GoPro בסקי
-
אהלן.
רכשתי GoPro לאחרונה ואני מתכנן לחנוך שימוש מעשי שלו בסקי
קיבלתי עם הGoPro כמה מעמדים וקניתי גם את המעמד לקסדה שמאפשר שהמצלמה תסתכל לך על הפרצוף
משהו אחד מדאיג אותי וזו העובדה שלפי מה שראיתי הGoPro מחובר לקסדה עם מדבקה. המצלמה לא תעוף במכה קיצונית?
כדי שהראש שלי יהיה יותר נקי, בדר"כ בחנויות כמו Skiset אפשר לבקש קסדה עם מעמד לGoPro מובנה?
תודה

-
אחרי שהמצלמה עפה לי כמה פעמים, קניתי באלי אקספרסרצועת חיבור לקסדה, שממנה המצלמה לא יכולה לעוף. 20 דולר של שלוות נפש. קצת מעצבן את הגוגלס, אבל שווה את המאמץ והעלות.
-
אחרי שהמצלמה עפה לי כמה פעמים, קניתי באלי אקספרסתקשור שרוך של נעל בין המצלמה למעמד ולקסדה לצורך אבטחה.
-
GoPro בסקיהמדבקה הזו חזקה מספיק ( במידה ואתה מדביק נכון ונותן לה להתיבש 24 שעות לפני פעילות ) לצורך שלוות הנפש שלך אתה יכול לשפצר עם מיתר .
-
GoPro בסקיתוסיף מדבקה עם מיתר אבטחה, תעשה חיפוש על gopro camera Tethers strip, ב ebay יש מחבר עצום, מומלץ מאוד לאבטח את המצלמה.
-
GoPro בסקיממליץ מאד לאבטח עם מיתר או שרוך לקסדה. מנסיוני המר שנגמר בטוב....
-
GoPro בסקיממה שהבנתי הפציעה של שומכר הוחמרה בגלל המצלמה שעל הקסדה. נראה לי שאתה מעדיף שהיא תתנתק בקלות.
-
GoPro בסקיסתם שמועה שהפיץ איזה עיתונאיש:
"
עת הודיעה החברה כי היא שוקלת לנקוט בפעולה משפטית נגד מפיץ השמועה, פרשן הפורמולה 1 והעיתונאי, ז'אן-לואי מונסט. בטענה שהדברים שאמר גבלו ברשלנות ופגעו בבעלי המניות. זאת על אף שמונסט ניסה להסביר באמצעות חשבון הטוויטר שלו כי מדובר היה בהבעת דעה ולא בעובדות. "זו הייתה רק דעתי", צייץ אתמול בחשבון הטוויטר שלו
"
http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3642780 ,00.html
-
GoPro בסקילהזמין דברים נוספים אני לא אספיק. איך אפשר באמצעות שרוך להגן מנפילה?
ונקווה שהאמירה על שומאכר לא נכונה, ובכל מקרה אני אזהר

-
GoPro בסקישרוך לא יגן מפני נפילה.
אבל אפשר לקשור שרוך או "סטריפ" לקסדה.
אם אין לך אפשרות , מציע לך מה איך שאני עשיתי. קדחתי בקסדה 4 חורים בקוטר 3 מ"מ ודרכן איבטחתי עם 2 סטריפים קטנים את התושבת אל הקסדה