ברזיל-פרו-בוליביה
-
היי לכולם..
טסה ב9.2 ונוחתת בסאו פאולו..
אנחנו מתכננות לעשות את הקרנבל בפלורה והבנתי שאוטובוס לשם לוקח 12 שעות...
בעיקרון אנחנו נוחתות ב10 והקרנבל מתחיל ב12.. כדאי להישאר באיזור של השדה תעופה ללילה אחד ולקחת את האוטובוס ביום למחרת? מישהו עשה את הדרך? יודע אם צריך להזמין כרטיסים מראש או אם יש חברות\ מקומות מועדפים לנסוע מהם?
דבר נוסף.. אחרי ברזיל אנחנו מתכננות לעבור לפרו.. מה הדרך הזולה ביותר לעשות את זה? יש איזה מקום ספציפי בברזיל שיש ממנו טיסות זולות לפרו? או מקום שכדאי להגיע אליו ולהתחיל משם את הדרך?
ושאלה אחרונה- מישהו יודע אם יש אופציה להוציא את הויזה לבוליביה בברזיל ואז להגיע לבוליביה בטיסה?
יש לי משפחה בברזיל שאולי יכולה לעזור לי עם העניין או לפחות בתקשורת נורמלית יותר מולם.. אם זה עוזר?
תודה רבה רבה !
-
מקפיצה -
ברזיל-פרו-בוליביה -
ברזיל-פרו-בוליביהאני אנסה לענות למה שאני יודע:
1.נסיעה לפלוריפה - זה תלוי בעיקר באיזה שעה אתן נוחתות וכמה גמורות תגיעו מהטיסה מישראל. אני אישית הייתי עושה לילה בסאו פאולו כדי להירגע קצת ו"לשבור" את הנסיעה.
2. טיסות לפרו הן לא מאוד זולות, עם קצת מזל תמצאו ב- 250-300 דולר. המקומות המרכזיים שמהן יוצאות טיסות זה סאו פאולו או ריו ולא אמור להיות הבדל גדול במחיר אז תבחרו את מה שיותר מתאים לתוכנית של הטיול שלכם
3. ויזה לבוליביה - צריך להוציא את זה בשגרירות בסאו פואלו ככה שזאת עוד סיבה לעשות שם לילה. לגבי האפשרות להיעזר במשפחה אין לי מושג, אבל בהחלט שווה לברר
תעשו חיים!
-
ברזיל-פרו-בוליביהתודה רבה !
אתה יודע אולי כמה זמן לוקח התהליך של הויזה? יומיים לדעתי זה גבולי מידי לא?
מכיר חברות אוטובוסים שניתן להזמין דרכם כרטיסיפ?
-
ברזיל-פרו-בוליביהלצערי כל עניין הויזה הוא עסק די חדש ואין לי מושג כמה זמן זה יקח. בכל מקרה, יומיים נשמע מעט גם לשגרירויות יותר מסודרות משל בוליביה אז לא הייתי בונה על זה שתספיקו. מצד שני, צריך לבדוק, אבל אני לא חושב שצריך לחזור לאותה השגרירות בדיוק בכדי לקבל את הויזה.
לגבי אוטובוסים, אני בזמנו השתמשתי בזה - http://www.buscaonibus.com.br/