ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש בארהב

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    1522
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • NadavM11
      NadavM11 נערך לאחרונה על ידי

ביולי אנחנו נוסעים אבא וילד לטיול בניו יורק סן דיאגו לוס אנגלס כביש אחד סן פרנסיסקו פארק יוסמיטי לאס וגאס וגרנד קניון וחזרה לניו יורק

השאלה שלי היא כמה כסף צריך להביא לבזבוזים?(קניות אטרקציות ועוד) 

אשמח לקבל עזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דורבן
        דורבן נערך לאחרונה על ידי

חודש בארהב

הכל תלוי באטרקציות ובגיל הילד.

תעשה רשימה של מה שמעניין, ותוכל לתמחר.

לדוגמא:

דיסני - 95$ לאחד, ליום. עד 4 ימים אח"כ המחיר יור משמעותית.

מוזיאונים: בין 15-40$ לכרטיס. יש הנחות לפרמטרים שונים.

פארקים לאומיים - מחיר לפי רכב , או לפי תקופת המנוי. חד פעמי לאדם יכול להיות 8-25$ לכניסה.

בזבוזים (אוכל? קניות? ) - תלוי בסטנדרטים שלכם.

• NadavM11

חודש בארהב

הילד בן 14 

אז חישבתי את זה לא כל כך מדויק ויצא לי שאין לנו כלכך אטרקציות יקרות כמו בדיסני.

אז האם 12000 שקל יכול להספיק להכל?(השכרת רכב לכל אורך הטיול חוץ מבניו יורק

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חודש בארהב

אני לא יודע מה אתה כולל ומה אתה לא כולל בהגדרה של בזבוזים. בכלל מאד קשה לי עם המילה בזבוזים כי אוכל או דלק לא נראה לי בזבוזים. גם כניסה לדיסנילנד זה לא בזבוז בעיניי כי בשביל זה נסענו.

בכל מקרה ועל מנת לעזור לך אני מצרף את המדריך שלי לחישוב עלויות טיול בארה"ב

אם השאלה היא באופן קונקרטי על שימוש במזומן - אני מציע לשקול בחום שימוש באשראי. תוכל לקרוא על זה במדריך שלי על שימוש בכסף בחו"ל

12,000 ש"ח ל-30 יום הם 400 ש"ח ליום - מעט יותר מ-100 דולר.

אז נכון שיום ביוסמיטי יכול להיות מאד זול. אבל יום בדיסני עולה כמעט פי 3, יום בניו יורק יעלה בקלות הרבה הרבה יותר וכו'.

סתם כדי לסבר את האוזן -חניה בדיסני זה 15-20 דולר, מונית בניו יורק לשדה התעופה זה 50 דולר ולעיר אפילו טיפה יותר. תחבורה ציבורית בניו יורר זה סדר גודל של 5 דולר לאדם ליום. דלק זה תלוי בקילומטרז', אבל 10-20 דולר ליום בממוצע נשמע לי סביר. חניה בסן פרנסיסקו אם צריך יכולה להגיע גם ל-30 דולר ליום בקלות (לא חייבים) וכו'.

ולא דיברנו בכלל על אוכל, הצגה בניו יורק או אטרקציה אחרת, מזכרות וכו'.

בקיצור - מאד מאד בעייתי

• NadavM11

חודש בארהב

אני מדבר על כל הוצאה שהיא מגדר לבסיס של הטיול( טיסות מלונות והשכרת רכב) לזה אני מתכוון.

אז כמה כסף בערך צריך ליום לזוג?

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חודש בארהב

שוב - לא ברור לי מה זה ההוצאה הבסיסית בטיול. במדריך שצרפתי לך יש רשימה של סעיפים שצריך לספור ולהביא בחשבון בהתאם לאופי שלכם. תרגיש חופשי להוריד מהסעיפים האלה את "הבסיס של הטיול". למשל אני מבין שרכב שכור הוא בסיס אבל חניה ודלק לא?

כמו שכתב דורבן - תתחילו ברשימת האטרקציות שלכם ותננסו להעריך מה המשמעות שלה.

תוסיפו את תוכניות האוכל (מסעדות? מקדונלדס? אוכל מהסופר?) ולא לשכוח גם גלידות, קפה ושאר חטיפים.

תוסיפו את מה שנראה לי בסיס אבל בעינך לא (דלק, חניה, ביטוח וכו'), ותוסיפו עוד איזה סכום של שונות ומזכרות.

לא יודע למה תגיעו (גם כי אני לא יודע מה זה בסיס. אבל אני מניח שהרבה יותר מה-12 אש"ח שציינת

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון