התייעצות לגבי ויזה לסין
-
היי לכולם,
אני מתכנן טיול יחסית ארוך שמתחיל בארה"ב > ניו זילנד >אוסטרליה > פיג'י > נאפל או פילנפינים ולבסוף סין.
כמובן שלסין אני לא אצליח להגיע 3 חודשים מרגע עזיבתי את הארץ, כי הבנתי שהויזה עצמה תקפה רק ל3 חודשים מרגע הנפקתה. מה גם שעוד אין לי תאריך סגור של טיסה לשם, הכל תלוי בטיול ולכן אינני יכול להציג נתון זה בהגשת הויזה.
אז ככה,
אני נוסע לבקר שם חבר שלומד שם ומתכנן לטייל איתו משחנאי לביי'ינג במשך 3 שבועות.
איך ומתי אני צריך להגיש את הויזה? האם זה אפשרי לעשות זאת באוסטרליה או פיג'י?
אין לי הרבה פרטים לגבי הויזה חוץ מהמידע הכללי שיש באינטרנט כך שאני אשמח לייעוץ וטיפים נוספים.
תודה רבה לעוזרים

-
התייעצות לגבי ויזה לסיןתוציא ויזה עם 2 כניסות, התקפה לששה חודשים.
-
התייעצות לגבי ויזה לסיןאני לא יודע בדיוק מתי אני אגיע לשם...
יש צורך להציג תאריכים מדוייקים? אני יודע שאני אגיע לשם בסביבות יולי בערך...
ואני מפחד להגיש מעכשיו שמא עד שאגיע לשם כבר הויזה תהיה פג תוקף. -
התייעצות לגבי ויזה לסיןאז תבקש עם כניסות מרובות לתקופה של שנה - יקר יותר ותצטרך לפברק כמה מסמכים ומסלול.
או ש.... תגיע יותר קרוב לזמן של הטיול, תכין מסלול אמיתי עם הזמנות אמיתיות ותגיש בקשה בשגרירות באחת המדינות בדרך -
התייעצות לגבי ויזה לסיןאה זה אפשרי להגיד את הויזה לסין גם במדינה אחרת?
נגיד באוטסרליה... -
התייעצות לגבי ויזה לסיןאפשר להוציא ויזה לסין כמעט בכל מדינה (אפילו ביפן) שתקפה ל30 יום עם כניסה חד פעמית. הויזה לסין תקפה ל30 יום מהרגע שנכנסת כך שאתה לא צריך לדעת תאריכים ספציפיים.. לוקח בדכ שבוע להנפיק ויזה (בארץ פחות)
-
התייעצות לגבי ויזה לסיןואי מעולה! זה בדיוק מה שאני צריך..
תודה רבה לך

-
התייעצות לגבי ויזה לסיןעל הנייר קיים חוק שאם זו הכניסה הראשונה שלך לסין תצטרך להנפיק את הויזה במדינה שאתה אזרח שלה (ישראל)
בפועל על לרוב אין בעיה להוציא במדינה אחרת גם אם זו פעם ראשונה. העיקר שתגיע רציני עם תכנית טיול וכרטיסי טיסה ותיפול על פקיד נחמד