זייפלד
-
איפה העיירה זייפלד באוסטריה -
זייפלד:Reהעיירה זייפלד נמצאת כ 12 ק''מ מאינסברוק אחד העיירות הכי יפות בטירול יש אתר אינטרנט פשוט תקלידי במנוע חיפוש גוגל את שם העיירה seefeld גם אתרים וגם תמונות וכל האינפורמציה שתרצי כולל איך להגיע. בכלל כל האיזור הזה משגע .יש בעיירה זייפלד צימרים ב 50 יורו לליל -
זייפלד:Reשרי שלום מצטרף לדעתו של חנן....העיירה הכי יפה באוסרטיה. פשוט גן עדן, הכל בתים עם אדניות פורחות כמו גינה אחת גדולה. מדהים...לא לפספס. -
זייפלד:Reחנן תודה אתם החברה באתר פשוט נהדים אין לכם מושג כמה אתם עוזרים שוב תודה.חנן האם אתה יכול לכתוב לי עם איזה כביש אני מגיעה לשם? דרומית צפונית לאינסבורג? -
זייפלד:Reתודה תודה -
seefeldמאינסברוק יוצאים מערבה על ה- A12 או בכביש 171, ואח''כ מתפצלים ימינה לכביש 177. -
זייפלד:Re -
זייפלד:Reיש קישור נוסף /www.seefeld.at -
זייפלד:Reעיירה מקסימה ביותר. אחד המקומות היפים ביותר שהייתי. תענוג מכל בחינה - צימרים מהממים , נוף ,אגמים , אוכל טוב. יש גם קזינו. ארי -
seefeld:Reהרבה תודה -
זייפלד:Reתודה תודה -
אנדרטה לקורבנות השואהלתשומת לב בבית הקברות הנוצרי המטופח של זייפלד יש שלוש אנדרטות קטנות לזכרם של יהודי אוסטריה שנרצחו בשואה. הכיתוב הוא בגרמנית ובעברית. המקום אינו מוזכר בספרי התיירות בעברית אבל שמעו עובר מפה לאוזן בקרב הישראלים הרבים המגיעים לזייפלד והם מגיעים לשם, ולו ל -
אנדרטה לקורבנות השואה:Reהמון תודה על המידע הזה. הייתי, ולא ידעתי. (פעם הבאה)