דברים חיוניים?
-
אני טסה לחודש לתאילנד ומתחילה בבנקוק - האם יש צורך להביא מהבית מגבת רחצה ו/או סדין עבור לינה בגסטהאוסים?
ואיפה ניתן לקנות כילה בבנקוק (להמשך הטיול בלאוס/קמבודיה)?
(וגם... איפה ניתן לקנות בגדי ים בתאילנד- אם בכלל...?)
תודה -
דברים חיוניים?:Reכן את צריכה להביא מגבת סדין להתכסות איתו סדין למיטה או במקום שני אלה להביא ציפית לפוך שאת יכולה להיכנס בפנים בגד ים את יכולה לקנות בבנקוק ב MBK או NBK ( אני לא ממש זוכרת) זה הטוקיו סנטר הקניון הגדול שלהם, כולם הולכים לשם.
בקשר לכילה אני בטוחה שאפשר לקנות שם אני לא ממש יודעת איפה רק שתדעי שיש בתילאנד הכל!
טיול מהנה. -
דברים חיוניים?:Reהיי לגביי סדין ומגבת בהחלט מומלץ להביא מהבית. לגביי קילה...אף אחד לא ישן עם קילה וזה גם לא כל כך נוח, רק הלאוסים ישנים בתוך מן אוהל עשויי מקילה.
עדיף לקנות שם ספריים מקומיים נגד יתושים כי הם פי אלף יותר חזקים מהספריים שלנו הם עולים משהו כמו 70 באט אם אני לא טועה שזה 9 ש''ח בערך וזה הרבה יותר יעיל ונוח - תהנה! -
דברים חיוניים?:Reרצוי מאוד להביא סדין או כמו שנאמר ציפה של פוך, ואפילו 2 מגבות כי תמיד אחת מתלכלכת אז עדיף לא להיתקע..
כילה אני לא חושבת שצריך , אני בכל אופן לא קניתי וגם לא הזדקקתי לא בתאילנד קמבודיה או לאוס.
בגד ים תמצאי בשפע בקוואסן בבנגקוק , בקניונים , ובאיים בטח בכל פינה. -
תודה לכולם
-
דברים חיוניים?:Reעוד הערה קצת מצחיקה אבל...
אם יש לך ציצי גדול אז אל תבני על בגד ים בתאילנד
כי הכל שם מותאים לציצי הקטן שלהם
אז תביאי מהארץ.
אני נוהגת ללכת לים עם חלק תחתון של בגד ים וחזיה
שחורה (רגילה) שמונחת יפה ונראית טוב, טיפ!
כילה מיותר בדרך כלל.
מעביר חשמל אם יש לך מכשיר.
ציפה כפולה זה באמת הכי נוח.
כפכפי גומי. -
עוד שאלה באותו הקשר...לגבי ביגוד... מה כדאי להביא? במה הכי נוח להסתובב שם? הבנתי שמאוד חם... אז להביא רק בגדים קצרים נכון? (מדובר בנסיעה בחודש ספטמבר)
מבחינת נעליים... מספיק להביא רק סנדלים או כפכפים?
תודה! -
ארוך ודק ..בלי קשר לחום ... לא קצר, כלומר כן לאיים אבל לא לבנקוק ולצפון ולכל מקום שיש בו מקדשים .
וכמה שהמקום פחות מתוייר אז בכלל בלי קצר .
כעיקרון החלק שאצלם לא נהוג להראות בגוף הוא הרגלים
אז רצוי להתחשב וללכת בארוך .
אם תלכו רק למקומות מאוד מתויירים - הם יהיו רגילים
להתלבשות המשונה של התיירים ובמקדשים יש כיסויים
אבל רצוי לא להסתמך אליהם ולבוא אם הבגדים שלכם
ומתוך כבוד לתרבות שלהם ללכת בארוך