מזג אויר באיזור קראבי
-
היי, אנחנו טסים ביום חמישי לקראבי וקופיפי וקצת דואגים ממזג האויר, התחזיות לא נראות אופטימיות... מישהו אולי באיזור ויכול לדווח מהשטח? או סתם להרגיע אותי ולהגיד שזה תמיד ככה...
פעם שעברה היינו בספטמבר והיה לנו מזג אויר מצוין, קיווינו שבנובמבר יהיה לפחות ככה, בגלל זה גם שינינו את התוכניות מקופנגן לשם... -
מזג אויר באיזור קראביזה לא מאוד יעזור לך אם מישהו שנמצא עכשיו יגיד לך שהמזג אויר עכשיו שם הוא מעולה....כי את טסה ביום חמישי ועד אז המזג אויר יכול להשתנות כמה וכמה פעמים
אבל הנה אני מרגיע אותך: זה תמיד ככה
-
מזג אויר באיזור קראביזה לא מאוד יעזור לך אם מישהו שנמצא עכשיו יגיד לך שהמזג אויר עכשיו שם הוא מעולה....כי את טסה ביום חמישי ועד אז המזג אויר יכול להשתנות כמה וכמה פעמים
אבל הנה אני מרגיע אותך: זה תמיד ככה
-
מזג אויר באיזור קראביזה יעזור כי ככה אוכל לדעת עד כמה התחזיות מהימנות... לפי התחזית נראה שגם עכשיו מאוד גשום באיזור
-
מזג אויר באיזור קראביעד אמצע-סוף נובמבר מזג האוויר מאוד לא יציב גם בחוף המזרחי וגם במערבי בגלל שזאת תקופת סיום עונת גשמי המונסונים . אף אחד לא יוכל להגיד לך כאן בוודאות מה יהיה מזג האוויר בגלל שהוא כל כך לא יציב שגם את התחזיות יש לקחת בערבון מוגבל .

-
מזג אויר באיזור קראביעדיין, סתם מעניין אותי לדעת מה המצב שם כרגע ביחס לתחזיות. אם מישהו נמצא באיזור ויכול לעדכן, אודה לו מאוד

-
מזג אויר באיזור קראביגם אם משהו שנמצא שם עכשיו ויגיד לך שמזג האוויר כרגע נפלא למחרת זה יכול להתהפך תוך שניות . באמת שאי אפשר לתת תשובה לזה .פעם אחרונה שהייתי בנובמבר שם מזג האוויר היה בהתחלה נפלא ואז התהפך והייתה עננות כבידה רוב הזמן עם שעות של גשם שוטף לפעמים . לעומת זאת כשהייתי פעם באוגוסט שאמור להיות גשום וסוער היה מזג אוויר נפלא . כך שהכל בלתי צפוי .