קו לאנטה-אשמח לקבל מידע
-
מתכונן לסיבוב נוסף בתאילנד. אשמח לקבל מידע על קו לאנטה הגעה? מקומות לינה? אטרקציות? האם שווה להגיע?
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-אמיר?????? -
קו לאנטה-אשמח לקבל מידעמתי אתה נוסע ?
קו לאנטה זה אי עונתי וההגעה אליו בעונה היא פשוטה ואילו מחוץ לעונה אז המעבורות מפסיקות לעבוד ולכן ההגעה תהיה בצורה מעט שונה אם כי לא בטוח שכדאי להגיע מחוץ לעונה
גם ככה האי לא תוסס במיוחד ומחוץ לעונה הוא ממש כמעט מת
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידעההגעה לקו לאנטה אפשרית במס' דרכים:
1. שיט ממס' ייעדים (קראבי, קו פי פי, פוקט). ניתן לעיין בלוחות הזמנים בקישור המצורף.
2. נסיעה יבשתית המשלבת שתי חציות קצרות של ים על גבי מעבורת רכבים.
מידע מפורט לגבי המעבר היבשתי משולב מעבורת הרכבים, ניתן למצוא בבלוג שלי, כאן באתר למטייל.
לגבי מועד ההגעה לאי - אני מצטרף לאבי בהמלצתו לתכנן את ההגעה לקו לאנטה בעונה המתאימה (באופן גס, החודשים נובמבר - אפריל).
קו לאנטה אינו אי תוסס ועמוס, אולם משופע בחופים יפים והמון פינות חמד. 3 - 4 ימים באי יכולים להניב רגעים קסומים מאוד. -
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע...קו לנטה מתחלקת ל 2-צפוני ןהדרומי...
....צריך לדעת לפני שמגיעים לאן הולכים...המרחקים גדולים....יש 2 מזחים...
...מזח ban saladan...שבו יורדים מהמעבורת הרגילה...ועוד מזח למעבורת של
...הרכבים...
...התנועה בלי רכב מתבצעת בסונגטאו(טנדר) וטוק טוק(כאמור תלוי במרחק)
...תמיד רצוי להגיד לנהג את שם המלון הקרוב למקום שאתם צריכים...ככה
...הנהג לא מתבלבל יותר מידיי ...וככה גם קופץ לו מחיר קבוע...

-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידעאני אמור להגיע באפריל.בגדול הייתי 8 פעמים בתאילנד. חזרתי לפני שבוע...ואנו מחפש כל הזמן מקום חדש לראותלמספר ימים לכן המלצות יתקבלו בברכה
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידעהרבה מאוד מטיילים ממליצים לאחרונה על הואה הין שווה לבדוק את המקום ולקפוץ לבקר בטיול הבא
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-נדבמאד נהניתי לקרוא את הבלוג שלך
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-bankok10אני שמח לשמוע.

מקווה שהוא עזר לך לתכנן את ההגעה והשהייה בקו לאנטה. -
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-bankok10עזר אך עדיין לא גבשתי דעה סופית. מחפש עוד חדש לראות יש המלצה??
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-bankok10אם יש לך סבלנות ( אתה יוצא רק באפריל ) אז מציע לך להמתין עד שאפרסם את
הטיול האחרון שלי בתאילנד שכולל את הביקור בדולפינים הוורודים , ספא דגים בטבע
ולא באמבטיות דגים כמו שכולם מכירים ( המקום היחידי בתאילנד שמאפשר ספא דגים לאורך הנהר בטבע עם דגים די גדולים שעושים את העבודה של הדגיגונים הקטנים באמבטיות הספא ברבע מהזמן ) והכי חשוב אין הגבלה של זמן והכל בחינם .
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-bankok10יש לי סבלנות.ואשמח ללמוד על מקומות חדשים. תודה לכולם
-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-bankok10...איפה היית ב 8 הפעמים האחרונות..?
...כדי שנוכל להכווין אותך ולא לזרוק סתם אינפורמציה...

-
קו לאנטה-אשמח לקבל מידע-bankok10-לדןהייתי..בנגקוק,קנצנבורי,אמפאווה,האה הין,פוקט,קו לאק סמוי,פיפי,פאטייה קו צאנג.. אשמח עם תכוון אןתי ליעד נוסף