סופ״ש בז׳נבה
-
שלום,
אני ובעלי חושבים לטוס לז׳נבה בסוף השבוע הראשון של דצמבר 4-7.12. בסך הכל יהיו לנו יומיים מלאים ( שישי ושבת).
האם זה נראה לכם כיעד מתאים? אם כן מה הן המלצות החובה ליומיים הללו?
אם לא, האם יש לכם המלצות ליעד אלטרנטיבי לחופשה של סופ״ש בדצמבר.
תודה רבה
-
סופ״ש בז׳נבה -
סופ״ש בז׳נבהאפשר מג'נבה למונטרה וטירה וגם סנטה ביום אחד
ואנסי ביום שני
http://www.montreuxnoel.com/en-site-5-house-of-santa-claus.h tml
http://en.lac-annecy.com/christmas-in-the-alps-annecy-136.ht m
-
סופ״ש בז׳נבהתודה רבה, אני בודקת זמינות ומחירים
-
סופ״ש בז׳נבהאם עושים את זה, האם מומלץ ללון בז'נבה או במקום אחר? ניתן לעשות את זה בתחבורה הציבורית?
-
סופ״ש בז׳נבה -
סופ״ש בז׳נבהקודם כל, מאוד חשוב לברר מה מטרת הנסיעה שלכם. אילו אני הייתי נוסעת לתקופה כל כך קצרה, אז התרוצצות בין אתר לאתר לא היתה המטרה שלי.
ג'נבה עצמה יכולה לספק לכם סוג של מנוחה: סיור בעיר העתיקה, מוזיאון, בתי קפה, שופינג (לא זול אבל יפה! כל חנויות המותגים המוכרות ברחוב הראשי), אולי הופעה.
אני מניחה שאפשר להגיע בתחבורה הציבורית לכל אחת מהעיירות המקיפות את אגם ג'נבה (לא בעיה לבדוק...) ויש לא מעט אטרקטיביות לטיול של חצי יום.
כך שאתם יכולים לבלות יפה בסופ"ש כזה.
יחד עם זאת, אני מניחה שחשבתם על ג'נבה בגלל טיסות איזיג'ט הזולות. אבל אם טרם רכשתם כרטיסים, כדאי לבדוק גם עלות לינה, שהיא לא מהזולות.
רבקה
-
סופ״ש בז׳נבהאכן מחיר הכרטיסים מאוד קרץ לנו. אנחנו לא רוצים להתרוצץ, אך מצד שני כן להיות במקום שיש מה לראות וגם לחוות את האווירה של כריסטמס...
בינתיים, לא מצליחה למצוא דברים העונים על הדרישה שלנו
-
סופ״ש בז׳נבהאווירת (טרום) קריסמס ניתן לחוות בכל אחד מהאתרים שצויינו וכמובן גם בז'נבה עצמה. בדרך כלל האורות והקישוטים כמו גם שוקי החג מתחילים בסוף נובמבר.
באתר התיירות של אנסי ניתן לקרוא על שווקים ואירועים נוספים, וחלק מהאירועים מתקיימים דווקא במחצית השנייה של דצמבר.
בז'נבה בנוסף לשווקים וקישוטים יש מעין פסטיבל אורות .
אנחנו מאד אהבנו את ז'נבה. נכון שהיא יקרה, אבל יש בה המון מה לעשות, אתרים שווים ומעניינים ואווירה מיוחדת בעיני.
לא הייתי מתרוצצת בין אתרים בסופ"ש אחד. אם רוצים לחסוך ולהימנע מהיוקר של ז'נבה, הייתי נוסעת לאנסי ומבלה באזור הזה. ניתן לנסוע באוטובוס משדה התעופה או ישירות לאנסי (כשעתיים) או דרך ז'נבה (בערך 3.5-4 שעות). אם ממצים את אנסי-קל להגיע ממנה ברכבת לעיירות נוספות כמו אקס לה ביינס או שאמברי ולגוון את הטיול.
-
סופ״ש בז׳נבהלטיול של יומיים מלאים הייתי נשאר בעיר ולוקח אותה בכיף לאט לאט.
אנחנו היינו בקיץ יום אחד והרגשנו שלא מיצינו אותה.
במיוחד שתגיעו לאווירת החג. עם האורות השווקים וכו.
ביומיים אין טעם לדעתי להתרחק מהעיר.
רצוי מאוד לבדוק עלויות של מלונות. אולי תשיגו במחירים סבירים.
-
סופ״ש בז׳נבהמאוד מסכימה עם רבקה,
היום קצר,חושך יורד מוקדם,רק יומיים...ג'נבה כמובן יש בה מה לראות.
היא יקרה.נקודה.בהכול.לפני שבוע חזרה חברה מסופ"ש של 4 לילות.יום אחרון בג'נבה.היו עם רכב.
צריך לקחת זאת בחשבון.לא אני אכנס לכיס של מישהו גם אם יזמין את קמפינסקי או את איביס.
זה בסדר גמור.רק לתאם ציפיות.אפילו לגבי כוס קפה.
הטיסות כבר לא כל כך זולות,השעות גם הן לא במיוחד נוחות...ליומיים במיוחד.
אם לשקול אווירת כריסמס,לסופש קצר,טעימה...הייתי בוחרת עיר לא גדולה במיוחד,שיש עליה סיפורים ודיווחים איך היא בכריסמס,עיר נוחה גם לסיור רגלי וגם בתחבורה ציבורית.שעות טיסה נוחות.מרחק קטן מהשדה לעיר...עיר שאפשר לפרגן בה מלון מפנק במיקום מרכזי וטוב,לבלות סופ"ש קצר בכייף מבלי לחשב יותר מידי עלויות...
זאת רק מחשבה שלי,בכייף ג'נבה יכולה לענות על כול אלה למי שמתאים לו.