קניון בבנגקוק לבגדים
-
שלום,
איזה קניון בבנגקוק יש למותגים של בגדים ?
האם ניתן למצוא שם רשתות אמריקאיות ואירופאיות, כמו גאפ, זארה, h&m? והאם המחירים במקרים האלו אכן זולים מהארץ? -
כל המותגים הידועיםמשום מה הישראלים בבנגקוק לעוטים אחרי הזיופים בשווקים חבל שהם לא יודעים שברשתות כמו הסנטרל והרובינסון ובקניונים כמו הסיאם דיסקברי ועוד הם יכולים לימצא את כל המותגים האורגינלים לא מזויפים ולרוב גם יותר בזול מהזיופים בשווקים, המחירים של ביגדי מעצבים כמו פייר קרדן לדוגמא
עולים 10% מהמחיר בארץ חולצות ומיכנסים עולים כמה עשרות שקלים ליחידה ברשת הסנטרל בנגקוק זאת חגיגת קניות לחובבי המותגים פשוט צריך להגיע לרשתות ולראות. -
אם מותגים בקניונים...עולים כמו בשוק אז זה זיוף בדיוק כמו המותגים בשוק. החברות הגדולות (למעט אולי lee ו- wrangler) לא מורידות מחירים במזרח כדי לא לפגוע בדימוי היוקרתי שלהן בעיני תיירים. כל בגדי ה-''דיזל'', ''בילבונג'' וכו` שרואים בקניונים.. מזוייפים. -
איתן, עם אתה לא יודעעל תגיב, דבר מתוך ידע וניסיון בלבד, לפי התגובה שלך זה ברור שאתה לא גר בתאילנד,לא דובר את השפה ולא מכיר את המנטליות התאית, אז בבקשה תשאיר את הבמה למנוסים ממך. -
אני מבקש סליחה בשם איתן:Reאבל גם איתן וגם אני היינו הרבה פעמים במזרח
ולמדנו שהמנטליות התאילנדית היא של נימוס! ועדינות! וכבוד לזולת ולא זיזול!
זה כפתיחה
אחרי המון קניות בשווקים בתאילנד וכמו כן גם בסיאם סנטר וגם בדיסקברי וכו.....
וקצת הבנה בכלכלה, למדתי מעט חשבון בכתה א` שמונה שנים
ואם חולצה של פולו/....../..... (זיוף כמובן) עולה בשוק פראטונם/בובאי טאואור 150-180 באהט
-כשקונים 4-5 חולצות
לא ראיתי מחירים כאלה בדיסקברי סנטר -בדרך כלל פי 3 או 4 -
אבי, לא צריך להתנצלאבל קצת עובדות לא יזיקו בתי כל-בו כמו הסנטרל והרובינסון לא מוכרים זיופים נקודה, וחולצות פולו תוכל לימצא שם לא מזויפות וגם פייר קרדן וגם לי וליוויס והמחירים לעומת הארץ מגוחכים, אז לא הכל בתאילנד זה זיוף,
השאלה היתה איפה מוצאים מותגים בתאילנד לא איפה מוצאים זיופים והתשובה ברורה, ובקשר למחירים עם תגיע לסנטרל שיש סייל של פולו תוכל ליקנות את החולצות במחיר לא הרבה יותר גבוה מהמחיר שרשמת לחולצות פולו המזויפות תיבדוק את זה בבקשה בפעם הבאה שאתה מגיע לתאילנד. -
אבי, לא צריך להתנצל:Reברור שיש גם מוצרי מותגים אמיתיים בתאילנד, וברור לי גם שהמחיר שלהם יותר זול מהמחיר בארץ.
אבל מוצרים אמיתיים במחירים שדומים למחירי השווקים לא ראיתי עדיין. ה-MBK הוא קניון גדול ורוב הישראלים מבקרים דווקא בו, ושם - תסכים איתי, אני מניח - יש ''העתקים'' במחירים הצפויים. אם ידוע לך על מקום שמוכר באופן קבוע מוצרים ממותגים בשליש מחיר אשמח לשמוע עליו...
מוצרים אמיתיים של חברות כמו נייק, ליווי`ס ואדידס תשיג בתאילנד אולי ב-20-30 אחוז זול מאשר בארץ. לא במחירי דוכנים. -
אבי, לא צריך להתנצל:Reאיתן, כמו שאתה יודע ב MBK החיקוים שולטים חוץ מאשר בטוקיו דיפרטמנט סטור והטוקיו לא זול בכלל, אבל ההמלצה שלי היא הסנטרל דיפרטמנט סטור קודם כל אין זיופים זאת רשת בינלאומית הם מחזיקים את כל המותגים המובילים והכי חשוב הם כל הזמן עושים סיילים, קניתי בסנטרל ג''ינס של LEE ב 600 באט במחיר הזה אני יכול ליקנות בארץ זיוף בתחנה המרכזית בתל-אביב קניתי שם גם זוג נעליי אש פפיז ב 1000 באט זה בדיוק שליש מחיר מהארץ קניתי שם בסייל מכנס של פייר קרדן 500 באט וחולצה של פייר קרדן ב 260 באט גם כן בסייל, בארץ זה נימכר בכיכר המדינה והמחיר בשמיים, תאילנד לא זולה כל כך במוצרי אלקטרוניקה אבל בטקסטיל היא מעצמה והסיבה לזה פשוטה מאוד המותגים מיוצרים בתאילנד ולכן גם המחירים נמוכים בהתאם עם תיבדוק תגלה שכימעט כל מה שנימכר בבתי הכל-בו בתאילנד הלבשה והנעלה מיוצר בתאילנד. -
סיילים בסנטרל דפרטמנט..תודה, אני אנסה אותם בפעם הבאה שיצא לי להיות בתאילנד.
(אם בכלל יצא לי, בשנים הקרובות.. עבודה והכל).