-
לינה לא יקרה בריילי ביץ'תודה רבה לכולם! אכן סגרנו באו נאנג, אומנם בטיפה יותר מ1000 באט אבל נראה שבמחיר הזה התמורה גדולה יותר שם מאשר בריילי. ונקווה שאכן יהיה נהדר!