שלג בבנסקו
-
סגרתי לבנסקו 15-22 דצמבר, פעם ראשונה לילדים, פתיחת העונה באתר נקבעה ל13 בדצמבר, מצב השלג נכון להיום לא מעודד בכלל, שוקל לדחות לחודש הבא בתשלום קנסות כמובן. מישהו יודע מה המצב האמיתי בבנסקו ומה התחזית המדויקת יותר לשבוע הבא?
-
שלג בבנסקועכשיו יורד שם שלג ולפי התחזית גם מחר ימשיך לרדת אולי לא עד העיירה עצמה שממוקמת 1000 מטר אבל מ 1600 ומעלה יורד שלג
-
שלג בבנסקוהשאלה היא האם כדאי לדחות לאמצע ינואר או להישאר ב15 לדצמבר, חבל שאין תחזית מדויקת
-
שלג בבנסקוקשה לי לענות על כך כיוון שזה הכסף שלך, אולם להבא תיקח בחשבון שבנסקו זה אתר נמוך וככה גם הרבה אתרים אחרים במזרח אירופה ומומלץ לקחת חבילות סקי לקראת סוף ינואר תחילת פברואר שאז יש לך יותר סיכוי שכול המסלולים פתוחים.
בהצלחה

-
שלג בבנסקוכמה יעלה לדחות? אם זה לא מחיר ממש גבוהה, אני הייתי דוחה.
לפי מה שראיתי, יש שם 15 ס"מ שלג, עם טמפ" מעל ה 0 לאורך כמה ימים..
יש כמה ס"מ צפויים בימים הקרובים, אבל זה לא מה שיציל אותך.
חבל על ימי החופש..
-
תדחה... -
יורד שלג על המסלולים העליונים -
שלג בבנסקואכן המצב בבנסקו לא מזהיר בשלב זה אך כולנו מקווים להתפתחות חיוביות במהרה. בינתיים, אתה מוזמן לקבל עדכון לייב מהאתר בקישור הבא >> http://bit.ly/1G9C9lG
-
שלג בבנסקוהיינו בשנה שעברה בפויאנה ברשוב ברומניה באמצע ינואר כאשר בחוץ היה +12. אביב באמצע החורף, שלוליות, אפילו ראיתי דשה בכמה מקומות. ראינו גם כמה אנשים עם חולצות קצרות. למרות זאת, האתר סקי פעל, מעליות עבדו, מכונות עשו שלג, שלושה מסלולים היו סבירים בהחלט לגלישה. הצלחנו לגלוש בלי כל בעיה. אחרי זה אני יודעת שאין מה פחד. אם האתר פתוח, השלג על המסלולים יהיה בטוח. נכון, זה לא מתאים לגולשים מקדמים, אבל לנו זה התאים בהחלט. זאת הייתה שנה שניה שלנו, היינו צריכים לקחת מדריך גם לנו וגם לילדים. בסך הכול היה כיף, רק הילדים התבאסו שלא הצליחו לעשות בובת שלג. זה הכל.