בחורות תאילנדיות?
-
אני מתכננן בקרוב לטייל בתאילנד כחודש ואם אפשר להכיר בחורה תאילנדית נחמדה ולטייל יחד זה יהיה נחמד.
השאלה שלי היא מישהוא חווה סוג טיול שכזה ויכול לתת לי טיפים מניסינו איך הבחורות שם מתיחסות לישראלים ? והאם להכיר ולצאת אם בחורה תאילנדית
זה ברוב המיקרים להכיר''בחורה עובדת'' בפאבים ומעדונים ,
או שאפשר אחרת ולהכיר בחורות שלא מחפשות את הארנק שלך.
כי זה לא הכונה שלי. -
בחורות תאילנדיות?:Reאני מתכננן בקרוב לטייל בתאילנד כחודש ואם אפשר להכיר בחורה תאילנדית נחמדה ולטייל יחד זה יהיה נחמד.
**** יש לי רושם שאחרי שתהיה שם תבין שאין להן כל כך הרה זמן לטייל
השאלה שלי היא מישהוא חווה סוג טיול שכזה ויכול לתת לי טיפים מניסינו איך הבחורות שם מתיחסות לישראלים ? והאם להכיר ולצאת אם בחורה תאילנדית
זה ברוב המיקרים להכיר``בחורה עובדת`` בפאבים ומעדונים ,
או שאפשר אחרת ולהכיר בחורות שלא מחפשות את הארנק שלך.
**** שים לב טוב טוב האהבה לארנק היא אחת הבעיות שם
כי זה לא הכונה שלי. -
בחורות תאילנדיות?:Reהבחורות שמסתובבות עם תיירים ברחבי תאילנד הן בחורות עובדות שהמטרה שלהן להוציא כמה שיותר כסף ממך
כמובן שהן גם מפנקות בתחומים מסויימים
אל תנסה למצוא בחורות תאילנדיות שייטלו איתך לשם הכיף...לא תמצא כאלו -
בחורות תאילנדיות?:Reאיפה פרגיון כשצריך אותו ???
קרן? אני מבין שאת מדברת מניסיון אישי ?!? טיילת וקיבלת ''פינוקים'' מבחורות תאילנדיות ''עובדות'' ?
זה הדימוי וזה הסטריאוטיפ , וזה בהחלט קורה המון בתאילנד,אבל זה לא הכל ויש עוד אפשרויות .
בהחלט כדאי לשים לב טוב למה שאבי כתב - בהחלט האהבה לארנק שלך היא מרכזית אצל הרבה תאילנדים ותאילנדיות , אבל יש אפשרויות אחרות !
חודש - זה לא הרבה זמן , אבל אם תסתובב בקפיטריות של אוניברסיטאות תאילנדיות יש לך סיכוי טוב להכיר תאילנדיות
סטודנטיות ממעמדות אחרים ולאו דווקא ניצניות שמנסות לדוג לך את הארנק .
תאילנדיות מהמעמד הבינוני והגבוה בבנגקוק דווקא אוהבות לטייל , אבל בתור תייר שבא לחודש לא יהיה קל למצוא כאלה . -
xpert?:Reאולי באמת צריך לפתוח פורום פרגיות , בניהול פרגיון???
יש די הרבה ביקוש לנושא
הנהלת הפורום?????? -
xpert?:Reהיה נחמד עם הנהלת הפורומים היתה סוף סוף עושה משהו עם הממשק של הפורום או האפשרות של כל ארכי פרחי להיכנס ולכתוב דברי בלע והשמצות חסרות בסיס ...
ו ... כן . לא כל מלוכסנת עיניים שצמודה לארופאי היא ''נערה עובדת'' בתאילנד ! -
איך הבחורות מתייחסות?התאילנדיות לא בנות אדם?
מן הסתם אם תכיר בחורה ואתה נראה טוב או משהוא אחר באישיות שלך ו/או בך
ידליק אותה והיא תימשך אליך אז יש מצב שיהיה לה בכיף
לבלות אתך, אבל לאיזה קשר אתה מצפה מחודש?
מה אתה חושב שהן כאלה טיפשות?
כשמגיע גבר מבוגר, שמן, מכוער שמחפש ילדה צעירה
למה שתאילנדית צעירה וחתיכה תמצא בו עניין מעבר לכסף שלו?
אבל אני בטוחה
שאם מגיע הגבר הנכון ומוצא חן בעיני הבחורה הנכונה
אז כמו בכל מקום בעולם יכול לצאת מזה קשר רגיל של חיבור, משיכה, אהבה.
אני לא חושבת שזה מסוג השאלות שאמורים לשאול בפורום
דברים שבינו לבינה, של מזל, של דינמיקה של החיים.
לא כל דבר זה מתמטיקה.
תלוי מי אתה ומה אתה, נסיון של גבר כזה או אחר
לא משליך על מה שיהיה אתך. -
תיקון קטן....קשכפית שלום,
כתבת בתגובתך (ואני מצטט):`כשמגיע גבר מבוגר, שמן, מכוער שמחפש ילדה צעירה, למה שתאילנדית צעירה וחתיכה תמצא בו עניין מעבר לכסף שלו?` ורציתי, ברשותך, להעיר משהו על ההערה הזאת.
ההערה שלך נכתבה ממקום של חשיבה מערבית וצריך לזכור שתאילנד היא אמנם מדינה שיש לה תשתית מערבית, מתחבורה ועד אינטרנט, אבל החשיבה המזרחית שונה לגמרי מהחשיבה המערבית.
בתאילנד, בניגוד למערב, אין משמעות להפרש הגילאים בין גבר לאישה. גבר מבוגר עם אישה צעירה גורם להרמת גבות רק בעיניים מערביות - לתאילנדים זה רגיל לגמרי.
במערב, משקל יתר נחשב ללא אסטתי, ואילו בתאילנד, רוב הגברים התאילנדים הם רזים מאוד וגבר שמן בעיניהם משדר כוח ועוצמה (מי ששמן יש לו כסף לאכול הרבה, כלומר יש לו כסף...) וגבר שמן בקרב המון גברים רזים ייחשב בעיני תאילנדיות רבות לאקזוטי ומושך מאוד (ועם הכרס הקטנה שגידלתי, תאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר...).
יופי, כמו גם כיעור, הם מושגים של טעם ויש להם הקשר תרבותי חזק. לא אלאה אותך בהסברים, אבל בקיצור נאמר שתאילנדים מסתכלים אחרת ומקבלים אחרת את מה שבעיניים מערביות נחשב ל-`מכוער`.
בתאילנד, הגבר התאילנדי רואה את עצמו כגבר חזק שלא מפגין רגשות ורכות. יחד עם זאת, הגבר התאילנדי צריך להראות את אהבתו לבת זוגתו והוא מראה לה את זה בצורה כלכלית - וכאן חשוב להדגיש, ביחס ישיר ליכולתו הכלכלית.
במערב, וגם בישראל, מצופה מהגבר לשלם על הדייט הראשון, על הארוחה במסעדה, על הסרט - ולרוב, לאחר קיום יחסי מין, הגבר והאישה מתחילים להתחלק חצי-חצי בהוצאות.
בתאילנד זה לא מפסיק, ומבחינה תרבותית מצופה ממנו להיות זה שמשלם על הדייטים לכל אורך הקשר.
מעניין לציין, שלאחרונה יש תופעה חדשה, שבו תאילנדיות יגידו לגבר שהן רוצות `AMERICAN SHARE`, כלומר להתחלק חצי-חצי בהוצאות הדייט, כדי להדגיש את העצמאות שלהן כנשים.
חבר שלי כאן, אמרקאי במוצאו, סיפר לי שאבא שלו אמר שזה בדיוק כמו בשנות ה-50 בארה''ב, שבהם אם הגבר לא היה קונה מתנה לבחורה, היא לא הייתה נכנסת איתו למיטה.
אפשר לכתוב ספר שלם על ההבדלים התרבותיים ביחסים שבינו לבינה, ורציתי להאיר פן אחר של התרבות כאן בתאילנד, שלגמרי לא מובן בעיניים מערביות.
קל לשפוט - אבל חשוב לזכור שזאת תרבות וחשיבה אחרים לגמרי מדרך החשיבה הישראלית - ומה שברור מאליו בישראל, בתאילנד יכול להיות שונה לגמרי.
מועדים לשמחה,
מרטין מה-`גרין האוס` בבנגקוק -
תיקון קטן....:Reמסכים לחלוטין עם כל מה שכתב מרטין !
גבר שמן משדר לא רק כוח ומעמד כלכלי אלא גם בריאות ...(מוזר אבל ככה זה במזרח,עד לפני כמה שנים אי אפשר היה להשיג דיאט קולה כי האנשים כאן צריכי את הסוכר ואת ה 40 אחוזי שומן ...)
גבר מבוגר עם צעירה - לכל גבר תאילנדי בעל מעמד(בדרך כלל מעמד נרכש עם הגיל...) יש לפחות ''מיאה-נוי''(אישה קטנה/מספר שתיים) אחת .
מסכים לגמרי עם כשכפית - גבר שמגיע מהקצה השני של העולם לחודש בלבד כתייר , לאף אישה מהוגנת לא יהיה אינטרס לפתח איתו קשר שברור שיקטע תוך חודש . -
מרטין תודהשלימדת אותי משהוא חדש.
יחד עם זאת אתה כותב לי שקל לשפוט
אבל באמת לא התכוונתי לשפוט
רק רציתי לנסות להסביר לגבר הזה שהוא לא
יכול לשאול שאלה על בחורות תאילנדיות כאילו
זה איזה מוצר ולברר איך המוצר הזה מתנהג
זה צרם לי, אני בהחלט חושבת ובטח תסכים איתי
שאי אפשר לצפות דברים שקשורים למערכת יחסים
יש הרבה מרכיבים בחיים שישפיעו על זה
והשאלה שלו הייתה מאוד לא נעימה לדעתי.
התכוונתי שכמו בארץ יש גברים שהולך להם מאוד בקלות
ליקשור קשרים עם נשים
ויש גברים שממש לא מצליחים
וכנ''ל לגבי נשים, שיש דינמיקה כזו שיש כאלה שהולך
להם ויש כאלה שלא.
אולי עכשיו הבנת אותי יותר טוב. -
מרטין תודה:Reקשכפית שלום,
הסכמתי עם כל מה שכתבת בהודעתך הקודמת וגם עם מה שכתבת עכשיו - רק הציטוט שהבאתי ממה שכתבת קודם עשה לי טריגר תרבותי קטן להסביר...
לא ניתן להכליל כמובן, אבל לבחורה טובה יש עבודה ואין לה זמן לטיול של חודש עם בחור שהיא רק עכשיו הכירה ובכלל - אם רק היו יודעים כמה הבחורות התאילנדיות שמרניות היו כמה וכמה מיתוסים מתנפצים.
לצערי, ישראלים רבים מגבשים דיעה מוטעית על תאילנדים ותאילנדיות על סמך ההיכרות השטחית שלהם עם תאילנדיות שמגיעות לריכוזי תיירים והן בהחלט לא מייצגות את התאילנדית ה-`קלאסית` (אם יש דבר כזה).
לילה טוב מבנגקוק,
מרטין מה-`גרין האוס` בבנגקוק -
טוב, אז יש ביננו הסכמותסה''כ תייר צריך לזכור שהאנשים שהוא נתקל בהם לרוב
(אני לא מתכוונת ליוצאי דופן או למי שגר במדינה) הם לאוו דוקא מייצגים, זה כמו שתייר שמגיע לישראל יפגוש עובדי נמל תעופה, נהגי מוניות, מוכרים בחנויות לתיירים וכאלה.
הוא לא בהכרח יפגוש וידבר עם האדם ''הרגיל'' ברחוב שעובד וחיי את חייו. זה מעוות לפעמים את המציאות.
כמו שבמיין באזאר בהודו זה לא מייצג את כל הודו ואת כל ההודים. ככה שאתה צודק, כשאתה תייר בתאילנד ואתה מסתובב בחנויות ובאזארים ובקואסן ובשווקים אתה לא פוגש את אלה שקמים כל בוקר לעבודה במשרדים וחיים חיים אחרים לגמרי.
צריך להיות קצת טמבל לחשוב שכל התאילנדיות רק מסתובבות כל היום ברחובות ומחפשות תיירים
לילה טוב ישראל -
לקשכפיתמה היה לא בסדר מה ששאלתי, מה צרם לך לא מובן לי.
אני לא העלתי דופי בכול בנות תאילנד להפך ומה לא בסדר להכיר בחורה תאילנדית?...
והסיבה ששאלתי'' איך הבחורות שם מתיחסות'' היטיב מרטין לכתוב על זה, ההבדלי התרבות וההשקפת החיים השונה .
אני רוצה לחשוב שאת קטנה מידי ולא מופתחת ,בשביל להבין את כונתי. -
מרטין תודה:לברילברי שלום ,.
הייתי רוצה לסכם את מה שאמרו למעלה בקיצור ,,,
לתאילנדית מהמעמד הבינוני-גבוה לא יהיה זמן לבוא איתך לטיול של חודש וגם בגלל המנטליות שלה לא יהיה סיבה (ולא תרשה לעצמה )ללכת איתך ברחוב בכלל בגלל המעמד והמשפחה שלה שאוסרת עליה ללכת עם זרים בכלל ,.
אם אתה ממש בחור מיוחד ובטעות תתקל באחת כזאת ואולי היא תרצה ``למרוד`` קצת במוסכמות וממש ``תידלק`` עליך אז אולי יש מצב למשהו כמו טיול ,אבל,לא הייתי בונה על זה ,...
לכן,אם באמת אתה רוצה לטייל עם תאילנדית למשך חודש ( בלבד )זה אומר שתצטרך לפנות לתאילנדיות שלמרות המנטליות שלהן הולכות עם זרים (בד``כ בגלל קשיי התקיימות ופרנסה למשפחה )ויש מצב שהם יסכימו לבוא איתך ,אבל אז מן הסתם תוכל לסכם איתן שתדאג לצורכי קיום בזמן הטיול בנוסף לסכום מסויים בסוף הטיול ,בגלל שזה לחודש בלבד אז ברור לשניכם שאתה לא מחפש שידוך לחתונה ולכן זה גם עדיף כי אחרי שנגמר הטיול ואתה משלם לה אז ממשיכים כל אחד לדרכו לפרק אחר בחיים בלי ``סרטים`` ורגשות אשמה וכד` ,.
זה בעצם כמו ``הסכם`` עם תאריך וזמן ,ואין צורך להשלות ולייפות את זה כאילו זה יחסים רגילים כמו זוג ,.
בהצלחה וטיול נעים ,. -
באריעזוב, אם לא הבנת אז לא הבנת
לקבוע שאני קטנה ולא מפותחת?
טוב נניח,
בכל מקרה לא אני זו שצריכה לנסוע לתאילנד
בשביל לחפש מישהוא שירצה לבלות בחברתי...
ולא ירצה רק את הכסף שלי.
אותי רוצים גם ככה, גם כאן, גם שם
ובלי הכסף שלי גם
תבלה יפה -
:לברי:Reלפי מה שכתבת הרי אתה מחפש קטנות ולא מפותחות - התאילנדיות
קטנות וקומפקטיות.......
אולי אתה צריך בכלל לנסוע להולנד.............