איפה ממירים לבאט בארץ?
-
מישהו יודע אם יש מקום בתל אביב שבו ניתן להמיר לבאטים?
כמו כן, האם זה עדיף על קניית דולרים והמרתם בתאילנד? -
איפה ממירים לבאט בארץ?:Reיעל שלום,
מה הטעם לקנות באטים בישראל? איזו תועלת יש בבאטים מחוץ לתאילנד?
חוץ מלשלם יותר עבור אותם באטים שתקבלי בתאילנד, אין שום תועלת בלקנות באטים בישראל.
כשנוחתים בשדה התעופה בבנגקוק ממירים 20 דולרים (כי שער ההמרה בשדה התעופה הוא גרוע) ואת שאר הדולרים/טרוולים ממירים במהלך הטיול.
טיול מהנה,
מרטין מה-`גרין האוס` בבנגקוק -
איפה ממירים לבאט בארץ?:Reתקני בתאילנד אין הבדל גדול בשערים
רק תקחי איתך שטרות של 50 ו 100 כי עליהם מקבלים שער יותר גבוהה
עך אף הנאמר בשדה התעופה השאר זהה לכל סוגי השטרות אומנם נמוך יותר מאשר בבנקוק או שאר המקומות לכן ממולץ להחליף שם רק כסף שיספיק למונית ועוד קצת -
איפה ממירים לבאט בארץ?:Reכמו שצויין אין טעם להחליף בארץ.
בכל מקרה במרבית הבנקים וגם בשדה התעופה בארץ ניתן להשיג בהאטים. -
איפה ממירים לבאט בארץ?:Reתודה על התגובות...
האמת שרציתי להמיר בארץ, כדי לחסוף כפל עמלה:
שקל לדולר (=עמלה) ו=אז דולר לבאט (שוב עמלה..)
אני טועה? -
עוד שאלהאני נוחתת וטסה ישירות לצ`אנג מאי. האם יש איפה להמיר כסף שם? אני אגיע די מאוחר בלילה ולא הייתי רוצה להיתקע בלי באטים לשלם למלון... -
עוד שאלה:Reתמירי בשדה תעופה 30-50 דולר זה אמור להיות מספיק כדי להעביר את הלילה
המחירים הם בין 150-800 בגסט האוסים אז אין מה לדאוג -
תשובה שונהקודם כל , בכל מקום בתאילנד יש המון צ`יינג`ים ואין שום בעיה להמיר דולרים .
בקשר להחלפת דולרים בארץ , כמו שכבר אמרו לפני , את תשלמי הרבה יותר כסף עבור באטים בארץ , מאשר בתאילנד פשוט בגלל שהסוחרים כאן בארץ יתנו שער המרה גרוע ביותר .
בנמל התעופה בתאילנד תמירי לפחות 100$ ורצוי 200$ ויותר .
פשוט מאוד בגלל שללא קשר לסכום ההמרה יש עמלת המרה קבועה של 2$ על כל המרה (וזה בכל מקום בתאילנד) , ואם תחליפי לדונמא 50$ זה יוצא 4% , על 20$ זה 10% וכך הלאה .
מזה משתמע שאפילו אם בנמל התעופה שער ההמרה טיפה נמוך מאשר בעיר , העמלה הקבועה הזו גורמת לכך שתמיד כדאי להחליף סכום כמה שיותר גבוהה .
טיול מהנה -
תשובה שונה:לדורוןאני עוד לא נתקלתי בעמלת המרה של 2 $ בשום מקום ובשום צ`אנג` בתאילנד ,אולי אתה מתכוון להמרת דולרים בסניפי הבנקים בתאילנד שאולי הם לוקחים 2 $ עמלה ? בכל מקרה זה לא בצ`אנג`ים רגילים ברחוב ,כמו כן השאר בשדה התעופה נמוך משמעותית מהשער שאפשר לקבל מחוץ לשדה (משפיע בסכומים גבוהים )ולכן עדיף לפרוט בשדה רק כחמישים דולר מקסימום מאה דולר ואת השאר בחוץ ,. -
שמעוןמה מצב?אני לא יודע לגבי האחוזים שהוא דיבר,אבל מה שכן לפי מה שאני זוכר(ואני לא בטוח),אם אתה פורט 100 דולר בכמה שטרות ולא בשטר אחד,אז יש פה איזה הפסד קטן,וזה אומר שאם תפרוט סכום שהוא נמוך ממאה דולר אז אתה גם מפסיד על הערך האמיתי שלו משהו,על כל מיקרה כמו שאמרתי בהתחלה אני לא בטוח לגבי זה,ביי שבוע טוב. -
שמעון:Reעל שטרות שיותר קטנים מחמישים דולר בכל מקרה מקבלים שער שיותר נמוך גם בצ`אנג` רגיל ,אבל זה לא קשור לעמלת עמלה של 2 $ כלשהי ,ולכן המלצתי לפרוט בשדה חמישים או מאה דולר מקסימום ,. -
נ.ב עוד אזהרה קטנה ,בקשר לדולרים ,לגבי השטרות של המאה דולר הישנים מהסדרה הקודמת ,(עם הפרצוף הישן ),קשה וכמעט בלתי אפשרי לפרוט בתאילנד בשום מקום את השטרות האלו ,וכן עדיף להביא שטרות חדשים שנוצרו אחרי שנת 2001 כי בגלל הזיופים הרבים התאילנדים מסרבים לפרוט את השטרות האלו ולכן מומלץ לפני הנסיעה לבדוק פעמיים את איכות השטרות ושנת ייצורן וכמובן שאינן מהסוג הישן ,. -
ההבדל לא כ''כ משמעותי...:Reבשלושת הפעמים האחרונות שהגעתי לבנגקוק (כולן בארבעת החודשים האחרונים) נוכחתי לדעת שלהבדיל מבעבר,הבדלי השערים בין שדה התעופה ובין העיר זניחים ביותר (בין 20 ל-30 באהט ל-100%). -
המקלדת לא תקינה...:Reאו שאני לא תקין...
הכוונה היתה ל-10 עד 20 באהט.ול-100$ ולא 100 אחוז... -
רונן צודק במאה...:Reאחוז
זו איזו שהיא אגדה עירונית, ובדקתי אותה בכמה פעמים שהייתי בתאילנד, שער החליפין בשדה התעופה מעט נמוך
0 באהטים בודדים) מאשר בעיר לטרוולרס ולמזומן.
ההבדל הוא שולי למי שפורט 100 דולר
מי שפורט מליון דולר חישוביו אחרים
לגבי ה2$ עמלה זה נדמה לי רק בטרוולר צקס
וזו שטות לפרוט 20 דולר = 780 באהט ולהיתקע בבוקר בלי כסף מקומי ולרוץ ולחכות שיפתחו
ב9 או ב10 את הצינג`ים
בציאנג מאי באיזורי הגסט האוסים יש המון צינג`ים ובנקים -
איפה ממירים לבאט בארץ?:Reבאם את לא מאלו שכמה שקלים יפילו אותך,
אפשר לקנות באטים בנתב''ג.
אפשר להמיר , נגיד שווי של 100$ וזהו.
ומקסימום תפסידי כמה שקלים. wow.