ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סין באפריל

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    3333
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adby
      adby נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם,

חברה ואני מתכננות לנסוע לסין באפריל (יציאה לפני פסח וחזרה בסוף החודש).

אני קצת הולכת לאיבוד בניסיון לתכנן מסלול וצריכה עזרה להתמקד.

קודם כל - מה שאנחנו אוהבת זה טבע, נופים, תרבויות... 

המגבלות שלנו הן שהחברה היא אסטמתית, כך שטרקים קשים או טיפוס לגבהים כנראה לא יהיה רלוונטי. מגבלה נוספת היא רגישות לקור. זה אולי נשמע טפשי, אבל הטמפרטורה במקומות אליהם נגיע צריכה להיות סבירה. 

אנחנו מחפשות מסלול שלא מצריך יותר מדי התרוצצות. ראיתי הצעות למסלולים שכוללים הרבה נסיעות מקום למקום ואנחנו לא רוצות לבלות שעות על גבי שעות בדרכים כך שההעדפה היא למצוא 3-4 "בסיסים" שבסביבתם יש מה לעשות במשך 5-7 ימים. נסיעות קצרות זה בסדר. הרעיון הוא להימנע מלבזבז את זמננו בדרכים. 

מה שחשבתי כרגע מבחינת מסלול זה להגיע בטיסה מהונג קונג לגוילין, לעשות את גוילין ויאנגשו (חשבתי על שבוע סה"כ לשני המקומות כי הבנתי שיש הרבה מה לעשות באזור ונרצה גם לעשות סדנת בישול יום/יומיים). משם חשבתי להתקדם לכיוון יונאן למשך בערך שבועיים אבל בשלב הזה נתקעתי ואני צריכה קצת עזרה... זה בכלל רלוונטי להגיע ליונאן אם מקומות גבוהים זו בעיה? אגב, בסוף הטיול נרצה להגיע ל4-5 ימים בבייג'ין ומשם לחזור לארץ.

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור. wink

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

סין באפריל

מהונג  קונג  תעברו  את הגבול לשנזן ברכבת ומשם תטוסו לגווילין

טיסה ישירה  מהונג  קונג  תעלה  לכם  המון  בגלל  שמדובר  בטיסה בין לאומית לכאורה.

אני מציע  להוסיף  את  צ'נגדו יומיים ושיאן  יום -יומיים  .ויונאן  רק שבוע  וחצי  שתגיעו לביגי'ן  מזג  האויר  כבר  יהיה  חמים.

• adby
          adby נערך לאחרונה על ידי

סין באפריל

לאן ביונאן אתה ממליץ?

ולגבי צ'אנגדו ושיאן - אתה מתכוון אחרי יונאן נכון? איך ההגעה למקומות האלה? כמה זמן נסיעה? אגב, עוד שאלה, לגבי טיסות פנים אם רוצים להזמין טיסה, אפשר יום יומיים קודם או שזה מייקר מאוד את עלות הכרטיס?

• orly064
            orly064 נערך לאחרונה על ידי

סין באפריל

ראשית, לא לחלוטין ברורה לי הכוונה שלך ב"להגיע בטיסה מהונג קונג לגוילין". האם אתן כרגע בהונג קונג? איך מגיעות לשם? למה דווקא שם? יש כבר כרטיסי טיסה?

בהנחה שאתן לא גרות בהונג קונג ומתכננות לנחות שם, לדעתי אפשר לשקול להתחיל עם כמה ימים של ביקור בהונג קונג (לא יצא לי להגיע לשם עדיין אבל נשמע שיש הרבה מה לעשות שם, מוזמנת לחפש בפורום ובטיפים באתר). משם אפשר להמשיך, כפי שציינת, לגווילין והאזור (טיסה או רכבת לילה) לביקור של 4-6 לילות.

ביונאן לא היינו, אז לא יכולה לסייע לך עם הכיוון הזה.

יעד נוסף שיכול להיות אחלה בסיס לכמה ימים זאת העיר שנגחאי והאזור שלה. יש הרבה מה לטייל ולראות באזור, ואפשר לשקול לשלב ביקורים בערים ועיירות בסביבה, עם לינה או בלי. אנחנו היינו בסוג'ו (טיול יום), בהנגזואו (בה ישנו 3 לילות) ובעוד עיירת מים קטנה ליד שנגחאי (טיול יום), לא זוכרת את השם. גם על שנגחאי והאזור היו הרבה דיונים לאחרונה, אז חפשי אחורה בפורום ותמצאי הרבה מידע.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון