שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.com
-
מישהו התנסה בהזמנה מהאתר hotels.com ?
אני אמקד את השאלה.. המחיר שמוצג לי באתר הוא בשקלים. האם במעמד החיוב אני אראה בדיוק את אותו סכום שהוצג לי באתר או שיש עמלות כלשהן?
למשל אם אני מזמין באתר שהמחיר הוא בדולר, במעמד החיוב מופיע לי עמלות המרה לשקלים וכל מיני כאלה והמחיר הסופי שיוריד לי בחשבון הוא יותר גדול ממה שהוצג באתר.
האם המחיר שיירד לי מהחשבון הוא אחד לאחד המחיר שמוצג לי באתר הזה?
תודה רבה
אלון
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comתגיע לשלב הסופי לפני התשלום שם תוכל לראות את הסכום הסופי לאחר עמלות. אך יש לקרוא טוב טוב את כל הרשום באתר.
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comיכול לשלם במלון , לא חיב באתר .... בכל מקרה זה המחיר שתשלם חברים אלה חברות בנלאומיות רציניות
מה שתראה בסוף ההזמנה זה מה שתשלם .קצת שינוי שער אותי
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comאני חייב להזמין מראש מגיע בתחילת ינואר... דרך אגב כנראה הולך על grand president SOI 11 אם מישהו מכיר..
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך (קצת שינוי שער אותי)
לישרא תור קוסמוי - אתה מתכוון לתנאי ביטול? או שיש עוד דברים שאני צריך לחפש ולדעת?
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comכוונתו הייתה שעקב שער ההמרה יהיו הפרשים קלים במחיר הסופי (שקלים לעומת באטים).
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.com...אלון...
ניסית ב hotels.com לשנות את המטבע לבאט...?...(THB)?...
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.com...אלון...
בקשר ל HOTELS
על התפריט מצד שמאל "ASIA AND PACIFIC"...אז THB זמין לא לפני...
מקווה שעזרתי....

-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comבמידה ותשלם בבאט יחול חיוב על שערי ההמרה מול השקל
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comלמה שאני אעשה זאת??
זאת בדיוק הייתה השאלה שלי... האם כאשר המחיר שמוצג לי בשקלים זה בדיוק המחיר שאני אראה בחשבון אשראי שאני אקבל הביתה??
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comההצגה בשקלים זה רק לצורך הנוחות , החיוב יהיה בבהאט יומר לדולר ומשם לשקלים .
אני אישית ממליץ למצוא את האתר של המלון באינטרנט ולהזמין ישירות מהם לפעמים אם פונים ישירות במייל יש אפשרות לקבל מחירים טובים יותר ולא להתבייש לבקש הנחה .
ככה אני עושה את כל ההזמנות שלי לכל בתי המלון ובדרך כלל משיג מחירים טובים יותר .
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comתודה רבה זה התשובה שרציתי לוודא.. ידעתי שיש פה קאץ'..
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comעלית עלינו

-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comמה הייתי עושה בלעדיכם!
בסדר הצלחתי לקבל ממקום אחר הצעה סופית באותו מחיר בלי עמלות ושטויות.
עכשיו השאלה אם המלון ראוי, פתחתי נושא אשמח לתגובות

-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comלא מכיר את המלון אבל ממה שבדקתי הוא ממוקם טוב למי שרוצה להיות באיזור סוקמוויט .
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comאין שום קאץ פה , המלון מקבל בהטים מה לעשות שקלים לא מכירים בתאלנד עדין ,
הספק ממיר דולרים לשקלים כך שיש הפרש קטן כמו שאמרתי בחיוב בכרטיס האשראי אבל באמת זניח
לפנות למלונות עצמם ? מודה אני כמע ומעולם לא הצלחתי לקבל מחיר טוב , אבל קשה להתווכח עם העובדות , כי לדעתי כל מלון שיתן מחיר טוב יותר מאתר בוקינג , יקבל כזה פטיש בראש שלא ירצה לעשות זאת שנית , מה נראה לכם בוקינג נולדו אתמול ?
יש מלא טריקים באתרי הזמנות ובעיקר תירות אבל קצרה היריעה
-
שאלה לגבי הזמנה מאתר Hotels.comאם נרשמים מעל 3 לילות או ליותר מחדר אחד ומנהלים משא ומתן סבלני עם מחלקת המכירות של המלון בד"כ המחיר נמוך יותר ו/או שנותנים ארוחה ביום כצ'ופר ו/או הנחת מזומן משמעותית (ואז הכרטיס רק מהווה בטחון להזמנה ) . בשיא העונה דצמבר-ינואר אין שום הנחות חייב לציין .