השכרת רכב
-
שלום לחברי הפורום,
מצ"ב הצעה לרכב שכור שקיבלתי האם המחיר והתנאים טובים ?
לקיחה בסן פרנסיסקו החזרה בוגאס
-
השכרת רכבעד ספטמבר 2015 מים רבים יזרמו בירדן.
אני בדקתי מחיר ב-RENTALCARS.COM ואכן ההצעה שקיבלת באקונומי זולה ביחס אליה.
עם זאת, עלי לציין שאני הזמנתי רכב לאפריל דרך RENTALCARS.COM וכרגע השוויתי מול ההצעה של ECONOMY ורנטל-קארס זולה בכ-15 דולר (רכב של אלאמו).
צריך לראות גם דרך איזו חברת השכרה הציעו לך את הרכב, אני לא מצליח לראות זאת בתמונה שצירפת (אלאמו, נשיונל, דולר וכו'). אני אומר זאת כי חברת אקונומי מציעה השכרות גם דרך חברת FOX שזאת הפעם הראשונה שאני שומע עליה. אני אישית לא הייתי הולך על אותה FOX, מעדיף את אלאמו או דולר, שיש להם סניפים רבים מפוזרים בכל רחבי ארה"ב.
הייתי מציע לך להמתין עם ההשכרה עוד כמה חודשים, ברור שאני לא יודע אם המחירים יעלו או ירדו עד אז, אבל מניסיוני אני תמיד רואה שהמחיר בד"כ יורד כאשר המועד הולך וקרב.
כ"כ, מומלץ להשוות מחירים בכל סוכנויות ההשכרה, עדיף לבצע זאת טלפונית:
OFRAN.CO.IL
HERTZ.CO.IL
MEMSI.CO.IL
TRAVELJIGSAW.CO.IL (RENTALCARS.COM)
SHLOMO.CO.IL
ALAMO.CO.IL
AUTOEUROPE.CO.IL
וכו'
גם תקח בחשבון שיש סוכנויות, הרץ ישראל לדוגמה, שיש להן הנחות לבעלי כרטיסי אשראי של מועדונים מסוימים, כגון: "חבר" או כד'.
-
השכרת רכבראובן
תודה על התשובה ,אמשיך בבדיקות כמו שהצעת,
בכל מקרה אני חייב מיני ואן ואני מפחד שלא יהיה בנמצא במידה ואני יזמין מאוחר מדיי.
-
השכרת רכבבכל פעם שאני מגיע למגרשי אלאמו ונשיונל בשדות הגדולים, לא רואה פחות מ-10 מיניואנים בכל מגרש, גם בחברת דולר לא חסר.
אני משתדל לבחור ברכב של החברות הנ"ל בגלל שאתה ניגש לחלקה במגרש בה חונים כלי הרכב של אותה הקטגוריה, כולם עם המפתחות בפנים, מסתכל על מצבם, אם יש DVD, רדיו לוויני אולי, כמה ק"מ עשו וכו', אתה נכנס לרכב ויוצא מהמגרש (אחרי שקודם לכן חתמת על חוזה במשרדי החברה).
חוסר יכול להיות בסניפים קטנים.
ורק שתדע, לחברת אלאמו, נשיונל ואנטרפרייס (ששייכות לאותו הקונצרן) יש כמיליון כלי רכב להשכרה בארה"ב.
-
השכרת רכבאל תזמין דרך האינטרנט, אלא אם ראית משהו באמת יוצא דופן.
תתקשר לכל החברות שרשמו למעלה ותשאל אם אפשר לקבל הנחה (במילים האלה). וככה תתזז בינהם הלוך ושוב עד תראה שהם כבר לא מוכנים לרדת. אנחנו הוצאנו ככה הרבה פעמים הנחות מאוד גדולות.
קח בחשבון שהדגם של הרכב שמדברים איתך עליו כמעט תמיד לא יהיה הדגם שתקבל בפועל ובכל חברה סיווג שונה של קטגוריות לרכבים, כך שקצת קשה להשוות.
גם אל תתפתה לקחת gps זה בזבוז כסף כי משכירים אותו במחיר מופקע. אתה יכול להדפיס בגוגל מפת נסיעה מסוכנות ההשכרה לוולמרט ולקנות שם מכשיר gps חדש בכ 70$.
דרך אגב לא בכל הסניפים של אלאמו ניתן לבחור רכב, בסן פרנסיסקו לא נתנו לנו את האפשרות.
-
השכרת רכבלעומת זאת, גם בדולר לא חייבים להסכים על הרכב הראשון שנותנים לך. מניסיוני, בסן פרנסיסקו שלחו אותנו לשוטט במגרש החניה ולקחת איזה רכב שנרצה אחרי שלא התלהבנו מהראשון. בניו ג'רסי לעומת זאת לא שמחו לראות אותנו מסתובבים בחניה
אבל בכל זאת גם אפשרו לנו לעשות את זה בליווי עובד שלהם (היה עניין של בטיחות מבחינתם). -
השכרת רכבהיי יוני,
שים לב אם אכן תחליט לשכור רכב, שכלל אצבע תמיד רצוי לסגור רכב כבר מהארץ, כאשר מדובר בחברה בינלאומית אין עם זה בעיה כלל.
מכייון שאתה סגור כבר על סוג הרכב הנושא של הזמנה מראש חשוב כפליים.
לגבי הפרשי מחיר אפשר לבדור אותם מהארץ לפני, אך תסתמך על מקום שקובע מחיר "על המקום"תודה

-
השכרת רכבחברים,
תודה רבה על העצות.
-
השכרת רכבכשטיילתי לפני חודשיים בקליפורניה ולאחר שעשיתי סקר שוק וחיפוש מידע באינטרנט, מצאתי שאלבר עובדים עם טריפטי דולר. אני בספק אם מישהו לא מכיר. בכל אופן היה חשוב לי התקשורת בעברית ובסופו של דבר זה גם יצא לי זול..
אני מצטרף להמלצת קודמיי שלא לרכוש חבילה שכוללת ג'יפיאס. מיותר, מיותר, מיותר.