המלצה לאתר סקי לבני 30
-
היי, אני מתחילה גמורה ורוצה סוף סוף לצאת לחופשת סקי העונה. חשוב לי שהאתר יהיה מותאם למתחילים כמוני, עם הדרכה טובה. מצד שני, רוצה חיי חברה שמתאימים לגילי - סביבות ה- 30. חוששת למצוא את עצמי מוקפת בנוער או רק במשפחות. תקציב: כ- 1000 אירו. תאריך: גמיש. היכן אוכל "למצוא את עצמי"?
תודה מראש למגיבים
-
המלצה לאתר סקי לבני 30בתור מתחילה אין לגביך כלכך משמעות לגודל האתר מכיוון שסביר להניח שתהי רוב הזמן באיזור הלימוד והמסלולים של המתחילים.
במחיר של עד 1000 יורו יש לך פחות או יותר 3 אפשרויות: שפינדלרוב מלין בצ'כיה, בנסקו או בורובץ בבולגריה, או אנדורה אבל אנדורה יכולה להיות מאוד גבולית בתקציב הזה.
בתור מתחילה אני גם מציע לך לקחת דיל שכולל את הכל מאחת החברות הישראליות כמו איסתא, סקי דיל ופינגווין. ככה את תסעי בקבוצה ותוכלי להחבר עם האנשים בקבוצה. אנחנו בני 30+ ותמיד מצאנו חברים בקבוצה.
לגבי האתרים. אחד היתרונות של מזרח אירופה הוא שניתן לקחת שם שיעורים פרטיים יחסית בזול וזאת הדרך הטובה ביותר לדעתי ללמוד. אנחנו הינו בבנסקו ומאוד נהננו ואשתי שהיתה מתחילה לקחה 2 שיעורים פרטיים בחלק מהימים במקום ללכת לקבוצה וזה מאוד עזר לה. זה עלה בערך 300 שקל לשעור של 4 שעות והיה שווה את הכסף.
לגבי התקופה. לדעתי מומלץ להגיע מאמצע ינואר עד לשבוע הראשון של פברואר כדי להתחמק מהעומס של החופשות האירופאיות וגם להגיע בתקופה עם תנאי גלישה טובים.
-
המלצה לאתר סקי לבני 30הייתי מנסה לכוון לUCPA בצרפת, הטיסות קצת יקרות, אבל התמורה מאוד שווה (אחלה חברה במקום, רובם בין 25-35).
-
המלצה לאתר סקי לבני 30אני נסעתי שנה שעברה לבנסקו (הרבה פחות מ-1000 אירו) עם טיולי ברק רז
הוא מארגן קבוצות של בערך 15 חברה בגילאי 30+
אני מאוד נהניתי, אחל'ה אנשים בלי אינטנסיביות של טיול מאורגן כי במהלך היום גולשים רק עם מי שברמה שלך ובערבים את חופשיה לעשות מה שמתאים לך
והבונו - נשארנו חבורה מגובשת והשנה אנחנו טסים שוב לסקי
ויש לי כמה חברים שמתכננים לנסוע איתו השנה
תחפשי בפייס או בגוגל - טיול ברק רז
אשמח לענות על עוד שאלות ביחס אליו
-
המלצה לאתר סקי לבני 30היי,
היכנסי לאפליקציה וקבלי תשובה לשאלותייך בצורה ברורה וחד משמעית.
Hi, I challenge you to answer this question!
http://www.pieit.me/PiServer/ChallengePage?qid=247
-
המלצה לאתר סקי לבני 30אז מעכשיו את תייחצני את האפליקציה שאת מנסה לקדם בכל פעם שמישהו יכתוב משהו?
קצת מעיק ומעצבן.
אם יש לך המלצה לאתר פשוט תכתבי אותו.