לינה ביער השחור
-
שלום לכולם,
מחפשת מקום לינה מומלץ ביער השחור עם הכרטיס האדום לזוג+2. כיצד אפשר לעשות חיפוש ממוקד בטיפים של הלינה שיציג רק לינה עם הכרטיס האדום? או לחילופין כאשר אני מחפשת באתר של הכרטיס האדום לינה ומוצאת מקום שנראה טוב, אני רוצה לבדוק כאן באתר אם יש עליו המלצה, האם אפשר לחפש לפי שם של מקום כאן בטיפים כי לא הצלחתי?
-
לינה ביער השחוררק בעבודת נמלים להצליב מידע.
אין אפשרות בטיפים של האתר למצוא רק לינה עם הכרטיס.
כאשר את מוצאת משהו באתר של היער השחור הגבוה- תבדקי חוות דעת (לא רק אצלנו,יש גם אתרי מטיילים באנגלית,גרמנית וכו)
הסטטיסטיקה לרוב מנצחת (הרבה חוות דעת טובות סיכוי נמוך למפלה).
אבל
אני חייבת להגיד ממליצה לעשות הפוך-קודם כל לשלוח נניח 10 מיילים לאלו שנראו מתאימים.
מי שיענה- זמין-מחירים טובים-----אז לבדוק את חוות הדעת לגביהם.
רוב האתרים בכלל לא עונים

-
לינה ביער השחורהייתי שמח להמליץ לך על המקום שהיינו בו בקית האחרון ומושלם לילדים אבל לא מספק את כרטיס היער השחור.
-
לינה ביער השחורתודה.
סומכת מאוד על ההמלצות כאן באתר. השאלה אם אפשר להקליד שם של מקום כאן בטיפים כדי למצוא אותו או שאני צריכה לעבור על כל ההודעות ולראות אם הוא מופיע?
-
לינה ביער השחוראני מנסה קודם למצוא מקום עם הכרטיס האדום כי זה נראה לי ממש שווה ואם לא אמצא ראיתי באמת שיש כאן המון המלצות למקומות טובים
-
לינה ביער השחוראי אפשר לעשות את מה שביקשת אלא רק חיפוש ידני.
מה שכן ניתן
את שם הצימר- להעלות בגוגל ואם יש חוות דעת שציינו את שם הצימר באותו איות (ולא בעברית) -אז זה יצוף.
אחרת...עבודת ידיים ועיניים.
-
לינה ביער השחוראני נעזרת במנוע החיפוש המעולה של האתר
תסתכלי כאן למעלה משמאל במשבצת החיפוש
ותציבי את שם מקום הלינה באנגלית
"העתק/הדבק" ליד סמל זכוכית המגדלת

פוסט שכתבתי על היער השחור - עם פרק המלצות לינה -
לינה ביער השחורהמון תודה על העזרה
-
לינה ביער השחוראני המלצתי כאן באתר
בטיפים
מקום מדהים יפה נקי מומלץ לילדים משפחה נחמד קרוב (בטיטזי)
פלוס כרטיס
-
לינה ביער השחוראני חייבת לספר איך מצאתי את הצימר
פשוט נכנסתי לגוגל בחרתי מקום והתחלתי לחפש שם סימונים של צימרים
ונתקלתי בצימר והתאהבתי
סיכון
התייעצתי קצת באתר והלכתי על זה נראה לי שהיינו הישראלים הראשונים שם היה מאוד מוצלח
-
לינה ביער השחורתודה שרון שלחתי לאתר שרשמת. שלחתי כבר ל-30 מקומות קיבלתי תגובה רק מ-2 . אחד נראה קצת מיושן והוא הכי זול ביער אז אני קצת חוששת haus griesenhain ואחד שהומלץ כאן אבל אמרו שגובה הדירה 195. לא שאני גבוהה כל כך אבל נראה לי קצת גורם לקלסטרופוביה simmelehof. אני מנסה עכשיו למצוא לינה במקומות בלי הכרטיס אבל גם מאוד קשה.
תודה לכל העוזרים
-
לינה ביער השחורנכון שביקשת מקום לינה אשר מספק גם את הכרטיס אך בכל זאת מצרפת קישור למקום בו התארחנו בקיץ האחרון . המיקום פשוט מעולה.
הדירה מרווחת נקיה והנוף שמימי.
את יכולה להתרשם באתר ,התמונות שם משקפות ב ד י ו ק את הדירה וסביבתה.
שיהיה בהצלחה!