נסיעה לאמריקה-orbitz
-
אני והמשפחה שלי מתכננים לנסוע לארהב לפני חג הפסח ועד לאחריו,מצאנו טיסות טובות באתר orbitz ואחד הדילים הוא שילוב של טיסות אל על ואמריקן אירליינס עם קונקשן ויש לי כמה שאלות אשמח אם תענו 1.איך התשלום מתבצע באתר הזה?האתר אמין?אני משלמת בכרטיס אשראי ישירות באתר או שהתשלום מתבצע מול חברות התעופה? 2.מה הביקורת על חברת התעופה אמריקן אירליינס?איך המטוסים? 3.איזה עוד חברות תעופה מומלצות? תודה רבה:)
-
נסיעה לאמריקה-orbitzאה וחשוב לציין שזאת נסיעה ראשונה לארהב
-
נסיעה לאמריקה-orbitz1) אני מאנין שחברת Orbitz היא אמינה . יש לי נסיון איתם מנסיעתי האחרונה. הזמנתי דרכם חדרי מלון. לא היתה כל בעיה במקרים אלו. היו לי תלושי מתנה שלהם, אך גם הוספתי כסף עם כרטיס האשראי שלי.
2) לא הזמנתי טיסות, אבל אם התהליך דומה לזה של הזמנת בתי המלון, אז התשלום הוא ל- Orbitz והם מתחשבנים בעצמם ממול חברות התעופה (נמה שאיננו עיסקך). זה דומה להזמנה מסוכן נסיעות. משלמים לסוכן והוא מספק את כרטיס הטיסה.
3) בשנים האחרונות טסתי עם יונייטד ועם USAirways, שהיא מוזגה לאחרונה עם American Airlines. העדפתי את יונייטד על פני USAirways.מעבר לכך, יש חברות אירופאיות טובות. לא טסתי עם דלתא לאחרונה, אבל שמעתי ביקורות טובות ממי שטס איתם בתקופה האחרונה.
-
נסיעה לאמריקה-orbitzקודם כל תודה רבה:) על איזה חברות אירופאיות אתה ממליץ?חשוב לי לציין שזו טיסה ראשונה שלנו לארהב ובכל זאת טיסה מאוד ארוכה אז צריך להיות בתנאים נוחים,רוב הביקורות שראיתי על חברות אירופאיות הן לא הכי טובות הטובות היו בעיקר על בריטיש אבל בתאריכים האלה ובקונקשנים קצרים המחיר כמעט מגיע למחיר בטיסת אל על עם אמריקן אירליינס אז די ברור שעדיף אותה לא?
-
נסיעה לאמריקה-orbitzמניסיון אישי - נהנתי יותר מבריטיש בהשוואה לאל-על. תלוי גם מה היעד הסופי בארה"ב וזאת כדי לבחור טיסות קונקשיין בחוכמה.
-
נסיעה לאמריקה-orbitzOrbitz הוא אחד מאתרי ההזמנות הגדולים ביותר אז תרגישי חופשי. התשלום מתבצע ישירות לאתר, וזה בטוח פי כמה מלמסור פרטי אשראי לפיצריה השכונתית.
אמריקן היא כיום חברת התעופה הגדולה בעולם. היא חברה טובה מאוד ע״פ סנדרטים צפון-אמריקניים והיא נמצאת באמצע מהלך ארוך-טווח לחידוש הצי שלה כך שיש הבדל די משמעותי בין המטוסים החדשים ביותר בצי לבין הישנים ביותר. המטוסים החדשים והטובים ביותר של אמריקן פועלים בין לונדון לניו-יורק, לוס-אנג׳לס, דאלאס ומיאמי.
מבין החברות האירופיות, אם כסף הוא שיקול משני, הייתי בוחר בבריטיש בתור עדיפות עליונה משום שהיא מפעילה לנתב״ג טיסות (גם) במטוסים רחבי-גוף שמבטיחים נוחות גבוהה יחסית. אבל לא חסרות אפשרויות טובות אחרות דרך אירופה.
על אלעל אני לא מוכן להמליץ.
-
נסיעה לאמריקה-orbitzאם אורביץ מתנהג כמו EXPEDIA, אז החיוב לא מבוצע ע"י האתר, אלא ע"י חברות התעופה עצמן !
-
נסיעה לאמריקה-orbitzמחזקת את אורן. מעדיפה את בריטישאלפי מונים על אל על.
-
נסיעה לאמריקה-orbitzבבחירה של חברת התעופה בעיניי הקריטריונים השולטים הם מחיר ושעות הטיסה.
לא פרטת לאן בארה"ב, ואיזה שילוב טיסות של אלעל ואמריקן מצאת
לגבי מחיר - השיקולים ברורים כמובן
לגבי שעות טיסה - אני מעדיף בהרבה טיסות לילה לניו יורק ומשל טיסת המשך. בעיניי זה ניצול טוב של הזמן, ושל היכולת לישון במטוס, ואני בהחלט מוכן לשלם תוספת תמורת טיסה כזו על פני טיסת יום דרך אירופה. ברור שזו העדפה אישית שלי.
חשוב גם לחשוב מה שעת ההמראה מישראל, מה מבנה הטיסות (האם אחת מהן היא כזו שאפשר לישון בה בצורה נורמאלית למשל כי בטיסות יום יש הרבה יותר אור ורעש מטיסות לילה) וכו'. וכן גם כמה זמן בין הטיסות (לא פחות מדי ולא יותר מדי) ומה זמינות טיסות ההמשך במידה שפספסנו אותה.
נוחות המושבים, מערכת הבידור וכו' - שיקול משני ביותר בעיניי.
הכל כמובן דעתי האישית וכל אחד וההעדפות שלו.
-
נסיעה לאמריקה-orbitzבנסיעתי האחרונה רכשתי כרטיסים של אלאיטליה דרך orbitz והחיוב בכרטיס אשראי היה של אלאיטליה.
חשוב לציין שרק orbitz מטפלים בהזמנה (במקרה של שינוי\ביטול) ולא חברת התעופה עצמה.