דרום איטליה
-
למומחי איטליה .אנחנו מגיעים לדרום איטליה ל 9 ימים.הזמנתי מלון ל4 לילות צפונית לסורנטו. ביום הירידה מרומא
היינו רוצים לבקר באי מול נאפולי isola d'ischia האם יש למישהו ניסיון והמלצה כיצד לעשות זאת?
הייתי רוצה גם לשלב את אזור פוליה היות ויש לנו מספיק זמן. אשמח לקבל המלצות.
rivkaa
-
דרום איטליהלא מומחית, אבל חזרנו לפני שבוע מטיול קצר בדרום איטליה שכלל את פוליה.
לינה- ישנו ב Polignano A Mare.
עיירה קטנה, ממש פנינה. נהנינו לשהות בה ולטייל בה.
משם טיילנו ב: אלברובלו, Alberobello, עיירת הטרולים
Locorotondo
מערת הנטיפים, Grotte Di Castellana, צריך להזמין סיור מראש. התקשרנו יום לפני. יש סיור קצר בעלות של 10 יורו, וסיור ארוך (שעתיים), 15 יורו. לקחנו את הארוך.
Ostuni
Lecce
לא הספקנו לבקר ב:
Matera
Bari
Martina Franca
ועוד עיירות מקסימות. 3 ימים לא הספיקו, אבל היתה טעימה מהאזור.
קחו בחשבון שמחשיך מוקדם, וקריר בערבים, אין הרבה תיירים וחלק מבתי המלון סגורים.
מצד שני, לא צפוף, אכלנו במסעדות מקומיות, הכל רגוע.
אוכל מעולה (תאכלו עוגת לימון), אנשים מאד ידידותיים.
אזור מדהים.
תיהנו
אריאלה
-
דרום איטליהתודה אריאלה האם הטיסה היתה מפיומיצינו ? אם כן כמב זמן ערך להגיע
-
דרום איטליהנחתנו ברומא. משם נסענו לסורנטו ל 3 לילות, מסורנטו המשכנו לפוליניאנו ל 3 לילות, 1 לילה בסולמונה, 1 לילה לפני הטיסה באיביס רומא.
הנסיעה לאזור פוליה ארוכה. מסורנטו לבארי, בסביבות 3 שעות באוטוסטראדה.
עצרנו בדרך ונמרחנו, לכן לקח לנו קצת יותר.
מבארי לפוליניאנו זו נסיעה של 20 דקות, ומפוליניאנו למערה כ 40 דקות (ירד גשם), מהמערה לאלברובלו כ 20 דקות.
-
דרום איטליהתראי כאן. אולי יוכל לעזור לך
-
דרום איטליהבפעם האחרונה שטסנו לאיטליה נחתנו ברומא, אחרי כמה ימים של בילוי בעיר שכרנו רכב דרך אלבר (הזכיינית של טריפטי דולר) והתחלנו לרדת דרומה בדרך לאמלפי (דוד שלי התחתן שם ולכן טסנו).
המלצה על עוד כפר יפהפה באותו אזור - פוזיטנו. יש גם את האי קפרי שניתן לעשות לשם הפלגה ולסייר באי (יש שם רכבל יפה).
כמובן לא ויתרנו על הר הגעש וזוב ועל הכפר שלמרגלותיו.
התפוסה במלונות כעת לא מלאה ולדעתי שווה ללון בכמה מקומות כדי להנות מהאותנטיות והיופי של הכפרים האלו ולא להתמקם במקום אחד בלבד.
-
דרום איטליהתודה לכל התשובות.גיבשתי מסלול וברצוני לבקר גם ב isola d' ischia שמול נאפולי.
אין לי מושג אם ניתן להגיע במעבורת עם רכב .אשמח לעזרה.
תודה
rivkaa