התלבטות בודפשט וינה
-
שלום לחברי הפורום אודה לכם על עזרה בהתלבטות
בתחילת דצמבר אני ובעלי טסים לבודפשט ל6 ימים בפעם השניה,
בעקבות קריאה בבלוגים ובפורום חשבנו לנסוע ברכבת לוינה
וללון שם לילה אחד מצד אחד אני מאוד רוצה לראות את וינה ,
ומצד שני אם לא ניסע הטיול בבודפשט יהיה יותר רגוע.
-
התלבטות בודפשט וינהבתקופה של הקריסמס אין מה להשוות בין וינה לבודפשט וינה פי 10 יותר יפה ,חיה ותוססת מאחר וזו לא פעם ראשונה בבודפשט ניתן לעשות חלוקת ימים הנסיעה היא רק 3 שעות .פשוט עשיתי את שנהם בשנה שעברה והיה מדהים
תהנו
מישל
-
התלבטות בודפשט וינהבעיני "קפיצה" לוינה פלוס לילה אחד מתוך ביקור בן 6 ימים בבודפשט, במיוחד לאור העובדה שכבר הייתם בבודפשט, זה רעיון מדליק. וינה שונה מבודפשט, מערבית, עשירה ומקושטת יותר ממנה. עיר יפהפיה, ולקראת חג המולד היא בטוח נהדרת. זה, כפי הנראה, מה שאני הייתי עושה.
אבל... אני זה לא אתם. את מציינת שבלי הקפיצה לוינה הטיול שלכם יהיה רגוע יותר, ועם זה קשה להתווכח. השאלה מה יותר מתחשק לכם לעשות בביקור הזה... לראות עוד עיר נהדרת, או להתפנק בשלווה בחופשה חורפית בבודפשט? אף אחת מהאפשרויות איננה רעה....
-
תודה לכולםזאת בדיוק ההתלבטות מכל מה שקראתי על וינה אני בטוחה שנאהב מאוד
אבל אין ספק שבבודפשט גם יהיה כיף ,חשבנו אחרי יומיים בבודפשט לנסוע לוינה
מוקדם ולחזור ברכבת בערב שאחרי ,כבר הזמנתי לילה במלון עם אפשרות ביטול
ואז ישארו לנו עוד יומיים בבודפשט.
-
תודה לכולםאם אתם כבר נוסעים לוינה, אולי תעשו שם 2 לילות? לדעתי זה רגוע יותר מלילה אחד בוינה, כי בבודפשט כבר הייתם אז לא תרוצו ממקום למקום לראות עוד דברים גם אם הזמן שם יהיה קצר יותר.
בוינה - בהנחה שלא הייתם בה, אבל גם אם כן, כנראה שיש הרבה מה לראות בה לקראת כריסמס.
אם תעשו שם רק לילה אחד בטח תצאו מוקדם בבוקר ותחזרו מאוחר למחרת בערב ותתרוצצו בלי הפסקה ביומיים האלה (למעט שעות הישיבה ברכבת).
אם תישארו שם שני לילות הכל יהיה יותר רגוע.
-
תודה לכולםתודה לכולם על העזרה בהתלבטות כרגע אני נוטה
להשאר בבודפשט ולהשאיר את וינה לפעם אחרת
בתקווה שתהיה .