פראג בחורף - לבוש וכסף
-
שלום לכולם
אני ובעלי מתכננים את הטיול הראשון שלנו מאז שהילדה נולדה (כמעט שנתיים) בפראג ב-17/12.
אני יודעת שהולך להיות קפוא, יש המלצות מהיכן לרכוש ביגוד מתאים? האם ג'ינס עם גרביון מתחת יספיק או שצריך לרכוש ביגוד טרמי?
כמו כן, כמה כסף לקחת לארבעה ימים? (אנו מתכוונים לנסוע בתחבורה ציבורית ולא לאכול במסעדות היקרות ביותר אבל כן להנות מהשהות שלנו שם ולא לחשוב על כל שקל).
תודה רבה

-
פראג בחורף - לבוש וכסףבגוד: שיטת השכבות מומלצת. אני מעדיפה מכנס טרמי על גרביונים. לי הרבה יותר נוח ונעים.
עלות ארוחות? שאלה כמה אוכלים... אנחנו לא אכלנים גדולים. שילמנו בין 780 ל1200 קרונות.
ד.א. בכל המקומות בהם אנחנו אכלנו קיבלו בפראג גם יורו.
-
פראג בחורף - לבוש וכסףצפו לטמפרטורות מתחת לאפס השאלה כמה מתחת לאפס.
10 ימים לפני מועד היציאה תוכלו לקבל מושג על הצפוי מתחזיות לטווח בינוני
המתפרסמות באינטרנט.
-
פראג בחורף - לבוש וכסףnorha1 , לא היה שום קשר בין התחזית והמציאות בפראג.
בדקתי בכמה אתרים טרם נסיעתנו. אפילו תחזית שקראנו בערב לא התאימה לבוקר. אחד הימים אמור היה להיות גשום על פי כל התחזיות אבל לא היה זכר לגשם במהלך היום. ירד אמנם גשם בלילה ובשעות הבוקר המוקדמות והיה קודר אבל גשם לא ירד.. רק תחזית הבוקר התאימה ליום.
מסכימה איתך שהטמפ' עשויה להיות נמוכה מזו שהיתה בעת שהייתנו וכנראה תנוע סביב האפס מעלות. מה שיגדיל את פער הטמפ' בין החוץ לפנים.
התלהבתי מבתי הקפה והמסעדות שיש להם בחוץ להבות חימום...
-
פראג בחורף - לבוש וכסףגרביים טרמיות ומגף או נעל אחרת חמה אטומה למים
טייץ צמר או מיקרו פליז או גטקס מתחת למכנס
גופיה קלה מעליה חולצת מיקרו פליז או גטקס מעל מעיל ואפשר להצטייד במעיל רוח
כפפות פליז כמובן
כובע פליז
צעיף או חם צאוור
מאחר וקניתי בדיוק עכשיו אז יש מבצעים לא רעים ברשת ריקושט
3 פריטים (כפפות ו\או חם צוואר ו\כובע ) מפליז של חברת אוטדור 120 ש"ח
שתי חולצות מיקרו פליז לנשים\גברים של רגאטה 180 ש"ח
שתי חולצות מיקרו פליז לגברים של אוטדור 200 ש"ח
גרביים טרמיות 69 ש"ח
-
פראג בחורף - לבוש וכסףעכשיו קיבלתי הודעה שבמתחם איקאה קרית אתא יש חנות אאוטסיידרס ומחיר מיקרופליז, מהיום עד שבת הקרובה 49 ש"ח. כנראה שזה תוצרת קולומביה.
כדאי? אולי נספיק להיכנס בדרך לדרום.