חברת פגסוס
-
שלום לחברי הפורום,
אנחנו (10 אנשים) מתכננים טיול לטוסקנה בחופש הגדול.
בדקנו טיסות ואל על רוצים 500$ לרומא/מילאנו (אותו מחיר לשני היעדים).
מבדיקה קצרה מצאנו טיסה של פגסוס לרומא ב275$ - שעות יחסית נוחות
מה גם ש2500$ חיסכון זה לא מעט.
איך הם? המטוס? נוטים לאחר? האם ניתן להספיק לטיסת המשך בקונקשיין של שעה-שעה ורבע?
נהגי ביטולים?
-
חברת פגסוסאני לא מכיר את החברה לכן בדקתי באתר SKYTRAX. שם הם קיבלו 2 כוכבים מתוך 5 אפשרויות. לחברות האירופאיות, לופטהנזה, איר פראנס ובריטיש יש 4 כוכבים. אפילו לאל על יש 3 כוכבים.
-
חברת פגסוסטסנו איתם מספר פעמים ללא כל בעיה.גם אם יש זמן קצר בין הטיסות. כין שהטרמינל שלהם קטנטן
-
חברת פגסוסלא אכפת לי מהשירות כל עוד זה יותר טוב מארקיע. 2500$ לא באים ברגל.
עשיתי קונקשיינים עם טורקיש הרבה פעמים ולא הייתה בעיה.
-
חברת פגסוסטורקיש היא אחת החברות הטובות באירופה ולעומת זאת פגסוס היא אחת הגרועות.
-
חברת פגסוס -
חברת פגסוסטסתי איתם לרומא לפני שנה וחצי- היה עיכוב של שעתיים בטיסת ההמשך (מאיסטנבול לרומא). ביקשתי טלפון עם שיחות בינלאומיות כדי להודיע על העיכוב לחברה שחיכתה לי ברומא, לקח להם דיי הרבה זמן להביא אחד- אבל בסוף הביאו.
המחיר זול והשעות שלהם נוחות. המחיר כולל גם מזוודה של 20kg לבטן המטוס.
למרות העיכוב, אני טסה איתם שוב עוד שבוע (גם כן לרומא).
אתם יכולים לבדוק גם את איזיג׳ט, רק שים לב שצריך להוסיף עוד כסף על מזוודה.
-
חברת פגסוסטסתי איתם לפריז, הטיסה יצאה בול בזמן! היה לי קונקשן של 50 דקות, הכל דפק כמו שעון!
בחזור היה לי שעתיים וחצי, השדה קטן,נקי ומטופח, מאד נעים ואפשר להעביר בו שעתיים בכיף, אך לא יותר....
-
חברת פגסוסלא התנסיתי עם טיסות המשך של פגסוס.
בעלי טס איתם מידי פעם ומרוצה. יודעת שהשבוע השתמש בשרותי החברה הזו לאיסטנבול. הטיסות יצאו בדיוק בזמן . חזר ארצה כ 20 דקות לפני המתוכנן. איך?
למדתי ש עיכובים יכולים לקרות לכל חברה. השאלה היא האם בדיוק אנחנו נופלים על עיכוב כזה..
-
תודה רבה על העצותושוב, תודה רבה על העצות.
לבסוף החלטנו לטוס בהלוך עם פגסוס ובחזור עם איזיג'ט. הקונקשיין לא ארוך במיוחד - 1:50 ובנוסף יש מזוודה חינם!
גם השעות די נוחות.
-
פגסוס.אני מקוה שהימרת על הסוס הנכון.
-
חברת פגסוסבדוק טיסה באיזיגט למילאנו ישירה ובטוח יותר זולה מאל על
-
השעות באיזי גט לא משהויציאה מאוחרת מאוד בלילה, הגעה לשם ב-1 בלילה + 3 שעות נסיעה עד הוילה - לא נראה לי שזה הגיוני
-
חברת פגסוסשלום
טסנו איתם מספר פעמים
מעט צפוף אך אין תלונות
היה שווה את החסכון בעלויות
תהנו