קניית ציוד סקי באנדורה
-
אני מתכנן טיול סקי באנדורה בסוף פברואר. רציתי לדעת האם כדאי לקנות שם ציוד כמו קסדות וגוגלס. איך המחירים של ציוד סקי שם לעומת מחירים בארץ. יכול להיות שארצה לקנות גם ביגדי סקי.
-
קניית ציוד סקי באנדורהשלום,
בפורום נכתב מספר פעמים ,על כך שחבל לבזבז זמן גלישה יקר על קניות והצטיידות. ומה אם המחירים לא יראו לך טובים ? צא עם ציוד מלא ככל האפשר, ואם תמצא ציוד במחיר טוב, רכוש כאוות נפשך.
-
קניית ציוד סקי באנדורהזאת החופשת סקי הראשונה שלכם?
אם לא תתחברו לסקי ולא תרצו להמשיך לגלוש, יהיה חבל אם תוציאו הון על ציוד.
בגדול בחו"ל בדרך כלל תמיד יותר זול מאשר בארץ וגם יש יותר מגוון.
אבל, ממלץ להגיע עם ציוד ראשוני מהארץ כדי שתוכלו להתחיל לגלוש אחרי שתגיעו למחרת בבוקר ושלא תצטרכו לבזבז יום גלישה על קניות. את הקניות אנחנו עושים בד"כ בערב אחרי שנגמר יום הגלישה.
אנחנו בחופשה הראשונה של אשתי השכרנו לה חליפת גלישה בארץ וגם קנינו בארץ משקפת וכפפות לא יקרים. אחרי זה היא גם מאוד אהבה את מכנסי הגלישה שהיא שכרה אז היא קנתה אותם.
-
סוף פברואר - זמו טוב לקניות באנדורהמנסיוני באנדורה בפברואר לפני שלוש שנים - בתקופה הזו רוב החנויות לציוד סקי נמצאות כבר בסייל סוף העונה ואפשר למצוא ביגוד ואביזרים במחירים מאד נמוכים. אין צורך לבזבז זמן גלישה, אפשר לערוך קניות אחרי החזרה מהמסלולים וכן ביום הראשון להגעתכם, שבו סביר שתגלשו מעט מאד אם בכלל.
-
קניית ציוד סקי באנדורהלפני שנה בסוף מרץ היו מחירים טובים ואפילו טובים מאד לציוד והלבשה אבל זה היה ממש בסוף העונה. (גם לציוד גלישה דרך אגב...)סוף פברואר אני לא בטוח. תלוי גם איפה אתה באנדורה. אני לא בטוח שבכל עיירה זה אותו דבר. ב pass de la kasa יש מספר חנויות טובות ובעיר הגדולה La Valle בטוח יש יותר אבל זה מצריך זמן ונסיעה לשם. מצטרף להמלצה לקחת ציוד בסיסי ולהצטייד במהלך החופשה.