הרבה זמן עבר....
-
הרבה זמן עבר ... מאז הטיול האחרון שעשינו בזכותכם , אנשי הפורום היקרים . אני חייב לומר שאני מתרגש מעט כמו בפעם הקודמת שהתחלנו לארגן יעד ומסלול. אומר זאת בקצרה , אחרי שנתיים שלא נסענו לשום מקום עקב לידת הבת הקטנה שלנו , אנחנו שוב מתחילים לחשוב על טיול מרענן באזור מאי יוני - לפני שנתחיל לחשוב על עוד תינוק קטן למשפחה
. רוצים לארגן טיול טוס וסע כמו שעשינו לאוסטריה ורומניה. אציין שאני עשיתי טיול ללא אשתי לסלובניה קרואטיה סלובקיה וגם צפון איטליה . חשבתי אולי לחזור על כך בשביל אישתי אבל נשמח לשמוע המלצות נוספות .על מנת שתדעו מה אנחנו אוהבים אז אוסטריה עשתה לנו את זה בגדול אהבנו את הטבע הנחלים וההרים שמציעה אוסטריה. רק אל תציעו את שוויץ כי הבנתי שיקר שם ללא פרופורציה .מחכה לשמוע מכם . תודה תומר . -
הרבה זמן עבר....היי תומר,
עד שתקבל עוד תשובות תוכל לעיין בינתיים בקישורים:
התייעצות חיפוש יעד: נופים, טבע, אגמים ופסגות (עדן)
איטליה, חופשה משפחתית בצפון איטליה – סתיו 2014 – עדן
שיהיה לכם המון כייף ובהצלחה

-
פורטוגל...יעד לא מוכר כל כך לישראלים אבל קיבלנו המלצות מאד חמות אנחנו עושים את כל הסיבוב ממדריד לים עד פורטו וחזרה באמצע מאי בשבועיים פורטוגל בלבד צריך שבוע ארץ יפה מכניסת אורחים וזולה בהרבה ממערב אירופה
-
"הרבה זמן עבר מאז עשינו את הטיול בזכותכם"
ועל המשפט הזה חיבוק ענק!תמיד כשאנו בחו"ל ואני עם הדפים המודפסים שלי מהפורום
עם ההמלצות וההדרכות,יש לנו תחושה שאנחנו והפורום במסע!
תחושת ביטחון ורוגע ה-לפני ובזמן הטיולים בזכות אנשי הקסם כאן.שיהייה לכם בהצלחה ובכייף
תהנו וחיזרו לשלום

נ.ב.
אני ידועה כפוסטמה שחורגת מנוהלי הפורום אבל מממממממש ממש הייתי חייבת

דולפינה
-
"הרבה זמן עבר מאז עשינו את הטיול בזכותכם"קודם כל - תיהנו מהשלב הזה של התכנון, הוא לא פחות כייפי.
לא הגדרתם שום דבר מציפיות הטיול, לכן באמת אפשר לזרוק פה שמות יעדים בלי סוף וכולם יכולים להתאים.
מציעה שתגדירו את אורך הטיול, מה אתם מעדיפים לראות בטיול, עיר? טבע? אתם נוסעים רק בזוג או עם הילדה?
ובינתיים כנסו לבלוג שלי למטה יש שפע הצעות ורעיונות, חלקם אפילו בתאריכים המתאימים.
רבקה
-
"הרבה זמן עבר מאז עשינו את הטיול בזכותכם"בוקר טוב והרבה מזל טוב!
לא אמרת עם נוסעים לבד או +
יעד נוסף,אלפים צרפתיים.טיסה לגנבה ומשם לטייל בין אנסי,העיירות היפות,שמוני והמון בלאן,אגם בורג'ה...עיירות קסומות המון טבע וקניוני טבע..
יש סיכומי טיול בבלוגים וגם אשכולות,הצטבר חומר רב על האזור.וכבר עכשיו יש טיסות איזי ג'ט לג'נבה.
תמיד אפשר לחזור לסלובניה/קרואטיה.כמו גם איטליה.לבחור אולי אפילו אזור שלא היית בו,כדי לחדש גם לעצמך.ואם אהבת קודם אזור ,מותר לחזור עליו שנית.
אמה
-ואם לא לשלוח אותכם לשוויץ,אפשר גם לחזור לרומניה...אם בטיול הקודם הייתם במרכזה...תגיעו לצפון הפעם.בעזרת טיסות וויז אייר אפילו יוצא זול יותר.
-
הרבה זמן עבר....אני מציע לכם להעזר בפורום טיולי משפחות. כמו שכתבו לפני כדאי לכם להגדיר את אופי הטיול ואת הצרכים שלכם. האם אתם מחפשים הרים\ יערות\ אגמים\ קרחונים. האם אתם מחפשים מסלולי הליכה שאפשר לעשות את ילדים קטנים?
האם המחיר הוא שיקול משמעותי? אני חושב ששוויץ אידאלית בשבילכם ומחוץ לעונה היא לא יקרה משמעותית מהשכנות שלה.
מבחינת עונה יוני עדיף על מאי.
-
הרבה זמן עבר....מרוב התרגשות שכחתי לציין שנוסעים לבד ללא הילדה , 7-10 ימים של טיול , טבע טבע ושוב טבע הרים ירוק מים בגלל זה אהבנו כל כך את אוסטריה כי היה בה את כל זה ובגדול (היינו בחבל זלצבורג וקצת מערבה), מסלולי טבע קצרים שעתיים שלוש , לא מחפשים מלונות אלה צימרים נעימים ואינטימיים , תקופה אזור מאי יוני , טיול טוס וסע , מקווה שנתתי כמה שיותר אינפורמציה ואשמח לעוד מקומות שהשאירו חותם עליכם
וכיף לחזור
-
הרבה זמן עבר....אני חושבת שאירלנד מאז יכולה להתאים לבקשתכם
-
הרבה זמן עבר....אם נשארים בתחומי אירופה - נורבגיה השאירה עלי את הרושם הכביר ביותר. אין לה מתחרים לדעתי ביפי הנופים. בפרק הזמן שלכם אפשר לעשות מסלול יפה.
אבל, צרפת על כל חבליה יפייפיה - האלפים, פרובאנס, ברטאן. כאן הנופים מנוקדים בעיירות קטנות וחמודות. כמובן אני מציעה לבחור חבל אחד לפרק הזמן שהצעתם.
רבקה
-
הרבה זמן עבר....כבר קיבלתי כמה יעדים שלא חשבתי עליהם כלל
נורבגיה - שמעתי שיקרה מאוד האם יקרה כמו שוויץ או כמו אירופה הקלאסית (הולנד אוסטריה סלובניה וכו) ? דבר נוסף ראיתי במפה שנורבגיה היא מדינה ארוכה מאוד האם זה לא סיבה לחיסרון גדול בטיול ?
צרפת - אמרתי שמתי שהוא אסע לטיול טבע שם מלבד פריז שביקרתי בה , איזה חלק של צרפת מזכיר את האלפים של אוסטריה ? ירוק נחלים פרות וכו בקיצור פסטורלי
אירלנד - מעניין צריך קצת לחקור
-
הרבה זמן עבר....האלפים הצרפתיים - לא אוסטריה, אחר ויפייפה. (הפרות הן לא אותן פרות
)הטיול שלנו כאן, קצת מזמן, יש הרבה סיפורי טיולים כאן לאזור.
הטיול שלנו לפרובאנס - בסוף הבלוג כמה ימים באלפים.
כל האזור הכפרי של צרפת פסטורלי. האזורים שונים מאוד זה מזה אבל המילה פסטורלי מאוד מתאימה להם.
טיול מקסים של ליאור באלפים הצרפתיים
נורבגיה יקרה. אבל אפשר לבנות טיול במחיר סביר. אם היא תקסום לך, אפשר בהחלט להשאר במסגרת תקציב סבירה. לא כמו אוסטריה, אבל בהחלט סבירה.
וכן היא ארוכה מאוד, ולכן לא מטיילים בכולה בטיול אחד. גם לא תטיילו בכל צרפת בטיול אחד...
רבקה
-
הרבה זמן עבר....רבקה המון תודה על המאמץ