שאלה נוספת... מפלי הניאגרה
-
בהמשך לפוסט קודם...
אנו טסים מווגאס לניו יורק לכמה ימים
אנחנו זוג ושלושה ילדים
רוצים לנסוע למפלי הניאגרה ללילה אחד.
טיול מאורגן ל- 5 עולה המון - יוצא כמעט 1500 דולר.
חשבנו לנסוע לשם במכונית כדי לעצור בפינות היפות, לקחת מלון
בצד הקנדי יש שם איזה משהו בערב תרבותי
למחרת לעשות את המפלים עם הסירה ואז לחזור לניו יורק ברכבת
כלומר להשאיר את האוטו שם...
מה דעתכם?
יש לכם רעיון אחר לעשות את הטיול למשפחה ללילה אחד??
תודה רבה
אין כמוכם...
פוריה
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהנסיעה ישירה מניו יורק למפלים לוקחת כ-8 שעות , לא יהיה זמן לעצור בדרך לדברים נוספים.
כדאי לבדוק מהי העלות לחזרה ברכבת ומהו משך הזמן של הנסיעה, יתכן וזו חלופה יקרה.
במידה ושוכרים רכב בניו יורק ומחזיירים בבאפלו , בחלק מחברות ההשכרה יהיה קנס של כ-50 עד 200 דולר. מומלץ לבדוק נושא זה אצל מספר חברות.
באופן כללי, כדאי לקחת טווח זמן של כ-3 ימים במצטבר במידה ומגיעים וחוזרים מניו יורק
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהשלום פוריה,
לבדוק אפשרות של טיסה לבאפלו, ולא לניו יורק, ואז תהיה לכם נסיעה חד כיוונית. שקללו את עלות שינוי הכרטיס+דמי החזרת רכב חד -כיווני והשוו לעלויות האחרות.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהאשמח לדעת איך קוראים לך
כי את מסדרת לי היטב את כל הטיול !!!!
טיסה מווגאס לבאפלו נבדקה ומאד מאד יקרה !!!
מצאתי איזה tour עם חברה אמריקאית שיוצא לכל המשפחה עם אוטובוס הלוך חזור 700 דולר !! כולל הכל וזה נראה לי סביר.
מה דעתכם???
מדובר על זוג ושלושה ילדים.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהטיסה מוגאס לבאפלו - לא חייבים ישיר עם יקר.
יש אפשרויות נוספות...
זה יחסוך לכם המון שעות נהיגה.
יש חברות השכרה שלא לוקחים דמי החזר בתוך מדינת ניו יורק.
בזמנו לא לקחו לי לא בהרץ ולא בנשיונאל.
רכבת ל 5 תהיה יותר יקרה מרכב.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהאינני יודע מתי אתם טסים, אבל אפשר למצוא טיסות ב 200$ לא ישירות
ושל southwest גם ב 160$ (לא ישיר)
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרההטיול למפלים מתוכנן ל- 1 באוקטובר.
אולי כדאי לעשות את ההלוך ברכב, להזמין מלון
ולחזור ברכבת. זה אפשרי?
הטיסות די יקרות
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהמבירור ראשוני נראה לי ש:
נסיעה באוטו - תעלה בסיבובת ה-250 דולר נטו (עלות רכב + דלק + כבישי אגרה) לכיוון - תלוי כמובן בקומבינציה המדוייקת
טיסה תעלה ~120 דולר לאדם שהם 600 דולר למשפחה. נוסיף מונית בניו יורק ונגיע לסביבות ה -650 דולר למשפחה. אבל אולי אפשר לחסוך את המונית אם לא לוקחים מזוודות, ולנסוע בתחבורה ציבורית.
רכבת - עולה כ-70 דולר לאדם שהם ~350 דולר למשפחה. זה לבאפולו (לא לניאגרה) ולא בדקתי אפשרויות השכרת רכב בתחנת הרכבת (להבדיל משדה התעופה)
לטעמי - אני לא רואה יתרון לרכבת. אוטו טיפה יותר זול ומאפשר הרבה יותר גמישות. טיסה לא הרבה יותר יקרה והרבה יותר נוחה.
נכון שיותר נעים לשבת בקרון רכבת מאשר באוטו - הן לנוסעים והן לנהג. מצד שני לרכבת יש לו"ז מאד נוקשה של מאפשר הרבה גמישות. באוטו בכל זאת אפשר לשלב קצת טיולים.
אולי רכבת ישר לניאגרה (לא יודע עם יש משהו רלוונטי) שתחסוך את הצורך באוטו.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהבדקתי טיסות
ואין מחיר כזה הלוך ושוב כמו שרשמת.. בכל אופן אני לא מצאתי.
האם אפשר לנסוע באוטו ולהשאיר את האוטו במפלים?
חזרה אפשר לישון ברכבת.. יש רכבת שיוצאת מהמפלים בשעה 12:30 ומגיעה בשעה 21:00. לניו יורק.
מה דעתך?
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהלדלתא יש טיסות ב-100 דולר. למשל DL6282 שיוצאת ב-9:15 בבוקר מלה גווארדיה ונוחתת ב-11:00. עד 13:00 אתם כבר במפלים. אגב יש גם טיסה שעתיים אחרי אם מעדיפים.
זה כבר 500 דולר לכל המשפחה לכיוון.
אם נוסעים וחוזרים לניו יורק לא חייבים מזוודות (טרולי או שניים יספיקו לכולכם) אז לא צריך לשלם תוספת בדלתא למשל, וגם אפשר להגיע יותר מאוחר לשדה (לא מאד מאוחר, אבל יותר מאוחר)
וגם ללה גווארדיה אפשר להגיע בתחבורה ציבורית (חינם אם עשיתם כרטיס שבועי בניו יורק). כך שהעלות כולה היא 500 דולר.
סאוטווסט וג'ט בלו (שתי חברות זולות יחסית) עוד לא פרסמו מחירים לאוקטובר, אבל בירור בתאריכים אחרי מעלה מחירים זולים יותר (אם כי לא בהרבה)
רכבת שיוצאת בצהריים - לא רואה איך תשנו בנסיעה.
ברור שאפשר לקחת אותה, אבל זה נראה לי פחות נוח.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהתודה רבה רבה
אז איך אתה מציע לעשות את המסלול - יומיים במפלי הניאגרה לזוג ושלושה ילדים
לא בעלות גבוהה יותר מ- 1000 דולר לכל הטיול כולל לינה וכרטיסים לאתרים.
אפשרי דבר כזה? אם לא אז כדאי לקחת את הסיורים של גבי טורס וכל אלה
ואז מבחינה כספית זה יוצא אותו דבר....
אין לנו צורך במזוודות מלבד טרולי.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרה1000 דולר נשמע לי מאד גבולי.
נניח רכב ו-2 לילות בניאגרה
כמו שחישבנו תחבורה באוטו זה 600 דולר כולל רכב ל-3 ימים, דלק ואגרות (בערך כמובן)
לינה תעלה אני מניח במינימום 100 דולר ללילה ובהחלט יתכן שיותר
אוכל גם עולה
וזה לפני שדיברנו על האטרקציות
אולי חוסכים מלון בניו יורק (לא הבנתי איך אתם ישנים שם).
בכל מקרה - 1000 דולר פוסל טיסה או רכבת. רק אוטו.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהאנחנו רוצים להיות שם רק לילה אחד במפלים.
בניו יורק אנחנו לנים אצל המשפחה..
אז נראה לה סביר לנסוע באוטו ולחזור למחרת באוטו???
נוכל לעמוד בזה?
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרההסיור באוטובוס כולל כרטיסים לסרט, למופע בערב ולאניה, כולל אוכל
עצירה בפארק גלן ל-4 מבוגרים וילד אחד כולל הכל יוצא 850 דולר...
כל הבעיה היא איך מעבירים את הזמן באוטובוס??
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהנסיעה בטיול מאורגן באוטובוס פחות נוחה מאשר ברכב פרטי. (האוטובוס מגביל אתכם)
מדובר בנסיעה ארוכה , וצריך כנראה שתי נהגים או נהג שמוכן נפשית ומעשית לענין.
מבחינת עלויות - צריך לעשות חישוב כלכלי להשוואה:
דלק - להערכתי 120 דולר לשני הכיוונים. (ניתן לבדוק באתרים המחשבים צריכת דלק לפי מרחק ודגם רכב)
השכרת רכב - מעריך שלא יעלה יותר מ-300 דולר ל-3 ימים או יומיים.(תבדקו מול החברות מחר - אגב תחנת הלקיחה בניו יורק משפיעה על המחיר וככלל אצבע ניוארק זול מקנדי בפער משמעותי)
פרק המדינה ווטקינס גלן - משלמים רק עבור חניה 8 דולר. אין תשלום נוסף.
שייט במפלים - 17 דולר למבוגר ולילד כ-10 דולר.
כבישי אגרה - לא בדקתי , אפשר לסוע גם בכבישים שונים.
לינה - בתקופה בה אתם מגיעים המחירים אמורים להיות אטרקטיביים למדי , יתכן ותוכלו למצא דיל טוב גם למלון עם נוף למפלים.(קומה גבוהה מאוד בלבד)
סרט - לא יודע במה מדובר (יש בצד האמריקאי והקנדי) , תוכל למצא את עלותו בקלות יחסית.
תעשו את החישוב וכנראה יהיה פער לטובת הגעה ברכב פרטי. ואז השאלה תהיה מה יותר נוח לכם , דבר שאתם יודעים לגביו.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהמנסיוני הכל אפשרי בארה"ב. גם המוזר ביותר.
בקשי מסוכן הנסיעות שלכם שיבדוק את האפשרות לטיסה לאס וגאס- ניו יורק דרך באפלו.
זה עוד יסתבר כטיסה הזולה ביותר. הכל תלוי בהגדרות הטיסה.
רנצי
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרההכל אפשרי. אם הפנטזיה שלכם זה דווקא לראות את מפלי הניאגרה, אז בסדר. תשוו עלויות. האם $850 לכולם כולל גם לינה שם? אם כן, נראה לי שזה דיל משתלם, כי העלויות דומות והוא חוסך לכם את הנהיגה. אם לא, אז תתכוננו לנהיגה בסגנון אמריקאי, כלומר, עולים לרכב, מתפקסים ונוסעים עשר שעות. כנ"ל בחזור. זה משהו שהרבה אמריקאים עושים מדי פעם כשהם צריכים להגיע ממקום למקום. זה לא אסון, אבל זה משהו שרוב האנשים מאד לא נהנים ממנו, וחלק ממש סובלים. אישית, הייתי הולכת על זה, אבל בנזוגי בטוח שלא היה מסכים. הוא פשוט לא אוהב להשקיע עלות של 15 שעות נהיגה בשביל 3-4 שעות בילוי, גם מבחינה כספית (עלות הדלק ועלות ימים בחו"ל). עניין של טעם.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהאגב, אולי תורידו יום נוסף מניו יורק לטובת טיול כזה. זה יתן לכם הרבה יותר מרווח נשימה ואפשרות לטייל קצת בדרך.
-
שאלה נוספת... מפלי הניאגרהיש לנו 7 ימים בניו יורק
5 ימים לניו יורק
יומיים למפלים
כנראה שהכוון יהיה טיסה בכיוון אחד ונסיעה ברכב חזרה.
השאלה אם בדרך חזרה אפשר יהיה לעצור קצת במקומות יפים??
-
עזרתכם במסלול מוצע למפלי הניאגרהשלום לכולם,
בהמשך לפוסטים קודמים מבקשת את עזרתכם בתכנון המסלול והאם נראה לכם הגיוני..
אנחנו מגיעים לניו יורק מלאס וגאס בסוף אוקטובר ומתכננים לצאת למפלי הניאגרה. לפי ההתכתבויות הבנו שאין לנו מה לעשות את הטיול הזה ביומיים.
אנחנו חוזרים לארץ ב- 6 באוקטובר והטיסה יוצאת בשש בערב מקנדי.
שאלתי היא:
אם נצא למפלים ב-4 לאוקטובר בבוקר. נגיע בלילה למלון במפלי הניאגרה
נבלה למחרת ב- 5 באוקטובר במפלים עד הצהריים ואז נצא לנסיעה
נלון באיתקה או במקום אחר שתמליצו לי עליו
ב- 6 באוקטובר נצא עם הרכב לקנדי לטיסה שיש לנו ב- 6 בערב.
דבר זה יחסוך לנו את העלויות של לנסוע פעמיים לקנדי אם נעשה את המסלול באמצע השהייה בניו יורק.
אשמח לדעתכם.. האם זה נשמע הגיוני???
ואם כן איך עלינו לעשות את המסלול כך שנהנה מהשלכת. היכן לעצור לטיול בדרך הלוך והיכן לעצור לטיול בדרך חזור?
תודה רבה על עזרתכם