ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה

פורום אפריקה
    4
    4
    1323
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shelieyal
      shelieyal נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו זוג בני 30, התחתנו לא מזמן והחלום שלנו הוא טיול במזרח אפריקה לחודשיים ביולי אוגוסט.

לאור האבולה ולחץ מצד המשפחה והחברים אנחנו שוקלים האם לשנות כיוון .

רצינו לשאול לעצת האנשים שהיו או שמתכננים להיות ..

מה המחשבות שלכם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורי
        אורי נערך לאחרונה על ידי

שאלה

הסתכלתם במפה? המדינות הנגועות באבולה קרובות למזרח אפריקה בערך כמו שהן קרובות לישראל. ובטח הרבה יותר קרובות ליעדים שהמשפחה שלכם תשמח אם תסעו כמו ספרד, צרפת או איטליה.

אנחנו עברנו את אותו הדבר לפני שלושה חודשים. זה שיש אבולה בכמה מדינות באפריקה לא אומר שכל המדינות ביבשת, גם אם נמצאות אלפי קילומטרים משם, נגועות במחלה. לטעמי זה פחות או יותר כמו לא לנסוע לטייל בקנדה כי יש הרבה פשע בקולומביה.

עם זאת, מאז שחזרתי, איני יודע מה המצב הנוכחי של התפרצות מגפת האבולה באפריקה, וממליץ לבדוק באתרים המתאימים לכך.

• Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

שאלה

ראשית: המועד לטיול שלכם הוא עוד רררר-חחח-וו-ק מאוד. עד אז, הרבה דברים ישתנו. (לטובה, אני מקווה)

שנית: מישהו שאני מכיר היטב, החליט 'לא לנסוע' בגלל שהוא חושש מהאבולה. לאחר ברורים התברר ששמה של האבולה 'שלו' הוא ציפורה. אז ברור לי עכשיו שלאבולה יש שמות רבים כמו 'אבי', 'אימי', 'דודי' ואחרים. smiley

כבר כתב לכם המשתתף מעלי שהמרחק ממוקד האבולה למזרח אפריקה הוא כמו המרחק מהארץ למזרח אפריקה (5.5 שעות טיסה) ובינתיים במזרח אפריקה לא התגלה אפילו מקרה אחד מאז פרוץ המשבר במערב אפריקה! אז לא נראה לי שכרגע יש מקור לחשש.

• איש-טבע
            איש-טבע נערך לאחרונה על ידי

שאלה

גם לי חפרו בנושא הזה.

יש אתר של WHO, ארגון הבריאות העולמי, שם יש עדכון יומי לגבי התקדמות המחלה, המדינות הנגועות וכו

תעיינו שם, ותראו שאין שום אבולה באזור

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון