לכל המטיילים שלום,
אני מעוניין להזהיר אתכם מד``ר אבי יצחקי שנמצא בראשון לציון. רופא זה מכנה את מרפאתו ``מרפאת מטיילים`` אך מתברר שהוא עובד עלינו בעיניים.
אני בתור חבר קופ``ח מכבי שהגעתי למזכירות קופ``ח הפנו אותי למספר מרפאות מטיילים כדי לבצע את החיסונים. המרפאה הנ``ל היתה ברשימה ועקב קרבת המרפאה לביתי בחרת בה.אני הגעתי אליו לפני חודשיים בדיוק על מנת לבצע את החיסונים הרלוונטיים לפני הטיול {מזרח}. בוא נתחיל בזה שהבן אדם לא יודע להתייחס... נכנסתי אליו למשרד והוא אמר לי שמי שנוסע לאן שאני נוסע {הודו נפאל תאילנד} צריך לעשות את כל החיסונים שיש {9 במספר}. אמרתי שאין בעיה וזה אפילו היה נשמע לי הגיוני.מפה לשם הד``ר הנכבד החליט גם שהוא לוקח 95 ש``ח על הרצאה - בזיון!!! החוצפן נתן לבן שלו לעשות מצגת מחורבנת בפאוור פוינט שאורכה כ2 דקות, סה``כ ההרצאה כ 6 דקות וששואלים אותו על מחלת גבהים או פוטר את עצמו מלענות ואומר:
``אתה לא נראה לי כזה בכושר תוותר על זה כבר עכשיו``...
אני חייב לציין כי כל העניין ממש לא הטריד אותי בהתחלה כי אני לא זקוק לתשובות שלו באופן כזה נואש... יש עוד אלפים שיענו לי. מיד לאחר שבועיים הגעתי לעוד חיסונים ועוד חיסונים....עד שסיימנו את כולם.
עם תום החיסונים הכנסתי את כל הקבלות של החיסונים למעטפה
{900 ש``ח} ושלחתי למזכירות מכבי על מנת לקבל החזר..
שבוע אחרי, קיבלתי תשובה בדואר כי מרפאת המטיילים
של אבי יצחקי אינה נמנת עם המרפאות המוסכמות. יצרתי מיד קשר עם מזכירות קופ``ח והבנתי כי המרפאה הנ``ל אכן עובדת עם מכבי אבל לא מקבלים החזר על טיפולים שנערכים שם.
כל מה שקשור לקופ``ח מכבי - אני מתכוון גם לשלוח להם מכתב תלונה אבל בסך הכל הם היו בסדר גמור איתי תמיד ודברים כאלה יכולים לקרות ...אבל אני נדהם שוב ושוב שאני מתקשר למרפאת המטיילים של אבי יצחקי ושוב פעם הוא חוזר ואומר:
``כן בטח, ברור שאתה מקבל החזר על טיפולים שלי מקופ``ח``...
הבן אדם והמזכירות שלו לא מפסיקות להגיד את זה וטוענות שזה פעם ראשונה שהם שומעים את זה!!! חוצפה!! שקרנים!!!
אני יכול להגיד לכם שבקרב התושבים המתגוררים פה באזור הדעה עליו כד``ר נוראית!!! כולם יודעים שהוא רמאי.
שלא נדבר על זה שהגעתי לבית מרקחת לקנות את הכדורים למלריה, הרוקחת אמרה לי שאת הכדורים שרשומים לי הקופה כבר שנה לא מוכרת אותם.
לסיכום:
אני מבקש מכל הלב.... תאמינו לי, אין לי סיבה להגיד את הדברים האלו סתם, הרופא הינו רמאי וחוצפן. הסיכוי שתקבלו שם תשובה לשאלה {ולא משנה מה תהיה} שואף לאפס!!! הוא תמיד יגיד לכם תבוא עוד כמה דקות אני אתפנה ואני יענה לכם על שאלות.
הדברים האלו נכתבים בעקבות כך שאני פגשתי במרפאה במהלך 3 ביקורי, הרבה מטיילים שבאים לעשות חיסונים ולא יודעים לאן הם נכנסים.
יכול להיות שאני טועה ולחברים בקופ``ח כללית מאוחדת וכו` כן מגיע החזר ממנו {מה שאני לא מאמין}.
כמו כן אין לי בעיה ואני אשמח אם מישהו שרצה ללכת אליו יפנה אליי קודם....מבטיח לכם שאחרי שיחה איתי אף אחד לא יחשוב לגשת אליו בכלל.
אתר ''המרפאה''