ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלדיביים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    5
    1091
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • roi_sini
      roi_sini נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו טייל באיים המלדיבים , יודע איך מגיעים מהודו לשם...? צריך וויזה ? עלויות ? מקומות שווים ..
      בקיצור כל מידע יתקבל בברכה ..
      תודה רועי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מלדיביים:Re
        קודם כל אני אפנה אותך לכתבה שלי על המלדיביים- שם השתדלתי להעביר מידע ככל שיכולתי.
        לשאלותיך- ניתן להגיע למלדיביים בטיסה מהודו, סרילנקה, תאילנד, אירופה וכד`. אם זה היעד היחיד שלך, אתה יכול לטוס עם רויאל ג`ורדאניאן לסרילנקה (טיסה שמגיעה לשם ב- 5 בבוקר) וכעבור שעתיים לטוס למלדיביים- קונקשיין שעליך לדאוג לו מראש מהארץ. אפשרות זולה יותר- לטוס לסרילנקה ולקנות שם כרטיס טיסה.
        ויזה- ישראלים מקבלים ויזה אוטומטית לחודש ימים.

במידה ותהיינה לך שאלות נוספות- אשמח לעזור.
        עקוב אחרי לוח ההרצאות- בחודש נובמבר אעביר הרצאה על סרילנקה והמלדיביים בסניף דיזינגוף סנטר בת''א.

מקווה שעזרתי
        ישראלה גזית
        יועצת טיולים למזרח הרחוק
        כתבה על המלדיביים
        • roi_sini

תודה רבה 🙂
          ישראלה את גדולה!!!
          • roi_sini

ישראלה.....:)
            שמעת על תרמילאים שטילו במלדיביים ..
            אפשרויות לינה עם כפריים?..?
            טיול דל תקציב ..
            האם זה אפשרי???
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

ישראלה.....:):Re
              אני לא בטוחה שאני מבינה את כוונתך למילה ''תרמילאים'' אבל המלונות שם יקרים מאוד, בין 70 דולר עד 3,000 דולר ללילה ולכן חבר`ה צעירים ודלי תקציב, תרמילאים, לא מגיעים לשם. יש שם בעיקר אירופאים בגילאי ה- 30 פלוס ויותר, אבל גם צעירים בירח דבש ומשפחות עם ילדים.
              אני אישית אהבתי את זה כיון שאחרי הודו עם כל ה''אחי/אחותי'' והשלטים בעברית בכל מקום במזרח- הייתי לבד והיה נהדר...

אין שם גסט האוסים. יותר מזה- מלון שנחשב שם לפחות מ- 3 כוכבים הוא כמו 4 כוכבים כאן...

אין שם אוכלוסייה ''כפרית'', ואני לא בטוחה שיש שם מנהג להתארח אצל מקומיים. כל העניין במלדיביים זה הפינוק של המלונות והאיים הקסומים. ומכאן גם המחירים המטורפים...
              אני מתכוונת לחזור לשם בדצמבר הקרוב... כ''כ- מה אפשר כבר לומר שלא יישמע שחוק? יפה? מדהים? חלומי?
              תשמע, רועי- נוף פנוראמי של גלוייה. חול ר-ך, ל-ב-ן, מים שקופים בצבע טורקיז זך, שמיים מצויירים, דגים ואלמוגים בשלל צבעים מרהיבים, מלונות מפנקים כולל אוכל עשיר ומגוון, מסאג`ים מרגיעים.................

וכמה שזה נשמע טוב- זה עדיין לא מצליח לתאר את המקום, את מה שחווים ורואים שם.

מקווה שעזרתי... 🙂

ישראלה גזית
              ייעוץ טיולים למזרח הרחוק

*הרצאה על סרילנקה והמלדיביים תתקיים בחודש נובמבר בסניף למטייל בדיזינגוף סנטר- עקוב אחר הפירסומים.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון