Boscolo Prague Autograph Collection (למה זול?)
-
אשמח לקבל חוות דעת על המלון.
אני מבין שהמלון נחשב יוקרתי.
הזמנתי 3 לילות 259 יורו כולל א.בוקר מה מסתתר מאחורי המחיר הנמוך?
באתר שלהם המחיר פי 3 כנ"ל בבוקינג
תודה
-
Boscolo Prague Autograph Collection (למה זול?)דרך מי הזמנת בחצי מחיר? האם בדקת שהאתר אמין?
-
Boscolo Prague Autograph Collection (למה זול?)גוליבר
מדובר בשליש מחיר
-
Boscolo Prague Autograph Collection (למה זול?)מדי פעם גוליבר אכן מפתיעים במחיר, גם אחרים וגם אני הזמנו דרכם חדרים במחיר זול בהרבה מהמחיר באתר המלון או בבוקינג, וכולל ארוחת בוקר. הם אמינים ולא נראה שצריכה להיות בעייה. המדובר כנראה בסוכנות שקונה מראש מספר רב של חדרים במחיר יחסית זול. מישהו ציין כאן בעבר, שגוליבר טובים (וזה די טבעי), בערים מרכזיות שהרבה ישראלים נוסעים אליהם - כמו למשל בודפשט ומסתבר שגם פראג.
בכל מקרה, כפי שלמדנו, כדאי תמיד לבדוק במספר מקומות וגוליבר נוספו אצלי לרשימה אחרי שמצאתי שם מחיר מעולה לבודפשט (גם כן בעקבות הצעה של מישהי כאן בפורום... סליחה לא זוכרת מי....)
-
Boscolo Prague Autograph Collection (למה זול?)דובי,
סוכני נסיעות קונים מסות של חדרים.. ומתאפשר להם להוזיל לעיתים.
לפעמים זה קשור בתאריכים מסוימים.. שהחדר יוצא יותר זול.
וחוץ מזה שפראג זולה יחסית...
אפשר למצוא לינות טובות ומרכזיות, במחירים שפויים בפראג.
תנסה לשריין עם אופציית ביטול (אם מתאפשר).
יכולה לסייע רק בנוגע למיקום, באוקטובר היינו ליד במלון KK
המיקום מעולה!
בכביש הסמוך היו קצת עבודות שיפוץ.. לא משהו רציני שמפריע, אולי כבר כבר סיימו.
חוות דעת תקרא באתר בוקינג / אגודה / טריפאדוויזר וכיוצ"ב
כאן באתר למטייל, לא מצאתי באופציית החיפוש לפי שם המלון באנגלית.
-
Boscolo Prague Autograph Collection (למה זול?)דובי,
ההסבר פשוט: באתר המלון, בבוקינג, ונרה ועוד אתרים גדולים יש לרוב שני מצבים: "ביטול חינם" או "נון רפנדבל"...במצב של "ביטול חינם", בין אם יום, יומיים או שבוע לפני, אתה משלם בפועל בעת השהיה במלון, לרוב בעת הצ'ק אאוט (בהנחה שאין מקדמה קטנה)... אתה לא מוציא כסף מהכיס בעת ביצוע ההזמנה כיום, אלא משלם בעתיד, במלון עצמו... במצב של נון רפנדבל/אדוונס פורצ'ייס וכדומה אתה מחויב בעת ביצוע ההזמנה עצמה, מראש, התשלום יורד מיידית וללא אפשרות ביטול...
עכשיו, אני מניח שמדובר כמובן בחדר הסטנדרטי שאצלם נקרא "חדר דלוקס" ולא בחדרי הסופריור היקרים יותר, אבל בכל מקרה, אם זה המחיר והוא אכן עם ביטול חינם עד יום או כמה ימים לפני מועד ההגעה, זה מעולה

... מתוך סקרנות, בדקתי בכמה וכמה אתרים, כולל אתר המלון, בגוליבר, בבוקינג, ונרה וגם במנועי השוואת מחירי לינות באתרים שונים (לחלקם אגב, לא הייתי מתקרב בכלל, אבל רק לעצם הבדיקה
) ובכל המקרים, על 3 לילות אקראיים שבדקתי אקראית בפברואר עם ארוחת בוקר – סביבת המחירים שאתה מדבר עליה היא עבור הזמנות נון-רפנדבל.. כלומר, שאתה מחויב בעת ביצוע ההזמנה ללא אפשרות ביטול... עכשיו, יש "מצב ביניים" – שזה המקרה שלך: יש אתרים ש"מציעים שילוב", כלומר, יש אומנם ביטול חינם עד 4 ימים לפני מועד ההגעה, אבל כרטיס האשראי שלך מחויב מיידית בכל סכום ההזמנה... אגב, יש אתרים שאצלם ארוחת הבוקר המוצעת היא קונטיננטלית ולא ארוחת בופה וכדומה וזה גם משנה..http://www.hotelscombined.co.il/Hotel/Boscolo_Prague_Autogra ph_Collection.htm?a_aid=26229
במילים אחרות, חשוב להשוות תנאים מדויקים גם של תנאי תשלום וגם של תנאי ביטול, גם של סוג חדר ואפילו סוג ארוחת בוקר.... קשה להשוות מחיר של גוליבר, שבו אתה מחויב בפועל כבר עכשיו, בעת ביצוע ההזמנה בכל סכום ההזמנה, גם אם יש לך אפשרות ביטול חינם עד 4 ימים לפני מועד ההגעה למחיר של אתר המלון או בוקינג או ונרה, הוטלס.קום או אתרים אחרים שבו אתה רק משריין את המלון, יש לך ביטול חינם עד יום או ארבעה ימים לפני ואתה משלם בפועל בעת השהות במלון, כאשר אתה עושה צ'ק אאוט...
אגב, כמובן שאם אתה מזמין לפרק זמן קצר מראש ונוסע לדוגמה עוד חודש מהיום אז זה פחות משמעותי לשלם היום והמחיר מצוין, אבל אם מישהו מתכנן עכשיו לאביב או לקיץ הבא ומתחיל לשריין כמה וכמה מקומות לינה בכל אזור, כמובן שזה ממש לא לעניין שהוא יחויב מיידית על כל מקום לינה מראש, גם אם יש אפשרות ביטול, אחרת, כרטיס אשראי יחויב בהווה באלפי שקלים
... כנראה שיש אתרים שמוכנים להציע מחיר אטרקטיבי כרגע ולחייב את כרטיס האשראי כרגע ולקחת את הסיכון שתבטל וכספך יוחזר אליך בהמשך כי כרגע זה טוב לתזרים מזומנים שלהם... אתה תראה בקישור שצירפתי למעלה כמה וכמה אתרים כאלה... גוליבר אתר ישראלי אמין ולמען הגילוי הנאות אציין שאני עובד אתו בשני האתרים שלי, אבל יש כמה אתרים זרים שלא הייתי מעז לעשות זאת מולם...בתכלס, ממה שראיתי ואני לא יודע מה התאריכים המדויקים שלך, המחיר די טוב וראיתי כמה מחירים דומים עד זהים באותם אתרים המציעים ביטול חינם אבל חיוב מיידי.. בכל מקרה, אם טרם עשית זאת, מציע לך להרים טלפון לגוליבר, לוודא שזה אכן הסכום המדויק, לברר איזה חדר מקבלים ומה סוג ארוחת הבוקר... בהצלחה!
נסיעה טובה ותיהנו!!
רק בשמחות

אורן
-
ברמה העקרונית בלי להיכנס למלון או אתר ספציפיצריך תמיד לבדוק כשמשווים מחירים -שמשווים תפוחים לאגסים ולא לבטטות.
לבדוק שמדובר בדיוק על אותו סוג חדר
על תנאי הביטול, החזר
המחיר מה הוא כולל?- ניקיון סופי(דירות,זה בולט מאד), מצעים (כנ"ל לגבי דירות בעיקר), מיסים כלשהם.
תנאי תשלום?
ארוחת בוקר נכללת, איזה סוג ארוחה, אם לא נכללת-מה עלותה?
חניה
וכן הלאה.
-
ברמה העקרונית בלי להיכנס למלון או אתר ספציפיתודה לכל העונים
אני תמיד מפחד ממתנות חינם , מקווה שהפעם לא ניקח סיכון מיותר או נתאכזב.
אורן , תודה על ההסברים, לאחר בדיקה , החדר הוא סטאנדרט למרות שלא נראה שיש כזה במלון. על ארוחת הבוקר הם לא ידעו להגיד איזה סוג וגם זה בבדיקה.
ההזמנה מאושרת, החיוב בכרטיס כבר יצא אבל יש דמי ביטול ללא עלות עד שלושה ימים לפני היציאה.
לי , תודה כמו תמיד על כל הקישורים.