ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות פנימיות בתאילנד

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1380
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נופיי
      נופיי נערך לאחרונה על ידי

האם כדאי לקנות מהארץ טיסות פנים לפני שאני טסה לתאילנד או רק כשאני יגיע לשם?....

מבירור שערכתי עם סוכן נסיעות הוא רוצה לתת לי 3 טיסות פנימיות 2 מהם עם עצירת ביניים בחודש פברואר מרץ במחיר 670$.

בתאילנד אני יוכל למצוא במחיר זול יותר?...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנימיות בתאילנד

תלוי כמה התוכניות שלך קשיחות. ככלל אצבע, טיסות פנימיות רצוי להזמין סמוך יותר למועד הטיסה כשאת יודעת בדיוק אם ומתי תרצי לטוס. במקרים רבים דווקא באותם ימים אחרונים המחיר קצת יורד - בניגוד למגמה הנפוצה בטיסות בינ״ל שמחיר הכרטיס עולה ככל שמתקרבים למועד הטיסה (בהתאם למלאי המושבים שיורד). 

ישנן מספר חברות תעופה המפעילות טיסות פנימיות בתאילנד כך שהתחרות קיימת והמחירים בשוק סבירים. באופן אישי אני ממליץ על חברת Bangkok Airways, אפילו במקרים בהם היא מעט יקרה יותר מהמתחרות. 

אני לא יודע אילו טיסות ביקשת לרכוש אבל 670$ לשלושה כרטיסים זה המון! 

• רוני
          רוני נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנימיות בתאילנד

טיסות פנים  בתאילנד  יש להזמין  מהאתר  של  החברה  .  סוכן  נסיעות בארץ יגבה ממך עמלה  גבוהה

המחירים  שנקבת בהם  יקרים  מאוד.

טיסות פנים  בתוך  תאילנד  לא  יעלו  לך יותר  מ100$  לטיסה וגם  זה יקר באייר אסיה ניתן לרכוש  כרטיסים  בשליש מחיר.

אני מצטרף להמלצה  של  המגיב  בנגקוק  אייר וייז  מעולים  ולפני  כל טיסה אתה  מוזמן לחדר שלהם בטרמינל  אוכל שתיה  חופשי.

• efrat shani
            efrat shani נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנימיות בתאילנד

היי, ממליצה לך להוריד אפליקציה שנקראת sky scanner שעושה השוואת מחירי טיסות במהירות ומפנה אותך לאתר החברה שבחרת (בלי שום דמי תיווך, עמלות וכו'). טיסות פנים בתאילנד הן בהחלט זולות, למשל אני החודש טסתי מצ'אנג מאי לבנגקוק ב35$ בערך ומבנגקוק לקראבי ב28$. חברת Nok air גם זולה מאוד ומוצלחת (מזוודה חינם עד 15 ק"ג). את הטיסות אגב הזמנתי לא יותר משבוע לפני.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון