השכרת רכב בגוואטמלה
-
אנחנו שתי נשים הרפתקניות למדי רוצות לשכור רכב לטיול של 10 ימים.
מפחידים אותנו לא לעשות כן.
האם יש בעלי ניסיון בהשכרה שיכולים להמליץ?
-
השכרת רכב בגוואטמלהכגבר שהוא גם פמיניסט (כן, כן), הרשי לי להתרעם!
למה שתי נשים לא יכולות לטייל ברכב שכור במדינה זרה?
אחד מההנאות הכי גדולות בחו"ל הוא טיול עצמאי לחלוטין עם רכב
רק ככה נחשפים באמת למדינה ולא רק מבקרים באתר תיירות מתישים (לעיתים).
כמובן שעדיף לתאם זאת כבר מהארץ, לחפש מקומות ושבילים בטוחים ואז לקבוע מסלול. ובטוח שיסייע לך בכך כאן...
-
השכרת רכב בגוואטמלהאהבתי. איך נעזרים בך להזמנת רכב?
-
השכרת רכב בגוואטמלהברור שרק כך לטייל. אנחנו מנוסות בטיולי רכב שכור. הבהילו אותנו לגבי גוואטאמלה.
מקווה שתגידו לי שזו הבהלת שווא.
-
רק לצורך הבהרהיש הבדל גדול בין אזהרות להפחדות
ואני לא חושב שיש פה בכלל קשר לאם אתן נשים , גברים או חייזרים...
יש הבדל בין טיול ברכב שכור באירופה או צפון אמריקה לכזה בעולם השלישי, וגם התוך מדינות העולם השלישי יש שונות
באופן אישי אני מכיר מעט מאוד אנשים שטיילו בגווטמאלה ברכב שכור או קנוי. חלק מהם גם לא נהנו כ"כ, ולא הבנתי איך אפשר לא להתפעל מהמדינה הזו- וחלק מסיבותיהם היו ההתעסקויות עם האוטו שם.
תעשי שיעורי בית לגבי נהיגה בגווטמאלה ותחליטי אם זה מתאים לכן או לא- בין השאר לא נעים שם בלילה כהמלצה ( גם לא ממש בתחבורה ציבורית), אני מניח שיגידו להימנע מדרכים צדדיות ( זה אפילו בציאפאס מכסיקו שיותר מקובל לשכור), הרבה דרכים צרות ולא סלולות וצריך להיות מיומנות מסוימת ( יש יאמרו שמי שנהג ביוון יסתדר), אני מכיר מניקרגואה- ולא אתפלא אם גווטמאלה זה אותו סיפור- שיש שוטרים מושחתים- שיעצרו תיירים- רק כי זה ארנק מהלך והזדמנות. אם משהו קורה- התייר כמעט תמיד אשם, צריך להכיר את החוקים- כמו למשל לא להזיז בכלל את הרכב- אחרת תצאו אשמות תמיד וכו'.
אני לא נוהג בעולם ה-3 אז זה בכללי דברים שאני אוסף ממדינות שונות ומאנשים שאני פוגש ושומע חוויות.
אז אלו אזהרות- ולא הפחדות- אם זה מפחיד אתכן- זה עניין אישי שלכן- אם זה מעודד אתכן להכין שיעורי בית ומגרה יותר את תחושת ההרפתקנות- גם טוב.
יש גם מי שישכרו בלי לעשות שום הכנות כאילו באו לאיטליה, ויכול להיות שיעבור להם בלי שום תקלה... הכל תלוי בהחלטה שלכן.