איך פטאיה???
-
היי
רציתי לדעת איך האי פטאיה חוץ מנערות ליווי יש מה לעשות שם לשני בחורות??
וחוץ מזה אם אתם מכירים עוד איים שווים למסיבות ובילויים חוץ מקוסמוי קופנגן קוטהו קוסמט וקוצנג(היינו שם כבר)
תודה מיטל... -
איך פטאיה???:Reרציתי לדעת איך האי פטאיה חוץ מנערות ליווי יש מה לעשות שם לשני בחורות??
* פטאיה? לא נראה לי שיש לך מה לחפש שם... לא ממליץ...
מה לגביי קופיפי ורייליביץ? -
איך פטאיה???:Reהיי מיטל,פטייה זה לא אי אלה עיר,אם את לא הולכת עם בן תלכי לשם,לגבי איים של מסיבות אז האי הכי מומלץ זה קופנגן,ששם כל המועדנים פתוחים על הים ויש מוזיקה ואוירה נחמדה,בקוסמוי המועדונים לא על הים,והם סגורים וצפופים באנשים(ובעיקר בזונות תיאלנדיות)מה שלא תראי בקופנגן,לכן מבחינת חיי לילה קופנגן זה הכי מומלץ,לגבי קוצ`אנג,קוסמט,קוטאו,זה הכול איים שקטים שאין בהם לא מסיבות ולא בילויים,אז שוב פעם אם את לא הולכת עם בן זוג על תילכי לשם,והם גם יקרים יחסית לשאר האיים,ושוב פעם אני אומר עם את בא לשם לבד או עם חברות,אני מציע לך לרכז את רב זמנך בקופנגן,וזה אי שיש בו הכול,עם זה חופים יפים,אנשים יפים,אוירה של חופש,ואת החיי לילה הכי טובים בתיאלנד,אם תרצי עוד מידע על האי תבקשי,ביי תהני. -
אותה תשובה עם תיקונים
היי מיטל,פטייה זה לא אי אלה עיר,אם את לא הולכת עם בן זוג על תלכי לשם,לגבי איים של מסיבות אז האי הכי מומלץ זה קופנגן,ששם כל המועדונים פתוחים על הים ויש מוזיקה ואוירה נחמדה,בקוסמוי המועדונים לא על הים,והם סגורים וצפופים באנשים(ובעיקר בזונות תיאלנדיות)מה שלא תראי בקופנגן,לכן מבחינת חיי לילה קופנגן זה הכי מומלץ,לגבי קוצ`אנג,קוסמט,קוטאו,זה הכול איים שקטים שאין בהם לא מסיבות ולא בילויים,אז שוב פעם אם את לא הולכת עם בן זוג על תילכי לשם,והם גם יקרים יחסית לשאר האיים,ועם את בא לשם לבד או עם חברות,אני מציע לך לרכז את רב זמנך בקופנגן,וזה אי שיש בו הכול,עם זה חופים יפים,אנשים יפים,אוירה של חופש,ואת החיי לילה הכי טובים בתיאלנד,אם תרצי עוד מידע על האי תבקשי,ביי תהני.
-
אין לכן מה לעשות שםהמקום מלא בזונות בכל המינים והסוגים
גברים מבוגרים פנסיונרים חובקים נערות בנות 15
זה מזעזע ומגעיל חפשו מקום סימפטי יותר -
שטויות!מיטל שלום,
אני הייתי בפאטיה ונכון שיש שם מלא זונות וגברים מבוגרים שהולכים עם ילדות אבל זאת אחלה עיר ואחלה חיי לילה אני מאוד נהינתי שמה יש מה לראות ומה לקנות וגם לראות את הזנות זה גם חלק מהחויה והטיול לא?
אני ממליצה לך לא לפספס...אחרי הכל כמה אפשר לראות איים? -
לכתוב '' שטויות'' על דעה שונהאיפה חינכו אותך לכתוב '' שטויות'' על דעה של מישהו אחר -
אביטל צודקתזה באמת אחלה עיר,עם אחלה חיי לילה,אבל לא תראי שם הרבה תיירות שהם בלי בן זוג,זה מאוד נדיר,לכן צריך לקחת את זה בחשבון,כמו כן לגבי מה שאביטל אמרה שכמה אפשר להיות באיים,אז לפי דעתי הרבה,אני גרתי בקופנגן שנה,ובכיף הייתי חוזר לשם לעוד כמה שנים,לעומת זה יש איים שהם באמת יבשים,ואין מה לעשות שם יותר מכמה ימים,אז תעשי את השיקולים שלך,ותעשי חיים. -
אייל היקר.זוהי דעתי, דעתי היא שמה שכתבת היא שטות וזאת זכותי להגיד זאת. -
שטויותחסרת חינוך איפה גדלת בשוק הכרמל -
אביטל קצת תרבות שיחה -
פאטיה?פאטיה זו אחלה עיר אם את בקטע של מקומיות עם ארופאים זקנים, או בקטע של מקומיים עם ארופאים זקנים.
אם את לא? אל תתקרבי לשם.
זו דעתי בכל אופן.
מה שכן המקום בהחלט מהווה חויה. פשוט סדום ועמורה. -
שטויות:Reלא דווקא אמא שלך חינכה אותי!
-
פאטיה?:Reראיית המציאות שונה מאדם לאדם והכל תלוי בעיני הרואה .,.והמבין יבין ,.
מה שאני עוד יכול להוסיף שמעבר לקטע של הזנות בפטיה ,(שיש ברוב האזורים התירותיים בתאילנד ),יש עוד המון אטרקציות ואתרים מעניינים שאפשר לראות,לחוות ולטייל בהם ,בפטיה עצמה ובכל האזור כולו ,.
ולפי דעתי מי שאומר שיש פטיה רק ארופאים זקנים עם בחורות בנות 12 ,כנראה שלא היה פה אף פעם והוא סתם מדבר מתוך שמועות וליכלוכים ,(מן הסתם זה מגיע מסוכני הנסיעות בארץ שיודעים שבפטיה רוב הדברים וחבילות התיור יותר זולות ואין להם עמלה גבוהה על זה ולכן הם מפנים את כל הלקוחות לאיים היקרים וכדו` מתוך אינטרס עיסקי בלבד ),.
שיהיה לכולנו טוב וטיול מהנה ,.