מסיבת הלף מון בתאילנד
-
היי אני וחברות מגיעות לתאילנד ב5.1 והבנו שיש הלף מון ב13.1...
מישהו מהמרכז למטייל אמר לי שמסיבות ההלף מון בוטלו עד הודעה חדשה...מישהו יודע משהו בנושא? -
מסיבת הלף מון בתאילנדהמרכז למטייל כנראה צודקים כרגע המסיבות האלה מבוטלות בגלל הרצח של זוג בריטים שהיה בקו טאו לפני כמה חודשים .
-
מסיבת הלף מון בתאילנדואם בוטל אז לא תסענה ? יש כל הזמן מסיבות האמת ההאלף מון והבלק מון היו הכי שוות
אבל
-
מסיבת הלף מון בתאילנדולמה מסיבות הפול מון נשארו??
-
מסיבת הלף מון בתאילנדמסיבות הפולמון מפורסמות בכל העולם ומבחינת תיירים רבים,היא גולת הכותרת של הטיול. ביטול הפולמון יביא לפגיעה קשה בתיירות בקופנגן, מה שאי אפשר להגיד על אפקט ביטול מסיבות הבלאק וההאלף מון.
-
מסיבת הלף מון בתאילנדכפי שפורסם גם בפורום לפי אתרי החדשות הגדולים בתאילנד כל המסיבות פרט לפול מון מבוטלות עד להודעה חדשה
ורן22 נתן הסבר מדוייק למה הפול מון עדיין נחגג
-
מסיבת הלף מון בתאילנדמה עם מסיבות הכריסמס ב 25/12 והסילבסטר ב 31/12 בחוף האדרין? מתקיימות??
-
מסיבת הלף מון בתאילנד...מסיבות ה...כריסמס..ראש השנה החדשה...הפולמון...ייערכו כרגיל
...לא לדאוג...

-
מסיבת הלף מון בתאילנדאז רגע, אשתי ואני מחר בדרך לקופנגן- למסיבה של 29/11/2014בדוק המסיבת הלף מון מבוטלת? יש אתר רשמי שאפשר להפנות אליו? תודה
-
מסיבת הלף מון בתאילנד -
מסיבת הלף מון בתאילנדמה הסיכוי שדווקא המסיבה של ה 28/12 האלף מון כן תתקיים? בגלל שבתאריך הזה קופנגן מפוצצת אנשים? או שהם לא מתחשבים בזה...
-
מסיבת הלף מון בתאילנדבפועל הכל יכול לקרות וזה תלוי באכיפה בשטח אבל לפי הוראות הצבא אין אישור להפעיל מסיבות פרט למסיבת הפול מון
-
מסיבת הלף מון בתאילנד....יש אישור להפעיל את המסיבות שנערכות בהאד רין "sunrise"...
...."half moon" לא נערכת בהאד-רין לכן היא לא תתקיים....
....3 המסיבות:.. כריסמס...ראש השנה החדשה...פולמון יתקיימו כמתוכנן...

-
מסיבת הלף מון בתאילנדאין דרך לדעת כרגע, רק כמה ימים לפני מודיעים במידה ויתקיים.
-
ידוע לכם את תהיה פול מון ב 6/12?הבנתי שאמורה להיות מסיבת פול מון בקופנגהן
-
ידוע לכם את תהיה פול מון ב 6/12?אני ספרתי בשרשור הזה 4 הודעות שמציינות שמסיבת הפולמון ממשיכה להתקיים.(כולל הודעות שמציינות את הסיבה למה הפולמון מתקיים ושאר המסיבות לא).
אין אפילו אחד שכתב שיש ספק לגבי מסיבות הפולמון.
לא יזיק לקרוא את השרשור לפני שישר שואלים שאלה...