ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פיליפינים בדצמבר ?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    4
    589
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אחרי שכבר תכננו את ירח הדבש בפיליפינים בדצמבר, נאמר לנו ממישהו שהיה לפני מספר שנים שבדצמבר חופשת הכריסטמס משתרעת על פני כל החודש ושכבר מתחילת החודש ממש לא מומלץ להגיע בגלל המחירים הגבוהים והקושי למצוא מקומות לינה וכרטיסי טיסה פנימיים/אוטובוסים.

האם מישהו יודע האם זה אכן כה קריטי ובאמת הכל מלא עד כדי כך שעדיף לא להגיע בדצמבר ? עד כמה זה יכול לשבש לנו את הטיול (אנחנו נוסעים לשלושה שבועות בלבד).
      אנחנו צריכים לכרטס את כרטיס הטיסה עד ליום ראשון ולכן ממש דחוף לנו לדעת לפני שאנחנו סוגרים.

תודה וחג שמח

רני ונופר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • eitann71
        eitann71 נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים בדצמבר ?:Re
        לא הייתי בפיליפינים בדצמבר (הייתי לתקופה, כמה חודשים קודם). אבל הנה הדעה שלי...

סעו בלי לחשוב פעמיים!

העונה מתאימה, וירח דבש אחרי החתונה יהיה לכם רק פעם אחת בחיים. זה לא שאתם נוסעים לאירופה, ותצטרכו לשלם 200 יורו ליום.. אז הגסטהאוס יעלה כפול, או שתטוסו במקום לנסוע באוטובוס. או להפך. אז מה? בעוד חודשיים כבר לא תזכרו את ה-1000 דולר הנוספים שהטיול עלה לכם...

חבל לבטל. ואגב, אם תוכלו להוסיף שבוע לא תצטערו.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

איתן, תודה על התגובה. האם תוכל לומר לנו מה העלות הממוצעת של חדר ללינה (חדר סביר ונקי עם שרותים) ? איך התניידת בפיליפינים ? האם עדיף לקחת טיסות פנימיות כדי לחסוך בזמן ? אם יש לך טיפים נוספים נשמח אם תשתף אותנו בעיקר לגבי אתרים מומלצים.

שבת שלום

רני ונופר
          • eitann71
            eitann71 נערך לאחרונה על ידי

> איתן, תודה על התגובה.
            בבקשה.. בימים האחרונים לא יצא לי להיות כאן, מקווה שסימנתם ותקבלו את התשובה.

> האם תוכל לומר לנו מה העלות הממוצעת של חדר ללינה (חדר סביר ונקי עם שרותים)?

לא כ''כ, אני לא ממש זוכר. כשהייתי שם הנסיעה היתה על חשבון העבודה. אבל החדרים בטיולים שעשיתי היו די זולים (מחירים של גסטהאוסים במזרח). במנילה, באי בורקאי וכו` יש מן הסתם גם אופציות יותר מפנקות (ויקרות) - גם מלונות יוקרה וגם גסטהאוסים זולים. ככלל, הפיליפינים זולים מתאילנד.

> איך התניידת בפיליפינים? האם עדיף לקחת טיסות פנימיות כדי לחסוך בזמן ?

באי לוזון בעזרת רכב שכור, מניח שיש גם אוטובוסים. שמעתי פעם גם על טיסות פנים בתוך לוזון - אבל רק במטוסים קלים, הייתי מציע להעדיף את האופציה הקרקעית גם אם מדובר ב-8 שעות נסיעה עד בנאווי, למשל (ככל שאני זוכר). הנוף בדרך יפה ושווה את זה.

מלוזון לסבו - טיסה.. בין האיים אפשר לקחת סירות / מעבורות.

לגבי אתרים.. כדאי מאוד טיול לצפון לוזון (טרסות האורז בבנאווי), משם ברגל (קצת מאומץ) לכפר באטאד וסביבתו. חפשו במנוע החיפוש את השמות בנאווי, בונטוק, סגאדה. פרט לזה, יש את הר הגעש הקטן במרכז האגם - טאאל (חפשו ''טאאל''...). זה טיול של יום. עוד טיול יום - מפלי פגסנחאן. אפשר לשלב ביומיים עם טאאל.

איים - יש בפיליפינים כ-7100 איים, חלקם קטנים ולא מיושבים. כמו באגדות. אי נופש ידוע - בורקאי, אבל חוץ ממנו יש עוד המון פינות יפות.. יש ששוכרים סירה ויוצאים עם מקומי לטיול בין איים (island hopping).

חוץ מזה, יש המון מה לעשות. צלילה באתרים מדהימים (אם אתם צוללים.. לי לא יצא אז), קניות בקניונים וקצת חיי לילה במנילה, הרי געש גדולים (פינאטובו למשל, שהתפרץ ב-92` ושינה את מז''א בכל העולם...)

תהנו.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון