התייעצות סקי
-
בן זוגי ואני (גיל 22) מתכננים לטוס לחופשת סקי באמצע ינואר, לשנינו זו חופשת סקי ראשונה.
המליצו לנו על livigno שבאיטליה, ועל Spindleruv-Mlyn שבצ'כיה.
מה כדאי, ולמה?
אנו מעוניינים במקום לא משעמם, עם מקומות בילוי ושלא נתבאס.
אשמח לעזרה.
-
התייעצות סקימה מיוחד ב- 2 המקומות הנ"ל? רק בגלל שהמליצו לכם??? דווקא נראה לי שסנט אנטון בטירול באוסטריה לא תאכזב אתכם. (בנוסף לעוד כמה עשרות מקומות אחרים)
-
התייעצות סקיבעיקרון אמרנו שאנו מחפשים מקומות בילוי בנוסף לסקי ואלו המקומות שהומלצו לנו, כן. ככה זה כשלא ממש מכירים ומבינים בעניין.
אם את/ה מכיר ויכול לייעץ על עוד מקומות אני אשמח.
-
התייעצות סקילמה עוד מקומות? כמה אתם צריכים לחופשה אחת? כבר אמרתי: St. Anton am Arlberg. יודעי דבר אומרים שזו המכה (העיר מכה בסעודיה) של האפרה סקי. לא בדקתי, אני מתמוטט למיטה אחרי יום שלם. פרטים נוספים בד"ר גוגל.
-
אפרופו סנט אנטוןסנט אנטון עיירה אליטיסטית יקרה. לא מתאימה לצעירים על תקציב. בהתאם לכך האוכלוסיה באפרה סקי יותר מבוגרת. אתר הרבה יותר חסכוני עם סצינת מועדונים לצעירים - מיירהופן. אבל מיירהופן סובלת בשנים האחרונות ממזג אויר חם. הייתי בודק היטב את מצב השלג לפני היציאה.
- מ.א.
-
התייעצות סקיבמידה וזה חופשה הראשונה שלכם, אין לכם צורך באתר גדול ויקר.. האתר בצכיה הוא אתר הכי מתאים לחופשה ראשונה.. אתר נוח אם הדרכה מעולה למתחילים!
-
התייעצות סקיאת החופשה הראשונה שלי עשיתי בשפינדרוב אפשר לומר שבצכיה למדתי לגלוש. אבל... שנה אחר כך היתי במיירהופן, שם גיליתי מה זו חופשת סקי
ממליץ בקור להתחיל במיירהופן אתר מצוין למתחילים אחלה אפרה סקי, אוירה צעירה ותוססת בעיירה. ושירד כבר שלג ינעל רבאק
תהנו