ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי || סנובורד

פורום סקי וסנובורד
    4
    4
    1548
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Idan_3458403
      Idan_3458403 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני מניח שיש את השאלה הזאת כל יום ולמרות שמצאתי כמה פירסומים שעונים לי על השאלה, אשמח לקבל חוות דעת מכאלה שניסו את שני הסגנונות.

אני ועוד שני חברים טסים בפברואר לבולגריה לחופשת סקי, אנחנו בני 17 ולכן ללכת לכיוון הסנובורד יותר מושך אותנו אבל לפני מה שהבנתי עד שקולטים את העניין ומפסיקים ליפול נגמרת החופשה, אז השאלה האם באמת מומלץ יותר לקחת סקי מאחר וזה קל יותר ? 

תודה רבה לעונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yovelargov
        yovelargov נערך לאחרונה על ידי

סקי || סנובורד

לדעתי סנובורד עדיף ללא כל ספק (עשיתי גם סקי בעברי). יומיים ראשונים אכן קשים יותר אבל לא תצטערו....

• Maki869
          Maki869 נערך לאחרונה על ידי

סקי || סנובורד

לא משך החופשה וזמן הלימוד קובע
          אלה למה אתה יותר מתחבר..
          אז את החופשה הראשונה שלך תעביר בללמוד ( גם את רומה לא בנו ביום אחד ) אבל אם אתה נהנה מזה כול שאר החופשת את תהנה יותר..
          ( אני גולש סקי ולא אומר שסקי זה הכי טוב, כי כול אחד אוהב משהו אחר ונמשך לסגנון אחר )
          והעיקר תהנו!

• wieder
            wieder נערך לאחרונה על ידי

סקי || סנובורד

אני גולשת סנובורד הרבה שנים ולמדתי סקי פעם ראשונה לפני שנתיים.

תמיד השבועות הראשונים מוקדשים ללימוד. אם אתה חושב שאתה תעלה על זוג מגלשי סקי ותוכל לגלוש כמו אלוף עולם (ובלי לזלזל - גם אם אתה סופר כשרוני) אתה טועה ממש.

בסנובורד אתה עובר שבוע ראשון קשה ואולי גם כואב יותר מסקי אבל ברגע שהפנמת את הטכניקה יחסית קל יותר להתמודד עם מסלולים קשים (בעיקר כי אפשר "להחליק" למטה בקטעים קשים גל בלי סיבובים אלא בבלימה). בסקי, קשה יותר להתמודד עם מסלולים קשים אם אין לך טכניקה טובה.

תבואו לחופשה עם סבלנות ועם גישה שאתם הולכים ללמוד ולא בגישה של "לכבוש את ההר". אתם בני 17 יהיו לכם עוד הרבה חופשות סקי בעתיד Smile

לדעתי בשנים האחרונות יש "חזרה" לסקי ופחות רואים סנובורד לעומת מה שהיה לפני עשר שנים. אין ספק שבסקי יש את הכייף שלו ובסנובורד יש את הכייף שלו.

הלימוד של הסנובורד הוא יותר "פיזי" כי יש יותר נפילות ולכן אני חושבת שככל שהלימוד בגיל צעיר יותר וסיבולת גבוהה יותר הוא יותר קל.

עכשיו נשאר לכם רק להתחיל.....

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון