קו חדש לארה"ב !
-
למרות שאל על לא בהכרח "כוס התה" שלנו.
הזדמנויות נוספות להגיע ליבשת - בוסטון!
-
קו חדש לארה"ב !רק חבל שהטיסה היא במטוס 767 מיושן.
-
קו חדש לארה"ב !אהבתי שיניב לוי הסביר את הבחירה בבוסטון ״בשל הקהילה היהודית הענפה שמונה לא פחות מרבע מיליון תושבים״. אני לא אומר שהוא טועה בקשר למספר היהודים בעיר אבל בוסטון נבחרה בגלל הסכם הקודשייר החדש של אלעל עם ג׳ט-בלו. בסיס הפעולה העיקרי של ג׳ט-בלו הוא שדה התעופה הבינ״ל של בוסטון (BOS) וזה יאפשר לאלעל להביא נוסעים ליעדים רבים בתוך ארה״ב עם קונקשיין מהיר ונוח (יחסית לאלטרנטיבות).
באופן אישי אני חושב שזו שטות - אבל שטות בלתי נמנעת. אלעל חייבת שותפה בתוך ארה״ב והסברתי ביום ראשון מדוע נבחרה ג׳ט-בלו. משנבחרה, אין מנוס אלא לשלוח מטוסים לבוסטון הגם שאני מופתע שאלעל בכלל מצאה מקום בלו״ז הטיסות הנוכחי לשלוח שלוש פעמים בשבוע מטוס רחב-גוף לבוסטון וחזרה.
מטוסי ה-767 של אלעל הם ביזיון מעופף, והמזל היחיד שלהם הוא שבצי של החברה יש גם מטוסי 747-400 אפילו חבוטים יותר שמכניסים הכל לפרופורציה.
-
קו חדש לארה"ב !לא יצא לי לטוס ב 767 אבל ה 747-400 באמת נוראים, בעיקר זכורה לי מערכת הבידור שרוב המסכים בה בקושי עבדו.
-
קו חדש לארה"ב !עלית על העניין.
כל ה "קהילה יהודית" זה בלשון הילדים: קשקוש בלבוש.
הם צריכים להתחבר בנוחות לג'ט בלו - וזה המקום המתאים.
מבחינת הצרכן שצריך להגיע עם טיסת המשך בתוך ארהב, מה אכפת לו אם נוחת ב JFK וממשיך או בבוסטון (אולי אפילו הטיסה תתקצר בכמה דקות...)
הקו למיאמי הוא ממש מתבקש ! והיה נותן אפשרויות המשך לדרום אמריקה.
ואכן, מסכן מי שיטוס ב 767....
לא בגלל הדגם הזה.. אלא בגלל הקונפיגורציה של אלעל.
ומי שמשלם על מחלקת עסקים, בכלל יוצא טמבל. לעיתים בלי ידיעתו.
יש 767 של BA שהם מעולים עם VOD מלא וכו. מחלקת עסקים עם מיטות.
-
קו חדש לארה"ב !הגיל הממוצע של צי הגרוטאות האלא 19 שנים. אבל כמובן יש גם יותר ישנים:
למשל המטוס שסימנו: 4X-EAP כבר 23 שנה על הכביש (סליחה, באויר) ואלעל היא יד ה-12 של המטוס.
היתם קונים מכונית בת 23 ויד 12???
-
קו חדש לארה"ב !לי לא איכפת מה הסיבה ומה התירוץ הרשמי. תמיד שמח על כל יעד נוסף שיתן גמישות כזו או אחרת, ואולי גם תחרות כזו או אחרת.
אז ברוכים הבאים ותודה.
לגבי רמת המטוסים - לא שאני לא אוהב נוחות, אבל בעיניי (רק בעיניי, לא חייבים להסכים איתי) התפקיד העיקרי של המטוס הוא להביא אותי מצד לצד, ונוחות בעיניי היא קודם כל טיסה ישירה ושעות נוחות. והנוחות נכנסת בשקלול עם המחיר. שאר האלמנטים כמו מושב כזה או אחר, מערכת בידור ו/או אוכל הם כלכך משניים בעיניי שזה פשוט לא חשוב לי.
ברור לי שיש מי שזה כן חשוב לו, וזה בסדר גמור וזכותו. בייחוד מי שמראש משלם (הוא או מקום העבודה) תוספת כדי לקבל מחלקה /מושבים משופרים. אבל אני גם בטוח שמצד שני אני ממש לא היחיד שלא מוכן לשלם תוספת על הדברים הללו.
-
קו חדש לארה"ב !-איזה מטוסים של אל חדשים?ואיך יודעים איזה חדש ואיזה ישן?
-
קו חדש לארה"ב !-איזה מטוסים של אל חדשים?אמנם הטיסה ב 747-400 של אלעל לניו יורק היתה גרועה, אבל הטיסה ב 777 מלוס אנג'לס היתה תענוג.
אפשר לדעת לפני שמזמינים את הטיסה איזה מטוס זה. בד"כ ל JFK זה 747 וללוס אנג'לס ולניו ארק זה 777.
-
קו חדש לארה"ב !-איזה מטוסים של אל חדשים?אביבוני,
אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך.
כל מטוסי ה-767 בצי של אלעל מיושנים וחבוטים - חלק יותר, חלק פחות. כולם בעלי קונפיגרציה זהה כפי שהסביר מאי והוא טען, בצדק, שזו אחת המגרעות הגדולות בהם.
אין לך אפשרות ממשית לדעת בדיוק איזה מטוס ספציפי (כלומר, מספר זנב) ישרת איזו טיסה ספציפית בעתיד משום שהמטוסים האלו הם חלק מלו״ז גדול יותר וטסים ליעדים נוספים מלבד בוסטון. וכמובן שהלו״ז הזה דינמי וחלים בו שינויים תכופים.
-
קו חדש לארה"ב !-איזה מטוסים של אל חדשים?אני תמיד חשבתי שה400747 הוא החדיש
אני שואל -למשל-אם אתכנן נסיעה נוספת לארהב-האם עדיף לנסוע למשל ב777 לניוארק במקום עם 400 747 לjfk למשל?
ומה עדיך 767 או ה400 747?
תודה רבה ושבת שלום
-
קו חדש לארה"ב !-איזה מטוסים של אל חדשים?בצי של אלעל, ה 777 הם יותר חדשים. ומבין ה 6 שיש, יש 2 שהם הכי חדשים עם VOD מלא.
מבחינתי - לטוס ב 777 או 747 זה היינו הך.
מערכת הבידור של ה 747 היא במסך יותר קטן,
אבל היא מאוד דומה ל 4 מתוך ה 6 מטוסי ה 777 של אלעל.
ובגלל שלא תוכל לתזמן מראש איזה מטוס בדיוק (מספר זנב) יטיס אותך.. לדעתי אין מה לתזמן פה. צריך לטוס להיכן שיותר נוח (אגב, מבחינת השעות טיסה, ה 777 ל ניוארק טס כמדומני חצי שעה יותר).
אגב, באם מעוניין במקום בשורת יציאה, או אם טסים עם תינוקות - ב 747 יש הרבה יותר אפשרויות. כמו כן, ב 747 יש מח' תיירים פלוס. ב 777 אין.
-
תודה!!!! דיון מרתקלאיזה חברות למשל יש כן מטוסים חדשים?אני מגבר על טיסות לאירופה ולארהב