מפה:מינכן-זלצבורג-וינה
-
אני מעונינת לקבל המלצה למפת כבישים טובה:מינכן-זלצבורג-וינה. -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reבארץ המפה היחידה שמצאתי היא מפת אוסטריה של FALK 1:300000 (ניראית כבסדר לתכנון כללי, אך לא לכבישים צדדים יותר). מפות שמניסיון העבר הייתי מאוד מרוצה מהן הן מפות של 1:200000 של מישלין. -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reתודה לענת. האם ניתן להשיג בארץ מפות של מישלין או שכדאי לקנות את זה באוסטריה. מצאתי בסטימצקי מפה שניראית לי עמוסה וממש לא מזמינה להשתמש בה. -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reענת צודקת, המפות של מישלין הכי נוחות,לדעתי בממסי עדיין מוכרים אותם. בהשכרת רכב בד''כ מקבלים מפה טובה גם כן. עדיף לקנות בארץ (הבדל המחירים לעומת אוסטריה קטן מאוד), כדי לבוא לשם בראש נקי. -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reתודה לתומר. אברר בממסי. -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reממליץ להכנס לאתר :www.mapquest.com ללחוץ על כפתור : maps ואח``כ directions להקליד נקודת יציאה ונקודת הגעה . מקבלים פרוט מדויק של מרחקים ודרכים. אפשר להעביר את האינפורמציה ל- palm מבלי להסתבך עם מפות. ( כמובן שיש להצטייד במפות ולפתוח במקרה שמתברברי
אתר מפות -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reתודה להרץ. אבל - אני לא מצליחה להיכנס לאתר. מופיע לי כל הזמן - הדף לא זמין. יש אפשרות נוספת להגיע לאתר זה? -
מפה:מינכן-זלצבורג-וינה:Reמבטלת את ההודעה הקודמת. הצלחתי סוף סוף להיכנס לאתר. תודה -
אתר מישלין -
אתר מישלין:Reענת תודה, האתר מעולה. ניתו גם להדפיס את המפות, כולל הדרכה מילולית על מספרי הכבישים, יציאות וכו.