כמה קר יכול להיות קר?
-
לכל מי שמתעתד לטוס בשבועות הקרובים אל הכפור של אירופה
כמה עיצות מרוכזות לביגוד.
נכתב על ידי גולשי הפורום בול לפני שנה-- והינה שוב חנוכה/מולד בפתח.
-
כמה קר יכול להיות קר?יונית,כרגיל בדיוק בזמן, שבוע וחצי לפני פראג עם בן הזוג, הבן והסבא. השקענו בכובעים וצעיפים, לבן קנינו גם מעיל חם (קצת גדול, שיהיה לאן לצמוח...). עדיין קצת לחוצה מהקור, בעיקר עם הסבא, אבל עשינו בדיקה בשבת ונראה שלפחות מבחינת הלבוש אנחנו מוכנים לאתגר...
-
כמה קר יכול להיות קר?פמילי, מה זה "עשינו בדיקה בשבת"? ליד מקרר פתוח?

ממליצה מאוד מאוד על מחמם צוואר. אחד יקר ולא פושטי. אפשר לכסות איתו גם את האף וגם את האוזניים. יש לי של ווילד-קט, באדיבות הנקודות ז"ל של למטייל.
-
כמה קר יכול להיות קר?אלונה

הבדיקה התמצתה בזה שמצאנו את המעילים הכי חמים שיש לנו ושהיה לנו רק זכרון עמום על עצם קיומם בארץ המדברית שלנו, בדקנו שאין (יותר מדי) חורים ובושות אחרות, מדדנו (עדיין נכנסים ומצליחים לסגור את הריצ'רצ'), מצאנו אפילו מעיל חם לסבא.. וזהו, נשאר רק להתפלל שלא יהיה קר באופן חריג...

מצאנו גם מחמם צוואר אחד, יש עליו רקמה של טנק (הבן הגדול שריונר), אבל אין כיתוב בעברית, ניקח במזוודה. עם כל הצעיפים, הכובעים, הגטקס, הכפפות - נראה שאנחנו באמת מוכנים... נדווח על התוצאות כשנחזור...
-
כמה קר יכול להיות קר?פמילי, ואני חשבתי שקפצתם לפראג לטיול הכנה

יונית, תודה. כמי שגרה בעבר במקומות מאד קרים (כשהטמפרטורות עם אפקט הרוח הגיעו למינוס 12, 15, 17 ואפילו דרומה מכך) תמיד גיליתי שאני מסתובבת עם מעילים לא מתאימים. איכשהו הגרבונים ו/או הגאטקעס כנראה איזנו את זה....
נעה
-
כמה קר יכול להיות קר?תודה גם ממני על הטיפים הטובים, עוד שבוע בול אנחנו בלונדון.