רומא-סיינה-רומא
-
מבקש מידע מכל היודע: כיצד להגיע מרומא לסיינה ולשוב בערב בזמן נסיעה קצר-יחסית. ברכבת זה לוקח יותר מ-3 שעות. האם יש אוטובוסים ישירים ומהירים יותר. מהיכן הם יוצאים ברומא ובסיינה? כמו כן: מהיכן יוצא בפירנצה האוטובוס לסיינה ומה משך הנסיעה? תודה,תודה. -
רומא-סיינה-רומא:Reהיי אור, ייתכן שהאוטובוס בין רומא לסיינה יהיה יותר קצר מרכבת היות ואתה צריך להחליף רכבת, ואני בזמנו המתנתי כמעט שעה בתחנת הביינים לרכבת המהירה לרומא. בין סיינה לרומא עדיף רכבת עד כמה שאני זוכר למרות שתבדוק באתר יתכן שאני טועה. אגב...אל תפספס גם את פיזה
אוטובוסים -
רומא-סיינה-רומא:Reלאור, הנסיעה באוטובוס נמשכת גם בסביבות שלוש שעות מרומא לסיינה, רק שזוהי נסיעה רצופה לעומת הרכבת שעוצרת בקיוזי, שם צריך להמתין לרכבת נוספת לסיינה. האוטובוסים יוצאים מתחנת טיבורטינה שבצפון מזרח רומא, וחברת האוטובוסים היא סטה seta. אני באופן אישי העדפתי את
רומא-סיינה ברכבת
פירנצה - סיינה באוטובוס -
רומא-סיינה-רומא:Reתודה לכם על המידע המפורט. נוכח המרחקים וזמני הנסיעה הארוכים,ניראה לי שהפעם אאלץ להסתפק בביקור חוזר של יום בפירנצה(באמצעות הרכבת המהירה מרומא),ומכסימום לשלב גם את פיזה בדרך חזרה לרומא. סיינה תאלץ להמתין כניראה לביקור הבא. תודה. -
רומא-סיינה-רומא:Reבמקום פיזה הייתי מציעה לך לשלב את העיר ארצו או אורבייטו בדרך חזרה. בשתיהן עוצרת הרכבת מפירנצה לרומא. שתיהן מקסימות, לא פחות מפיזה.