סדר בבלגן:)))
-
חברים אני חייבת שתעשו לי סדר בבלגן מרוב כל ההודעות שקראתי כאן בפורום,מתנצלת מראש אם ישנן שאלות שחוזרות על עצמן אבל באמת ובתמים רק בכדי לסדר לי את הבלגן:)אנחנו שתי חברות בגילאים 24,26 שרוצות לנסוע למקסיקו לטיול חובבני וכיפי בטן/גב וקצת שופינג+ביקור במס' אתרים(ממש ל-א טיול תרמילאים!!!!!!):
1.האם החודשים פבואר/מרץ הם טובים?מלאים בשמש עם אפשרות לתפוס שיזוף טוב

?חייבת להבין אחת ולתמיד מתי יש שם רק שמש,בלי שום רוחות או גשם או אפרוריות!!!
2.מה המסלול המומלץ ולפי הסדר ליעדים:קנקון,סן כריסטובל(בסן כריסטובל רק טיול עם יגיל-האם צריך להזמין אצלו מראש מקום בסיור וכמה זמן מראש?כמה זמן מומלץ לשהות שם?),איסלה מוחרס,פלאייה,טולום וקוזומל(חח לפרט לפרט לפרט אילו דברים חובה לעשות או להיות ואסור לפספס:)))
***ביקור באתרים הכוונה-חוות הצבים,גן הפרפרים,אולי אופנועי ים(האם כדאי בכלל?ואיפה)היכן נמצאים הקניונים מבחינת קניות?שווקים?סופרמרקט אם רוצים לקנות כמה מצרכים ולאו דווקא לאכול כל הזמן במסעדות.
3.כמה לילות להישאר בכל יעד?כשהכוונה היא לטוס חזרה לארץ מקנקון?הבנתי שהיא יקרה מבחינת שהייה משאר המקומות לפי מה שקראתי כאן,אם ככה כיצד לחלק 3 שבועות בכל יעד??
(אנחנו לא מעוניינות להתכלב בהוסטלים אבל גם לא מלון של אלפיון עליון,אלא מלון נורמלי עם ארוחת בוקר לפחות).4.
האם 20,000-24,000 ש"ח יספיקו ל3 שבועות?לפי בדיקה שלי-כרטיס טיסה הלוך+חזור במחיר משוער של 5000 ש"ח+עצירת ביניים באירופה למשל בלונדון עם שהייה לכמה שעות במלון (בהלוך וחזור) לפי מה שבדקתי-סביב ה700,800 ש"ח.לגבי מלונות שראיתי באינטרנט בכל אחד מהיעדים שרשמתי למעלה,שהייה לזוג 3 לילות במלון נורמלי עם נופים מהממים דווקא לא בשמיים ויכולים לנוע 600-1000 ש"ח ושבוע אחד במלון מסויים מחיר סביב ה2000 ש"ח....האם כל מה שכתבתי כאן אכן כך או שאינני מעודכנת??

מצטערת על המגילה אבל אשמח לתשובה מסודרת שאוכל לעשות לעצמי סדר:)) תודה מראש לכולם

-
סדר בבלגן:)))פברואר-מרץ מצוינים - בקריביים תמיד יכול לרדת גשם או לעבור ענן
אבל החודשים האלה נחשבים "קייצים" יותר
כל המקומות שציינת נמצאים במרחק של שעה בערך זה מזה, אז הסדר שלהם לא ממש משנה, רק סן כריסטובל רחוקה יותר ותחליטו אם לעשות אותה לפני או אחרי החופים.
אין ממש "אתרים",, הכול נמצא בריביירה מאיה קרוב, אז אם תרצו לקפוץ לחוות צבים או לא יודע מה מכל מקום, זה שעה, הכול תכנונים במקום. לא הבנתי איך מכניסים תוכניות של קניון לטיול, הרי לא צריך לתאם לזה יום או נסיעה...
תשמרו 3 ימים לסן קריסטובל ועוד יום ללפני ואחרי נחיתה בכל מקום,
כל השאר לריביירה מאיה (טולום, פלאיה, קנקון, איסלה...)