ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    יפן-

    פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1842
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • claras
      claras נערך לאחרונה על ידי

      הצעות לטיול  שבועיים יפן -  -- חלק   בטוקיו  וחלק בקיוטו - איך לחלק את הזמן - ? ומה אפשר לראות בטיולי כוכב  משני הערים הנ"ל-

      כמה זמן נסיעה ברכבת מעיר לעיר?מלונות ממולצים- לא יקרים - וקרובים לתחנת הרכבת  .וכל  אינפורמציה  שאפשר  תודה-

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

        יפן-

        אין לי כוונה להעליב, אבל ניכר שלא עשית כל שיעורי בית לפני ששאלת את השאלות. אני מציע לך בחום, לטובתך בלבד, לקרוא קצת חומרים כאן אתר ובכלל ברחבי הרשת אודות שני היעדים האלו וללמוד בעצמך את האפשרויות השונות. לאחר מכן חזור לכאן עם שאלות ספציפיות ואני בטוח שחברי הפורום ישמחו לענות. 

         

        ככלל שתי הערים האלו מעניינות מאוד ואפשר בקלות לבלות שבועיים בהן ובסביבתן. הדרך המקובלת לעבור ביניהן היא באמצעות הרכבת המהירה, אבל אפשר גם בטיסה. נסיעת הרכבת אורכת קצת מעל שלוש שעות. 

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Chen0487
          Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

          יפן-

          חזרתי לפני כשבוע מיפן. קודם כל אגיד שזו מדינה מדהימה, שונה מכל מה שראיתי עד היום, ואין לי ספק שאני הולך לחזור לעוד טיול שם בקרוב מאוד.

          למתי מתוכננת הנסיעה? העונות ביפן מאוד ברורות, ולדעתי הזמן המומלץ לנסיעה ליעדים שהזכרת הוא אמצע מרץ-תחילת אפריל בשביל פריחת הדובדבן, או אמצע נובמבר-תחילת דצמבר בשביל השלכת. אני טיילתי עכשיו, בנובמבר, והשלכת היתה מדהימה בקיוטו, באזור הירושימה-מיאג'ימה ובקוואגוצ'יקו (אזור הר פוג'י).

          בגדול, הייתי מחלק את הזמן שבוע בקיוטו, שבוע בטוקיו. 

          כמו שנכתב בהודעה הקודמת, אתם חייבים לעשות שיעורי בית, ולשם כך, אני ממליץ להיעזר באתר www.japan-guide.com.

          מקיוטו אפשר לעשות יום טיול אחד לאוסקה ואחד לנארה, רק כך בחשבון שאם אתם נוסעים בתקופות שיא (למשל אלה שהזכרתי), המלונות בקיוטו עלולים להיות מלאים או מאוד יקרים, ואז לינה באוסקה באה בחשבון (מה שאני עשיתי, ולא היה נורא כ"כ).

          מטוקיו יש לא מעט מקומות שאפשר לצאת אליהם ליום או אפילו יומיים טיול, אבל בשביל זה תצטרכו לשבת ולקרוא את האתר שצירפתי.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • צחצח המטייל
            צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

            יפן-

            אני טס בסוף מרץ לשבועיים ביפן.

            ממה שלמדתי וקראתי עד עכשיו בטיול כזה של שבועיים כדאי אכן להתרכז בטוקיו ובקיוטו.

             

            ליד טוקיו יש לך את:

            אזור האקונה והר פוג'י

            ניקו

            קאמקורה

            כל אחד מהם יכול להיות טיול יומי או עם לינה

             

            באמצע אפשר לעשות את אזור האלפים היפנים, מאצומטו  עד טאקיאמה, קמיקוצ'י ואפשר גם להגיע לעמק קיסו. אבל זה מצריך לינות נוספות באזור. אני אישת מוותר על האזור הזה כי נראה לי שעדיין חורפי שם.

             

            ליד קיוטו יש לך את:

            נארה

            אוסקה (בעיקר בשל חיי לילה)

            הר קויה (אפשר לישון שם במנזר וזו חוויה בפני עצמה)

             

            בנוסף אפשר לעשות טיול יום להירושימה והאי מיאג'ימה מקיוטו או אוסקה או לשלב עם לינה של לילה בהירושימה או מיאג'ימה.

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×