קופיפי
-
היי חברים, יש לכם המלצות למלונות בקופיפי? ועוד שאלה- מה הדרך להגיע מקופיפי לריילי ביץ'?
-
קופיפיאם תרצו להיות באיזור המרכזי באי בדקי את הפיפי קבאנה קחו בחשבון שהמלונות במרכז קופיפי יחסית יקרים ולא מצדיקים את המחיר
מלון מעולה אך לא במרכז האי
http://www.outrigger.com/hotels-resorts/thailand/phi-phi/out rigger-phi-phi-island-resort-and-spa/overview
-
קופיפיתודה רבה(: איפה המעבורת שמגיעה מפוקט מורידה? רק באי המרכזי? ואיך מגיעים מקופיפי לריילי ביץ'?
-
קופיפיכן המעבורת עוצרת יחסית קרוב למרכז האי
לריילי ניתן להגיע במעבורת מקופיפי לקראבי ומשם סירה קצרה לרצועת החוף של ריילי ביץ'
-
קופיפימבחינת התיקים והמזוודות זה לא בעייתי עם הסירה נכון? ומקראבי אפשר לטוס לבנגקוק?
-
קופיפילעיתים לאחר הסירה הקצרה מקראבי לריילי ביץ' יש גהות רצינית של הים וצריך להרים את המזוודות מעל הראשים כדי להגיע לרצועת החוף
וכן מקראבי אפשר לתפוס טיסות לבנגקוק
-
קופיפיכשאני מחפשת מלונות בקופיפי אני רואה שבכתובת של המלון כתוב ao nang או קראבי..זה אומר שזה לא בקופיפי?
-
קופיפיקראבי זה שם של מחוז שהאי קופיפי נכלל בתוכו.
ao nang זה ממש לא בקופיפי.
-
קופיפימציע לך לקחת יום בקו פי פי בלי לינה. המלונות בקו פי פי יקרים ולא מצדיקים. בחוף אאו נאנג שבקראבי הרבה יותר מעניין ויפה ומבחר בתי מלון. לריילי ביץ' יש סירות שמגיעות מאאו נאנג. המלונות שם יקרים למדי.
קראבי אינו אי. יש מה לראות, אנשים נחמדים ויש שדה תעופה.
בהצלחה
-
קופיפיתודה רבה(: אם אני נשארת כמה ימים בפוקט אח"כ אפשר לקחת מעבורת לחוף אאו נאנג?? ואם כן איפה קונים כרטיסים?
-
קופיפיבוודאי.כרטיסים קונים בכל סוכנות תיירים.אם אני זוכר נכון,600 באט כולל איסוף מהמלון.
-
קופיפילנה לא לוותר על קופיפי...
למרות מה שנאמר פה על רמת בתי המלון-זאת לא סיבה לוותר על
קופיפי המהממת!!
קחי לפחות 3 לילות בקופיפי עם כל הטיולים שכולם לוקחים..
ככה את לא צריכה מעבורת מפוקט לאו ננג...את מגיעה לאו ננג מקופיפי...

-
קופיפיכפי שניתן לראות, הדעות לגבי קופיפי חלוקות מאד.
אני אישית טוען שקופיפי היא אובר רייטד, ויש המון מקומות הרבה יותר טובים מהאי הזה.
אם את מתכננת להגיע לאונאנג ולריילי ביץ', אז לדעתי את יכולה לוותר על קופיפי . זה גם יחסוך לך עוד מעבר בטיול ויפנה לך עוד יום להנות בו ולא להתעסק עם צ'ק אאוט-מעבורת-צ'ק אין
-
קופיפיגם אני חושב שקו פי פי מוערך יותר מדי ולא בצדק בסה"כ אי קטן עם חופים יפים וחוץ מבטן גב וצלילות אין מה לעשות שם . בתי מלון בינוניים ומטה עם מחירים בשמיים .
יש מקומות הרבה יותר יפים ובמחירים טובים יותר מקו פי פי .
-
לנה שלחתי לך הודעה בפרטי..