ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון טיול למזרח

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1335
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טלאביה
      טלאביה נערך לאחרונה על ידי

שלום אני וחברה שלי מתכננות טיול למזרח למשך שלושה חודשים מפברואר- מאי. רצינו עזרה בתכנון. אנחנו חשבנו להתחיל בנאפל לשלושה שבועות משהו כזה ומשם להמשיך לאיזור תאילנד וויטנאם לאוס קאבודיה.. נשמח אם תוכלו להמליץ לנו על תכנון מסלול. ואיפה להתחיל, כמה זמן וכו' תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Oz3241759
        Oz3241759 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון טיול למזרח

היי,

האמת שאני לא בטוח כמה טוב לטייל בפברואר בנפאל, אני חושב שעדיף להתחיל שם ממרץ.

תבדקי באתרי מזג אוויר מה היה שם בשנים קודמות ומה צפוי (כמה שאפשר לצפות את זה). מעבר לזה השאלה שלך גדולה ורחבה. בגדול, ברור שתגיעי מנפאל לתאילנד, זה הכי הגיוני מבחינת הטיסה. אני ממליץ לך מאוד להקדיש זמן לבורמה, מקום מדהים ששווה את הזמן. תוכלי להוציא ויזה בבנקוק בקלות, הויזה היא ל28 יום. עכשיו תורך, יש אין סוף חומר בפורום ובאתר ובכלל בגוגל על כל היעדים. את צריכה לקרוא ולבחור מה בא לך. מתאילנד ללאוס או קמבודיה אלו מעברים יבשתיים ולויאטנם זה בטיסה. לדעתי פחות משלושה שבועות חודש למדינה אחת הטיול הוא צפוף ואולי קצת מהיר מדי, כמובן שזה עניין של טעם אישי. מציע לך לחזור לכאן עם שאלות יותר ספציפיות כדי שנוכל לכוון אותך יותר.

בהצלחה!

• Natan_3361281
          Natan_3361281 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון טיול למזרח

נפאל באמת מומלץ ממרץ-אפריל

קחו בחשבון שאלו יעדים לא קרובים (נפאל ותאילנד) והטיסות ייקרו קצת את העסק.

בלי קשר- לדעתי לנפאל צריך לפחות חודש

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון