ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות לטרקים בנפאל

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    1965
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yosi3030
      yosi3030 נערך לאחרונה על ידי

היי

אני טס לחודש וחצי בנפאל ורציתי לשמוע המלצות לגבי טרקים

לפי מה שהבנתי הטרקים שם הם בין שבוע וחצי ל3 שבועות ואני טס לחודש וחצי כך שאני רוצה לעשות בערך 3 טרקים כולל הסובב אנאפורנה ולהספיק גם דברים אחרים חוץ מטרקים. איזה טרקים מומלץ לעשות והאם אפשר לעשות חצאי טרקים כדי להספיק עוד? (למשל טרק של שבועיים לעשות בשבוע וחצי)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dregev03
        dregev03 נערך לאחרונה על ידי

המלצות לטרקים בנפאל

הי יןסי

רציתי להגיד לך כבר מזמן אבל עכשיו  גם אגיד את דעתי.

אתה קורא מעט מידי ומשתמש בקושי בחיפושים באתר ושואל שאלות של מתחילים בקבלנות. 

מכיוון שיש פה אנשים נחמדים ונדיבים (יותר ממני) ובגלל שנשמע שאתה בחור צעיר חסר ניסיון אתה מקבל גם לא מעט תשובות שזה סבבה רק שלדעתי זה לא מקדם אותך בכלום

לדעתי את הטיול שלך לנפאל אתה לא יכול לבסס רק על תשובות שתקבל פה. אנשים מאוד מנוסים וידענים גדולים מתחילים להתקרב ולהבין משהו לפחות כשהם מתחילים להבין מה הם לא יודעים. אם תסתמך רק על תשובות ותחשוב שעכשיו אתה יודע גם לא תגיע מספיק מוכן

לדעתי, שב תקרא בלוגים וסיפורי מסעות, צפה בסירטונים ביוטיוב של אחרים ותראה מה מדבר אליך. גבש לעצמך מושג כללי ואז תתחיל לברר פרטים.

לסיכום ולדעתי בלבד,ההכנה היא חלק בלתי נפרד מהטיול ולא כדאי לסמוך על אחרים שיעשו אותו בשבילך.

כמו כן קח בחשבון שלא תוכל לדעת את הכל מראש. אפילו בטיול מאורגן לאירופה הקלאסית לא יודעים הכל מראש ואולי זה חלק מהקסם

• yosi3030
          yosi3030 נערך לאחרונה על ידי

המלצות לטרקים בנפאל

אני יודע ואני כל הזמן קורא ואוסף מידע על כל מה שארצה לעשות אבל בגלל שיש כל כך הרבה מידע אני מעדיף לשאול אנשים שהיו ויכולים להמליץ במיוחד בתקופה האחרונה ולא לפי 6-7 שנים כי יש פה מאמרים משנת 2006/7

• hilon21
            hilon21 נערך לאחרונה על ידי

המלצות לטרקים בנפאל

אם יורשה לי סתם לתת את דעתי...
            אני טסתי להודו בפעם הראשונה לפני משהו כמו 8 שנים. רשמתי לי מקומות שרציתי להגיע אליהם, ובאמת הגעתי ,ולהפתעתי גם הגעתי למקומות שלא שמעתי עליהם מימיי.
            ידעתי בגדול שארצה להגיע לנפאל מתישהו אבל האמת שלא עשיתי בירורים כ"כ מעמיקים לפרטי פרטים למעט עונה מתאימה.

הגעתי חצי שנה לפני התכנון, כי מה לעשות לרוב בטיולים ארוכים אתה מתחיל במקום שממנו אתה נוחת וממשיך, אבל לא באמת יודע מה יהיה הלאה..
            איזור התיירים בקטמנדו ובעיקר פוקרה שופע תיירים ישראלים וכך מצאתי את עצמי יוצאת לאנפורנה (שלא היה לי מושג לפני זה על מה מדובר בכלל)

אז בקיצור, אני לא אומרת שצריך להיות אדישים או לא מתוכננים חלילה אבל ניראה לי שגם לא צריך כ"כ להיחפר.

זה לא מסע כומתה זה אמור לזרום ולהיות כייף.
            תברר לך בנקודות לגבי כסף כי זה בהחלט חשוב,תאסוף לך כמה שמות של מקומות שלא הכל יישמע סינית, ותן לכל השאר פשוט לקרות.
            לכל מטייל חוויה אחרת, שונה ומשונה ואם תשאל כל הזמן תראה שלא תתקדם אלא תסתובב סביב עצמך כל הזמן...

זה נראה ונשמע קצת מפחיד למי שזו הפעם הראשונה (אני שיקשקתי מפחד בהתחלה) 

אבל באמת שאתה תראה שבסוף הכל כ"כ פשוט!

ת-ה-נ-ה!!!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון