ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברלין - אם ובת

פורום טיולי משפחות
    11
    22
    8110
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • osi30
      osi30 נערך לאחרונה על ידי

ברלין - אם ובת

יונה וקשת, אני לא אהיה עדינה כמו אלונה אבל את מוכרחה להאמין לי שאני נוקטת בלשון ישירה ולא מרוככת רק מתוך דאגה לך ולאימך ורצון בטובתכן. טיול אם ובת חשוב מדי מכדי לקלקל אותו בלינה באיזור אלכסנדרפלאץ, שמילא שאינו חינני - רחבות ענקיות ורחובות ענקיים, אוטובוסים ורכבות והמוני אדם - שוק זול של דוכני מהגרים ובתי עסקים גדולים - ואם התיאור הזה לא מספיק בשביל שתתאמצי לבטל את הזמנת המלון בתוך 24 שעות או מה שאפשר - אוסיף גם כי זה מקום בילוי של מועדונים, שחברה שלי שגרה בברלין הזהירה אותי מחבורות הצעירים שבאים לבלות שם, ושאם במקרה הם גם שיכורים (מה שלרוב קורה), המפגש אתם יכול להיות מאוד לא נעים. במיוחד כשמדובר בשתי נשים. בקיצור - אם יותר מאדם אחד כאן המליץ לך להימנע מהמקום, אולי כדאי ללמוד מניסיונם של המטיילים. הרי לשם כך התכנסנו כאן...

אני מאוד ממליצה לך לנסות לבטל את ההזמנה ולהתמקם באיזור נחמד ובטוח יותר, וקיבלת כאן כמה כיוונים. יש המון בתי מלון נחמדים בברלין - גם אנחנו היינו הקיץ באחד חינני במיוחד - ולא יהיה קשה למצוא מקום מוצלח יותר מהולידיי אין אלכסנדרפלאץ.

ואחרי נאום התוכחה המשביז שלי, אני רוצה לאחל לך ולאמך טיול מקסים בברלין הנהדרת!

אוסי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Bee
        Bee נערך לאחרונה על ידי

ברלין - אם ובת

אנחנו התלבטנו קשות... עד לדקה האחרונה (ממש!) ובסוף בחרנו במערב, במלון הצ'רס (של אלונה...). בדיעבד, אני חושבת שבחרנו נכון

האזור מאד מואר (מאד!) ונעים בערב. ובמילא, לאלכסנדרפלאץ מגיעים לא מעט, בעיקר אם זו הפעם הראשונה בברלין, מגדל הטלויזיה, השוק ועוד)

ואז, היתרון הוא שישנים במערב ונהנים ממנו, מהקודאם, בעיקר בשעות החושך (שמתחילות ב 16), ובבוקר מטיילים ברוב הפעמים במזרח...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון